Lisebergs kanin :)

Tjenare bloggen!

Idag har det varit så oroligt fint och härligt väder runt 27 grader hos mig i alla fall. Hoppas verkligen att det härliga vädret kommer att stanna.

Tyvärr så fick jag stanna hemma idag för att städa och rensa som jag innan berättade för er för att jag hade fått nyinflyttande hyres gäster på besök utan lov. Dvs massor av myror som dock inte var bjudna på kalas. ;)

Fick mig ett ryck och ställde mig och bakade en sockerkaka för att jag var nyfiken på hur den skulle bli med min nya bakform som jag i lördags köpte på Liseberg när jag var där med ett par kompisar.
 

Cyklade hem till familjen och åt middag hos dom. Det blev lite rester som jag hade lagat igår. Pasta med tacos och tomater & majs. Jätte gott var det! :) Spelade fia med mamma och jag vann denna gången också. Cyklade till affären för att handla lite mjölk osv. Och nu är jag åter igen hemma och skall snart se på film och proppa i mig goda Johanna popcorn med socker. Mmmmm vad gott! :)


Kram

/Johanna

Till min mamma....

~En mor~
En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.
Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.
Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.
I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma!

En fin dikt som jag hittade på nätet som jag tyckte var så oroligt fin, tyvärr vet jag inte vem som skrivit den. Men en sak vet jag och jag ville med den hedra min egen älskade mamma som alltid finns i mitt hjärta!!

Idag har jag bara städat och rensat en massa skit och nu återstår det bara att moppa golvet. Det känns så otroligt bra när det väl är gjort så att man slipper att gå och oroa sig för att man har det kvar att göra som t.ex. imorgon eller dvs. Skall snart äta bandspagetti med ostsås som min underbara mamma har gjort till mig. Hon har verkligen ett hjärta utav guld! <3 :)


Kram

/Johanna

Orkar inte

Sorry bloggen men orkar inte skriva idag.
Skriver och laddar upp bilder imorgon.

Godnatt


Kram

/Johanna

Mors dag/ fortfarande ont i min rygg efter trafikolyckan

Jag vaknade ganska sent idag pga att jag var så trött samt att jag har vaknat flera gånger åter inatt pga att jag har haft så ont i min onda rygg efter den jävla trafikolyckan som jag var med om i fredags. Stör mig fortfarande på att inte folk måste bli kollade var 5 år för deras körkort också vidare. Då kanske det inte hade varit så många som blir skadade i trafiken som det är nu förtiden.

Idag är det mors dag och det skall jag "fira och fira" fast jag är helt emot det. Tycker det är så fel att man måste  fira fars dag, mors dag också Alla Hjärtans Dag!! Jag tänker på alla som kanske inte har någon mamma eller pappa. Tänk vad jobbig denna dagen är då för dom stackarna!!

Världens bästa mamma
har idag fått en riktigt fin diskborste av mig. Mamma blev jätte glad och överraskad av den fina diskborsten. Hon fick även ett örngott och ett fint kort utav mig. :) Jag, syrran, Emilia var hemma hos mamma, mormor och Tilda på fina smörgåsar och till efterrätt så blev det Svenska Jordgubbar med bl.a. socker, kaffegrädde och vispgrädde. Mmmmm vad gott det var, till och med årets första jordgubbar för min del. Tack mamma!! <3
 

Skall snart ta och gå och lägga mig för att jag har så ont i min rygg! Hoppas att ni också har haft en fin dag fast det regnar idag med. Ps. Jag läste tidningen innan och där stod det att det skulle bli 27 grader på tisdag. Man får väl hoppas på det bästa!! :)


Kram

/Johanna

Rygg ont pga trafikolycka i fredags & Liseberg

 

Inatt har jag INTE sovit alls bra. Har varit vaken en hel del pga min smärta i min rygg. Och inte hjälper mina smärttabletter mig i heller. Skandal asså! Klockan ringde i alla fall imorse och jag packade och sen körde min underbara mamma mig till Lund där jag skulle träffa alla dom andra för att sen dra till Liseberg. Bussresen gick en aning låååååångsamt och vi tog en 20 minuters bensträckare och väl framme på Liseberg så är där en sådanan lååååång kö för att komma in men till slut så kom vi in.

Åkte den nya karusellen AtmosFear. Den är lätt min nya favorit helt utan tvekan asså.
 

 

Jag kan varmt rekomendera AtmosFear - Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall. Från 146 meter över havet faller man fritt i 110 km/h rakt ner innan attraktionen tvärt bromsas upp.
Vågar du?

LisebergsTornet, med en höjd på 146 meter över havet, har byggts om till Europas högsta fritt fall-attraktion. Namnet på den nya attraktionen är AtmosFear.

AtmosFear blir Europas högsta fritt fall, både vad gäller fallhöjd och byggnad att utgå ifrån. Sett till hela världen finns det egentligen bara en enda attraktion som kan liknas vid AtmosFear och den är placerad i Australien.

