Playday med Emilia

På förmiddagen åkte jag till E & E för att jag och Emilia skulle ha en playday utan E. Emilia åt lunch och sedan så traskade vi till Mobilia för att ta bussen där ifrån och sedan så blev det tåg till Lund för att jag skulle köpa ett Nintendo DS. Sedan så blev det att ha fruktstund och där efter gick vi i BR-Leksaks affär. Vi gick inom en godis affär och där köpte vi två goda glassar som vi mumsade i oss.

Sedan så tog vi tåget tillbaka till Malmö Centralstation och där efter blev det bussar till Ikea för att se om dom hade glödlampor till lamporna där hemma men tråkigt nog så hade dom sååååå otroligt många olika så jag kunde inte hitta och komma ihåg vilken lampa som jag skulle ha. Så det blev ingen.

Istället så gick vi inom Stadiom för att hämta min tränings overall för att den äntligen var klar. Åkte till Mobilia för att sedan gå hem till E. Väl framme så gick vi och handlade mat. Det blev pasta sallad, tack Emelie! :) Senare på kvällen så blev det även glass och popcorn till vår film (Harry Potter) och där efter blev det bussen hem.


Kram

/Johanna
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!