Valborgsmässoafton!!!!!

Dagen började med att jag vaknade tidigt tog en morgon promenad i det fina vädret. Gick och köpte frukost på Café Mäster Hans och sen kickade jag inom familjen och åt frukost hos dom. Åkte sen hem till syrran & Emilia där vi sen drog in till city för att gå på Polska marknaden. Fick köpt vad vi skulle och sen strosade vi bara omkring i city samt käkade glass och sen blev det McDonalds. Väl hemma så sov Emilia en stund. Följde dom till bussen och då efter det gick jag till Coop för att handla. Och nu om en stund skall jag inom mamma och sen drar jag till pojkvännen! :)

Åhhhh! Äntligen är det Valborgsmässoafton!!!!!! Så skönt måste jag bara påpeka, nu känns det verkligen att våren är här på riktigt och att det snart snart snart är sommar. För det mesta så brukar jag vara bortrest så ofta på Valborgsmässoafton och det har heller aldrig varit en högtid som jag har direkt firat så mycket eller lagt någon större vikt att fira det. Det var väldigt många år sedan jag var och besökte en mahbrasa. Men i år hade vi bestämt att vi skulle fira in våren ordentligt.

Skulle egentligen hem till Amanda där Elli, Carro och Vera skulle haft varit men så blev det inte. Pojkvännen har bjudit hem lite folk till oss ikväll. Vi vuxna skall äta flintastek och fläskcaré som Patrick skall laga med tillhörande såser. Fantastiskt gott!!!
 

 

 

 


Senare ikväll så är det dags att gå ner till majbrasan. Den lokala platsen skall tändas och plats för detta låg precis vid Pildammarna vid en sjö och det är en härlig kväll.

Undra vad jag ska hitta på för trevligt imorgon. Jag är ledig då. Ovanligt men sant med en helt ledig dag. Antingen blir det att bara vara hemma och mysa med min käre pojkvän, eller så kanske jag åker iväg någonstans. Vad kan man hitta på en söndag i Malmö? Har hört och det verkar som att det ska regna imorgon så det får nog bli npgot inomhus. Har ni några tips också ska ha en härlig kväll.

Kram

/Johanna

Emelie skriver

Hejsan, detta är Emelie som skriver, Johannas lillasyster.
Har precis fixat hennes design, vad tycks?
Får se vad hon tycker, annars får jag ändra design.

Snart kommer Johanna hit till mig och Emilia och då ska vi till stan.
Ha en trevlig dag.

 

 
DAGENS FINASTE LILLASYSTER SOM ALLTID! :) KÄNN DIG STOLT SYRRAN!

 

 
EMILIA FIKAR MED MAMMA OCH MOSTER PÅ STAN! :)

 
TVÅ TJEJER SOM VERKLIGEN TYCKER OM ATT FIKA PÅ STAN! :)

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!