Åkturen startar under jorden i tornets källare och att ta sig därifrån upp till toppen tar cirka 100 sekunder. Nedresan går betydligt snabbare - man faller fritt i strax över 3 sekunder i en hastighet på cirka 110 km/h faller. Under inbromsningen utsätts den som åker för högsta tillåtna G-krafter, 4 G.

LisebergsTornet, som invigdes 1990, har efter 20 år gjort sitt som behaglig utsiktspunkt. Nu är den skyddande gondolen borta och har ersätts med stolar och byglar. Passagerarna sitter därmed helt öppet med benen fritt när den faller. Tillverkare av AtmosFear är kända attraktionstillverkaren Intamin som på Liseberg ligger bakom bland annat Balder, Kållerado och Kanonen.

(http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Attraktioner/AtmosFear/)

 

Kuriosa:
AtmosFear är mer än tre gånger så hög som Balders högsta punkt.
Maxhastigheten 110 km/h är lika snabbt som man får köra på de flesta svenska motorvägar. Hålet som man faller ner igenom när man passerar marken är 13 meter i diameter. Gondolens yttermått är 10,6 meter. Själva tornet har en diameter på 3,1 meter och stolarna kommer att sitta 3 meter ut från tornstolpen. Från toppen kan man se hela Göteborg. Om man vågar titta ner vill säga!

(http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Attraktioner/AtmosFear/Fakta-AtmosFear/)

 

 

 

Kom nyss hem ifrån Göteborg och jag kan väl säga det att det har regnat exakt hela dagen mer eller mindre och jätte blöta av regnet var jag. Resan hemåt gick bra och lite fortare än när vi skulle till Göteborg. Nu är jag väl hemma och skall snart gå och sova pga att jag är super trött och har väldigt ont i min rygg!!!!!!!


Kram

/Johanna

Trafikolycka

Som ni nu kanske har förstått så har jag varit med om en STOR krock och skadat mig alltså min rygg. Har skadat och fått fel på min ländrygg!! Och jag har superduper ont kan jag lätt säga!!!

Orkar inte skriva mer för att jag har så ont! Och jag måste diriskera pojkvännen till saker han får ta och göra istället för jag gör det. Tack mitt hjärta!!!!! <3


Kram

/Johanna

2011-05-27 13:23, Trafikolycka, Malmö

Skåpbil och buss i kollision, Centrum.

Trafikolycka inträffar på Södra Förstadsgatan där en skåpbil kolliderar med en buss.

Uppdatering: Föraren av skåpbilen omhändertas för provtagning, misstänkt för drograttfylleri.

Organisation

Polismyndigheten i Skåne

(http://polisen.se/Skane/sv/Aktuellt/Handelser/Skane/2011-05-27-1323-Trafikolycka-Malmo/)

Två till sjukhus efter bussolycka

 

Jag var en av dom som var med om olyckan!! :(

27 maj 2011 13.15 hände det en olycka vid Triangeln i Malmö.
Malmö En buss och en skåpbil var på fredagseftermiddagen inblandade i en krock på Södra Förstadsgatan.


Enligt SOS Alarm fick två personer fördas till sjukhus efter olyckan. Skadeläget är oklart.

Olyckan inträffade klockan 13.20 idag. 
(http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1480678/Bussolycka-i-Malmo.html)

Ambulans och Emilia dag

Igår kväll när jag och pojkvännen skulle gå och sova så blev det en dusch istället för på morgonen och då tänkte inte jag på att det kan finnas "mandelolja" i en hudlotion så jag kletade in mig med den och ret som det var så kunde jag inte andas. Fick akut åka in på Akuten med Andreas och Jessica men pojkvännen följde med mig.

Klockan 06.00 så ringer klockan för att jag skulle åka och passa Emilia idag pga att hennes dagis var stängt och syrran var tvungen att gå i skolan.

Gick sen till mobilia för att inlandla lite saker inför mors-dag som är på söndag! :) Hoppade på buss 2 eller 7 ifrån mobilia för att sen byta buss på Malmö centralstation för att ta nästa buss. Men jag kom bara fram till Triangeln i Malmö med bussen.....

Hämtat Emilia på dagis :)

Natten tills idag har jag sovit så dåligt så det går knappt inte att beskriva så dåligt jag har sovit. Så dåligt har jag nog aldrig sovit som jag kan minnas.

Åkte och hämtade Emilia på dagis för första gången som jag har gjort det alldeles själv. Det var så kul och jag kände mig som en STOR stjärna och att veta att syrran litar på mig helt och hålligt känns mäktigt och STORT!!!! :)
Jag och Emilia skulle egentligen gå och leka på lekplatsen men det blåste för mycket så vi gick istället upp och lekte inomhus. Emelie gick och veckohandlade och sen lagade vi baconpannkaka till middag. Den blev så god och sen såg vi lite på tv och efter det åkte jag hem.
 

 

 

 

 


Väl hemma har jag bara tagit det lugnt och nu skall jag snart se på tv eller någon trevlig film!

Måste gå och lägga mig tidigt pga att jag skall passa och leka med Emilia pga att dagis är stängt och syrran skall till skolan som vanligt! Men det gör jag så gärna endå eftersom jag älskar dom båda väldigt mycket! <3


Kram

/Johanna

Hos lillasyster

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har en stund hos mormor och hälsat på henne! Kollat lite på tv och just då kom E.R. (Cityakuten) som programet just då på tv. Minns när jag var yngre hur mycket jag älskade det programet. Jag kunde se avsnitt från avsnitt om och om igen och det kan jag fortfarande men kanske inte lika många gånger! :)

Var sen på jobb för att fylla i papper. Åkte inom Hemköp på vägen hem till min syster. Köpte årets första nektariner, får väl testa en ikväll för att se om dom är så goda som jag hoppas att du är. Åt middag hos syrran då det blev mat ifrån kiosken (korv och mos).


Träffade Abdi på bussen på väg hem. Gick inom Coop Konsum för att se om dom hade mina goda "djur kex" och det hade dom. Sådana kex hade dom innan när jag var yngre. Tycker att dom är så goda, kan vara för att det är djur som figurer istället för andra tråkiga kex som är bara avlånga eller runda. Träffade på Jon i affären ifrån Kasper Kollo!

Skall snart se på film/ tv och sen sova för imorgon skall jag hämta Emilia på dagis! :) Längtar redan jätte mycket!!!!!!!!!!! :)


Kram

/Johanna

Sol blev till regn och åska!I eftermiddags så bytade jag om till träningskläder för att jag skulle bli körd av Anne till Heleneholm för att jag skulle springa 9,7 km. Vi hann bara gå utanför dörren och då började det både regna och åska. Jag som är så rädd för åska! :( Hon hann bara köra mig dit för sen fick hon köra hem direkt för att hon blev sjuk.
Krya på dig vännen!

Starten skulle starta 18.40 men det drog ut på tiden så starten började inte förräns kl 18.50. Det var en lång runda men vi träffade på många människor som skulle springa samma lopp. Över 6300 människor skulle delta i loppet. Helt sjukt mycket människor det var där!

Gå in på denna länk så kan ni se hur långt samt vart löpstäckan var exakt!

http://maps.google.se/maps/ms?ie=UTF8&hl=sv&msa=0&msid=115697691319629217275.000484aca909a2a739465&ll=55.572182,13.014164&spn=0.019216,0.076818&z=14

Väl framme i mål så var jag ändå nöjd med mitt resultat! :)

Påvägen hem gick jag inom en affär för att handla mat med mig hem. Eftersom mitt kylskål skriker så ont den har i sin mage pga att där är nästan ingen mat i hans mage. ;)

Nu skall jag snart sova, är jätte trött!


Kram

/Johanna

Sun / sol

 

Jag är så glad över att solen äntligen har hittat hit till mig! Tyvärr så har inte hela Sverige sol idag. Pratade nyss med en kompis Kerstin ifrån Stockholm och hos henne så regnade det. Lite trist att det inte kan vara lite varmare så att man kan sola ute lite!

Ikväll så skall jag springa blodomloppet i Malmö och det loppet är på 9,7 km så jag hoppas att solen hinner att gå i moln innan dess för annars så blir det så väldigt varmt att springa så långt. Vi får väl se hur det går för mig ikväll! Hoppas att mitt knä håller hela vägen in i mål, är en aning orolig pga att både ledbandet och minisken i mitt ena knä är mycket skadat!

Håll tummarna för mig!!!! :)


Kram

/Johanna

grandmother

Idag har det varit en bra och lugn dag. Jag och pojkvännen vaknade vid 13.00 tiden och vi skulle på vars sitt håll. Patrick skulle någonstans och jag skulle hem till mormor och ha det trevligt! :) Det slutade med att jag stannade kvar hos familjen i några timmar. Spelade även "fia" spel med mamma och denna gången vann jag igen!! Helt otroligt asså!! Kan ni fatta det att jag vann igen i "fia" spel?!?!


Kram

/Johanna

Hököpinge....

Vaknade ganska sent idag pga att vi var väldigt trötta för att vi var på fest igår! Blev upphämtade av Anders och sen åkte vi till Hököpinge vart det nu ligger någonstans för att fika och prata lite. Efter en stund så började det att ösregna och åska som in i bomben.
 

Väl hemma igen så tog jag det bara lugnt!! Skönt!!!!! :)


Kram

/Johanna

birthday party

Varning ett långt inlägg..... :)

I lördags så vaknade vi vid tolv tiden och vi drog till Jägers för att shoppa strumpbyxor och lite annat men det slutade med att vi hade shoppat en hel del annat kul med. Köpte en brosch till mig själv som det står, Barn är oslagbara! :) Samt att vi köpte fina blommor till Anne!
 

Köpte kakor på ett café och åkte inom familjen och överlämnade dom där. Gav även söta och underbara Emilia en present ifrån mig och pojkvännen. Och såhär ser den ut! Hon är verkligen MOSTERS LILLA PRINSESSA! :)
 

Vi gick hem och vid 16.30 tiden så kom Martina en "kompis" och fixade mitt hår inför den stora festen hos Anne! Jag blev så fin så fin. Blev jätte nöjd med min frisyr, tack Martina för hjälpen! Mamma kom och hämtade oss och vi blev körda till den stora festen! Det blev mat, dryck, godis, musik, sång och dans och mycket trevliga människor som sällskap!
 
Anne & Anders

 
Den fina tårtan....

 
Johanna, Anders & Lena o nån mer.... ;)

 
Party, party!! :D

 
Lite folk på festen.

 
Bandet som spelade. Bra eller?

 
Lisa rockar loss!!

 
Vilo paus.... kanske?!

 
Skål!!

 
Anders och Magnus fixar musik.

 
Anne värmer upp med lite sång.... Undrar hur det går!

 
Hela bandet står på scen! ;)

 
VÄRLDENS BÄSTA FREDDIE SJUNGER MED HANS UNDERBARA SÅNGRÖST!!!!!! :) FRÅGAN ÄR KAN DET BLI BÄTTRE?!?!? SVAR: nej!!!!!

 
Dans pågång....

 
Min pojkvän rockar loss!!! Bra där älskling!!!!!

 
Fler dans galna gäster!!

 
Please don´t stop the music! ;)

 
Vi rockar på, rockar på.....

 
Osv

 
Mattias somnade på bussen påväg hem med oss sång galna!! :)

 
Jimmy o Lisa med spotify i högsta hugg. Där dom hittade låten "vill du ligga med mig då om sanningen ska fram" den låten har satt sig fast i mitt huvud.... Och pojkvännen fick spel på oss (mig, Lisa & Jimmy) Hehe..... Stackars han..... ;) Missade att hoppa av på vår busstation så vi fick gå en väldigt lång bit innan vi kom hem. Men trevligt hade vi det, or not!! :(

Här är dom fina blommorna som vi köpte till Anne!
 

Kram

/Johanna

Mormor, Tilda och Johanna dag

Godkväll alla kära!

Idag så hade jag på min plan att jag skulle hem till Emilia och Emelie men syrran ringde och sa att hon skulle hämta hem Emilia ifrån dagis för att hon hade fått feber och var sjuk. Stackars lilla Emilia!!

Fick i uppgift istället att åka hem till mormor och hålla henne sällskap i några timmar. Mamma åkte hem till Emilia och Emelie för att Emelie skulle kunna gå ner och handla lite mat. Jag stannade då kvar hos mormor och då stannade Tilda med hemma.

Fikade lite lätt när mamma kom tillbaka det blev lite pannkakor, nyponsoppa och beconpannkaka.

Spelade "fia" med mamma och jag vann denna gången. :) Helt otroligt att jag vann denna gången eftersom mamma alltid brukar vinna.

Cyklade till Coop innan för att handla Coca-Cola och skrivarpapper. Och nu är jag hemma igen och har nyss ätit rabarberpaj. Och pojkvännen är här på besök.... :)


Kram

/Johanna

rabarberpaj

Tjohoo bloggen!

Idag har jag varit och träffat Mikael ang mitt nya jobb. Vi hade ett större möte med Terese och hon skall höra av sig till oss antingen imorgon eller i början av nästa vecka. Jag hoppas på det bästa! :)

Gick inom en leksaksaffär i stan för att höra med dom om du hade pippi långstrump i nyckelband till mina nycklar. Dom skulle kolla upp det och höra av sig till mig när dom hade tagit reda på det. Det var Martina som hade sådanat här nyckelband.
 

Gick förbi en godis/glass affär och där var jag ju bara tvungen att gå in i. Stod och snackade lite skit med Stefan där inne. Han är så trevlig och alltid lika glad och snäll! :)

Åkte hem till mormor och höll henne lite sällskap och hade det trevligt! <3

Påväg hem cyklade jag en runda till affären för att posta Kerstin´s födelsedagspresent i efterhand. Bättre sent än aldrig som jag brukar säga!
 

Väl hemma så slappade jag bara och sen vick jag äntligen gjort min baconpannkaka och den blev så god så god! Och efter det så blev det att baka en rabarberpaj. Wow vad fin och helt fantastisk god den blev. Cyklade hem till familjen och fikade med dom på den. Mamma bara älskade den och jag med för den delen!!!! Tycker att rabarberpaj har en sådan friskande smak på något konstigt vis.
 

 

Nu väntas det bara lite disk som skall bort samt sen väntar min mjuka och sköna säng på mig för att jag är så trött så trött så mina ögon känns precis som persienner. Hehe....

Kram

/Johanna

Anders och John

Åkte taxi till centralstationen för att möte upp Anders ifrån kollot och vi tog en glass fika nära stationen. Även John kom på besök och hängde med oss.

Blev upphämtad av Anne och sen körde vi och käkade pizza på Husie Pizzeria. Vi delade på en och samma pizza pga att ingen av oss orkar äta en stor pizza själva. Därefter åkte vi hem till mig för att hämta träningskläder men fick senare ett sms av lilla V att det inte var någon träning. Jag och Anne körde hem till Marielle och hämtade prylar inför lördag. Sen körde vi och handlade inför lördag då det blir stor fest för Anne!! :)

Väl hemma ikväll så cyklade jag till affären för att posta mitt paket till Kerstin men dom hade ju dock redan stängt kl 19.00 så irri jag blev pga det!! :(

Skall snart popa lite popcorn och se på någon film för imorgon händer det grejer för mig men det får ni läsa på bloggen imorgon istället! Överraskning!!!! :)


Kram

/Johanna

Väldigt skumt

Jag har inte tänkt på deta innan, men i år kommer vi få uppleva fyra ovanliga datum:
- 1/1/11
- 1/11/11
- 11/1/11
- 11/11/11

Ta det två sista siffrorna av året då du föddes.
Lägg till den ålder du kommer att bli i år, resultatet kommer att bli 111.

Jag blir 24 år i år: (född 1987) 87+24=111
Anna blir 77 år i år (född 1934) 34+77=111
Anders blir 76 år i år (född 1935) 35+76=111


Skumt va?!Kram

/Johanna

TuesDaY

 
Idag så har det absolut inte hänt ett enda dugg. Skulle egentligen på fotbollsträningen men så blev det inte pga att jag har fortfarande lite huvudvärk så stannade hemma och fixade med Kollo bloggen istället. Blev riktigt nöjd med den men det är fortfarande en hel del kvar att fixa och trixa med den tills den är helt klar! Det kommer att vara både jag och Mimmie som kommer att skriva ifrån den med både inlägg och bilder. Får se om Anders (chefen) gillar den imorgon när jag skall träffa honom för att diskutera med honom också vidare samt inför sommarens Kollo m.m.

Annars så har jag tvättat och vikt tvätt som är så super tråkigt men det måste göras. Lagade baconpannkaka nu ikväll till middag och så här blev den.
 

Nu är det snart sängen för mig för imorgon skall jag upp tidigt för att städa och plocka undan här hemma!

Kram

/Johanna

Animal Hospital/ Djursjukhuset med Tilda

Idag har det varit en lugn och härlig dag fast det bara har regnat exakt hela dagen. När jag vaknade så regnade det och när jag skulle ut så regnade det och när jag nu precis från en stund sedan kom hem så regnade det ja precis hela dagen så har det bara regnat.

Var hemma hos familjen idag och åt mormors underbara köttbullar med sås och potatis. Mmmmm vad gott det var! :) Cyklade till affären för att vecko handla och det kan jag verkligen säga att det var. Var i mat affären 1 h och 45 min. Så länge har jag nog aldrig varit i en mat affär. hihi..... Påväg hem så gick den första mat kassen i sönder så jag fick stå och packa om alla sakerna som jag hade köpt. Efter en stund så gick minsann den andra kassen också i sönder. Jag fick panik herregud asså. Alla människorna som körde förbi mig måste ju ha tänkt samma sak som mig. Exakt hela min cykel var propp full med mat och mig förstås. hehe..... Kul va?? ;)

Cyklade förbi mamma och fick låna en matform som jag skall laga mat med imorgon, längtar redan.... Köpte rabarber i affären för att göra en rabarberpaj men det blev inte så idag eftersom det kom annat viktigare i mellan. Det får jag ta och göra imorgon kanske....
 

 
Hoppas att min rabarberpaj blir lika fin som denna..... :)

Någon som vill komma på saftkalas med rabarberpaj???? Ring i så fall innan ni kommer, tack!!

Hann bara att packa in mina inhandlade saker och sen bar det av igen hem till familjen för att få hjälp av mamma med att fixa lite papper och så. Följde även med mamma och Tilda till djursjukhuset för att kolla upp Tilda hos veterinären. Det visade sig att hon bara och bara hade fått en allergisk reaktion mot sitt fästinghalsband som vi trodde att hon kunde ha men det visade ju sig att hon var allergisk mot det! :( Stackars lilla Tilda!!!!
 

Nu är jag åter igen hemma och skall snart sova, hoppas att ni har haft en bra dag!

Kram

/Johanna

Ambulance, Ambulans

Igår var jag hemma hos familjen och hälsade på mormor. Syrran och Emilia kom också på besök. Åt varma smörgåsar och sen plötsligt blev syrran sjuk så åkte in med Ambulans med henne. Träffade på Salome på UMAS, trevligt trevligt!! :) Satt och höll henne sällskap i drygt 12 timmar. Sååååå helt fantastiskt fint det har blivit på akuten i Malmö på sjukhuset. Gult, grönt, rött och orange var det på väggarna på akuten. Påväg hem åt jag på McDonalds och sen åkte jag hem.
 

 

 

 

En snabb uppdatering får det bli nu...... Idag körde mamma och Emilia och hämtade mig vi körde hem till syrran och Emilia och fixade lite och sen var vi och hälsade på syrran på UMAS. Åkte hem för att äta fäskpannkaka men den där maten gick verkligen INTE att äta som Ulf hade lagat. Jag gjorde om den så jag och mormor åt den istället. Senare kom Ulf hem igen och då bad vi honom att smaka på maten och det gjorde han med andan i halsen. Han svalde inte ens det och sa fy fann vad äkligt det var. Efter en stund så kom han fram till att han hade glömt mjölet i fläskpannkakan. Ush säger jag bara!!!! :(

Cyklade till affären för att handla Kvällsposten som mormor ville ha. Och nu är jag hemma och skall snart sova för att jag är så trött så trött efter en jobbig helg.

Kram

/Johanna

Fredagen den 13

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så.

Äntligen så blev det av att jag bakade mina älskade vaniljbullar. Dom blev helt fantastiskt goda och jag fick beröm ifrån Ambrosia om mina vaniljbullar. Har även hunnit med att städa exakt hela huset idag. Skönt inför helgen! 
 

Har idag varit hos min familj och åt en lättare och god middag. Mamma och jag åkte iväg till Jägers och utförde ett par ärende. Och jag fick bytat mina fotbollsstrumpor så att jag fick två st för nästan samma pris. Tack mamma!! :)

Sen blev det att ta en fika med familjen framför postkodsmiljonären. Måste bara påpeka att den killen som tävlade ikväll han var helt otroligt duktig. Måste se resten av det programet med just honom imorgon lördag. Han har bara 2 frågor kvar tills han kanske vinner 1 000 000:- Spännade, spännande!!!!!!!

Nu ska jag njuta av en skön helg med min kära familj.

Stor kram

/Johanna

En dag med Anne

Träffade min goda vän idag. Vi åkte till Husie pizzeria, stans godaste pizzeria och käkade där. Åkte vidare och då till Jägersro Center och shoppade inne på Stadium pga att jag behövde nya fotbolls strumpor tills matchen/ matcherna på söndag. Dom nya strumporna skall vara röda och fina. Köpte dock bara ett par och det berättade jag för mamma och då sa hon att jag skulle lämna tillbaka dom imorgon för att sen köpa två exakt liadana i röd färg för nästan samma pris. :) Gick inom Expert för att framkalla foto direkt. Blev jätte nöjd med bilderna. Gjorde extra kopior till både mamma, mormor och Emelie!!

Jag och Anne körde vidare till Projekt Chili For You men dom hade dock stängt fast dom brukar ha öppet från kl 17.00 - 20.00. Besvikna blev vi..... Men men. Vi åkte inom Coop vid bulltofta och handlade för att jag skall baka Vaniljbullar imorgon biti för att jag skall fika med mormor. Passar då även på att lämna några Vaniljbullar till Vår Omtanke och BUA!!


Kram

/Johanna

Lista till er! :)

Alla som läser min blogg och har tidm fyll i detta nedan och posta i kommentarsfältet. Det är på den gamla goda tiden när man fyllde i "mina vänner böcker"!

Kopiera och klistra in!Jag heter ....
och kallas ....

Min relation till ägaren av denna blogg ....
Jag fyller år den ....

Jag kommer från ....
och bor nu i .... tillsammans med ....

Jag jobbar som/ pluggar ....
Om fem år tror jag att jag ....

För att stilla mitt dåliga samvete ....
Jag slutar .... och börjat ....

Om jag vann 5 miljoner skulle jag ....
Jag skulle vilja vara bäst i världen på ....
Jag hade velat uppfinna ....

Ett pinsamt minne ....
Jag blir glad av ....
Jag blir förbannad av ....
Jag samlar på ....

Yrken jag kan tänka mig ....
Personer jag inte klarar av ....
Saker jag är stolt över ....


Favorit:
land ....
glass ....
drink ....
bil ....
lögn ....
tv-serie ....
tidning ....
affär ....

UTSKÄLLNING UTAV MADDE!!!

Planen idag var att jag och pojkvännen skulle till stan för att utföra några ärende men så blev det inte idag. Vi tog en sovmorgon istället. Patrick åkte och tvättade och jag började att STOR städa. Hann dock inte med allt men tar resten imorgon istället när det är torsdag.

Käkade idag makaroner och falukorv till lunch. Och sen packade jag ihopa mina träningskläder och sen bar det av till mamma, mormor och Tilda. Mamma passade Emilia idag så jag och Emilia tog en promenad till Konsum på Höja för att utföra ett ärende där. Vi passade även på att köpa glass som vi smaskade i oss påväg hem till mamma i solen. Både jag och Emilia ville så gärna gå in i blomsteraffären för att handla en speciell gåva till min älskade, söta och min solstråle mormor och Emilias gamla mormor. Hon blev så GLAD för den!!!!! :)

Jag tycker faktiskt att man skall kunna köpa något eller så när man precis vill och känner för det och inte bara när man t.ex. fyller år eller är bjuden på middag eller så. Utan när man känner och vill det!!!!

Åt middag hemma hos familjen idag och det blev McDonalds mat som mormor hade önskat. Fick åka med mamma och Emilia till träningen idag. Tack så mycket!!!!! :)

Träningen började en aning annorlunda idag. Jag kom redan eller redan kl 17:50/ 55 till träningen vid ingångarna och då träffade jag på M där. Tanken som jag hade var att oh vad skönt att slippa att stressa och ha pressen på mig att jag var lite sen. Men denna gången var jag i tid. Men en sak som är säker var att jag hörde INTE att ledarna hade kallat in oss på träningen eller någonting i den stilen fast jag var i tid. Men fick höra av någon annan att vi skulle ses på gräsmattan där ute. Min första tanke som bubblade upp var oh nej menar dom verkligen att vi skall ut och  ha träning ute på gräsmattan och det tänkte jag bara för att jag har gräsallergi och pollen och då börjar mina ögon att rinna och svullna upp. Men jag sa ABSOLUT INGENTING till någon om detta utan gick ut till dom andra iställetoch hoppades på det bästa!!!! Madde och Sophie började att informera om i helgen om filmningen samt en dag till och hur det skulle vara också vidare. Det var någon som fick telefonsamtal två gånger och hon fick INGEN tillsägelse om det!!!!!! Fick en massa info om något som man fattade ABSOLUT NOLL på. Vi gick in och dom fortsatte att snacka en massa och till slut så får vi ett papper om en "REGEL" som dom har satt upp som är totalt meningslöst i alla fall för min del eftersom jag inte har gjort det eller gör det. Men jag sa dom det var att jag kommer ta hem pappret och tänka över det och sen återkomma till dom. Har funderat ett tag på att sluta pga att det har uppstått saker stup i kvarten som ingen verkar bry sig om ett minsta dugg. Ingen tar mig på allvar, absolut inte en enda!!!!!!!! Fick en utskällning utav Madde idag men jag fattade typ sådär 50% på vad hon hade att säga eftersom hon tror att man fattar allt som hon säger men så är verkligheten INTE!!!!

Kl 20.00 så började den RIKTIGA träningen som man kanske kan säga. I alla fall på blod och allvar, hehe..... ;) Vi var inte sådär jätte många idag men det räckte gott och väl endå. Jag och Emma gick inom BK innan våra bussar skulle avgå. Missade min buss så följde Emma till hennes buss. Gick en bra bit pga detta och hoppade sen på en annan buss som jag åkte en bit med. Dock så körde denna buss en annan väg än vanligt pga vägarbete och det visste jag INTE om så jag missade nästa buss hem också. Fick stå på centralstationen i ca 20 min pga detta. Sjukt störrigt asså!!!!!

Mötte upp pojkvännen på bussen påväg hem. Hoppade av hos mamma för att hämta min cykel mm. Tusen tack mamma för att du igår handlade korv till mina smörgåsar. MAMMA, DU ÄR GULDVÄRD!!!!!! JAG ÄLSKAR DIG!!!!

PS. GLÖM ALDRIG ATT OM DU INTE VILL LE ELLER SKRATTA NÄR ANDRA TYCKER OCH VILL DET SÅ BEHÖVER DU ALDRIG GÖRA DET FÖR DET ÄR DU SOM BESTÄMMER DET OCH INTE ANDRA!!!!!!!!!!!

Kram

/Johanna

M, fotbollsträning & pojkvännen

Ställde kl på 10.30 imorse men jag somnade om och vaknade igen vid kl 11.20. Gjorde vid mig på två röda och sen cyklade jag iväg till M, Lagade ris hos M och sen åt jag min lunch som var syrrans korvgryta. Mycket gott var det!!

Cyklade sen hem och sprang o letade efter mina benskydd till fotbollen och hittade dom tillslut. Tog en liten taxi till träningen. Och sen tränade vi en massa. Var totalt slut efter träningen. Gick och tog bussen hemåt och sen en snabb dusch.

Någon timme efter så tog jag en ny dusch och sen var jag av till bussen för att träffa pojkvännen för att han var så sugen på att äta på restaurang. Vi åt på en restaurang som heter Gustav Adolf. Här kommer lite bilder från ikväll. Tog bussen hem och nu är vi åter igen hemma. 
 

 

 

 

 

Kram

/Johanna

Blodigt allvar, eller?!?!

Hörde både på radion samt av min pappa precis om ett knattelag i fotboll nere i Malmö, ett gäng grabbar på 8 år, som blivit avstängda resten av vårens fotbolls säsong. Och anledningen till detta är att under en match för ett tag sedan hade en domare dömt helt fel och laget hade då förlorat den matchen. Vad som då hände var att några av föräldrarna hoppade på domaren. Att domaren bara var 16 år verkade det inte vara någon av de arga föräldrarna som brydde sig om. Att det BARA var en match för 8-åringar och inte en finalmatch i VM eller liknande verkade de också ha glömt bort. Att de är föräldrar och skall föregå med gott exempel för sina barn verkar också totalt ha försvunnit från deras medvetande.

Det är faktiskt riktigt, riktigt allvarligt detta. Hur man som föräldrar beter sig på det här sättet är minsann inte riktigt klokt. Visst har jag väl sett en och annan kanske lite väl engagerad förälder när Gustav har spelat match med sitt fotbollslag, men jag har faktiskt aldrig någonsin hört nåt så tokigt tidigare. Om de nu reagerade så starkt på denna händelse så kan jag ju tänka mig att det inte är första gången som några av dessa föräldrar reagerar starkt på matchernas resultat.

Nu finns det lite jag skulle vilja skriva om detta här och nu. För det första så känns det faktiskt så fel att man har stängt av laget på grund av föräldrarnas uppförande. De är faktiskt bara 8 år, kom igen. De är faktiskt lite för unga för att straffas så hårt på det sättet, det är inte ens säkert att de förstår fullt ut varför föräldrarnas handlande ska drabba dem direkt. Stoppa istället föräldrarna att få vara med och titta på matcherna. De som tog beslutet sa att de inte kunde göra så då de inte kunde ha vakter med på matcherna. Visst det kan man väl förstår, men jag håller ändå inte med. Det är likt förbannat totalt fel att grabbarna ska straffas så som dom har gjort.

Sen kan vi ju med diskutera en annan sak också. Hur mår dessa killar som har föräldrar som är så engagerade och tar en vanlig knattematch på blodigt allvar. Då kan inte fotbollen vara kul längre. För det är ju det den ska vara. Idrott ska vara kul!!! Barn ska längta och se fram emot sina aktiviteter, inte känna press på att de måste vara högpresterande redan som 8-åringar. Det kan bara gå på två sätt, antingen tappar de sugen helt ganska snart och fortsätter inte med sin idrott eller så färgas de av sina föräldrar och blir uppfostrade till väldigt dåliga förlorare.

Dom som föräldrar har en skyldighet att vara engagerade i deras barn oavsett vilken idrott eller hobby de ägnar sig åt, men vi bör inte vara fanatiska eller försöka leva ut våra egna drömmar genom deras barn. Det borde vara förbjudet för föräldrar att medverka vid matcher om de sitter och skriker som värsta huliganer vid ett allsvenskt derby. Dom föräldrar ska också stötta deras barn när de förlorar och visa att man kan vara en bra förlorare.Våra idrottsförbund borde, om det inte redan finns, ha starka riktlinjer vad som gäller gentemot föräldrar och lite väl ”engagerade” föräldrar.

Ett straff bör de här rent ut sagt dumma föräldrarna få, men att stänga av laget, 8-åriga pojkar är helt fel. När jag gick i första klass kom jag i kontakt med kollektiv bestraffning för första gången och det var i skolan. En elev hade gjort något dumt och då straffade vår lärare hela klassen. Jag kommer ihåg väldigt strakt hur fel jag tyckte att detta var. JAG hade ju inte gjort något fel och jag var så arg på läraren och jag ältade och pratade mycket med min mamma om detta. Så ingen kollektiv bestraffning, i alla fall inte för barn så känner jag.

Skriv gärna vad ni tycker om det hela…

Ha det bra!

Kram

/Johanna

Saknar min MORFAR!!

Vaknade vid 10.30 tiden idag och gick direkt in i köket för att laga och rulla köttbullar. 57 st blev det och dom blev helt fantastiska. Sååååå gott det var med egna köttbullar. Fast jag tycker om miniköttbullar också.
 

 

 

Efter det cyklade jag hem till min älskade M och åt lunch. Och då blev det fjärilsmakaroner och köttbullar med både heinz ketchup och PARIS. Oj nä jag menade SIRAP.
 

I det fina vädret så gick jag ut och hjälpte mamma med att räfsa löv. Undra om hon har märkt att jag har hjälpt henne med det idag eller hon kanske ser det imorgon istället.
 

Cyklade hem efter ett tag och började att tvätta och laga syrrans goda korvgryta. Den är så fantastisk god!! Dock så brände jag min fina och söta lilla kastrull. Enligt syrran så skulle man ha plattan på högsta nivå tills riset började att koka och sen skruva ner det till 3.an cirka. Men det glömde dock jag totalt bort. Aj då....... Tur att det inte började att brinna. Helt svart var min kastrull och riset var en aning svart och fastbränt. Fick ta och koka nytt gott ris.
 

Vid 18.00 tiden så blev jag upphämtad av Anne och vi drog till Statsbiblioteket för att lämna tillbaka lite saker och sen körde vi vidare till Mobilia för att köpa en blomma till min SAKNADE MORFAR som skulle haft fyllt år idag!! Saknar honom superduper mycket!!!!!!!!!
 

 

Jag och Anne tog en fika på Espresso House där vi delade på en varm smörgås. Vi gick inom VERO MODA och där hittade jag en jätte söt klänning som jag tänker köpa imorgon.
 

Efter det så åkte vi vidare och då till kyrkogården för att sätta min röda ros till min ÄLSKADE OCH SAKNADE MORFAR!!!! Det var sååååå underbart fint där. Vi åkte vidare till Coop Forum för att utföra ett ärende där och sen till sist så åkte vi till ett annat ställe för att köpa ett par fotbollsskor till mig för mina andra var för små och dom har jag inte kvar längre. Gjorde ett JÄTTE fynd med dom fotbollskorna. Har kollat runt lite bl.a. på Stadium, Intersport mm men har tyckt att fotbollsskorna har varit allt för dyra för min plånbok så därför gjorde jag ett super fynd idag.
 

Ha det bra!

Kram

/Johanna

Marknad och Emilia dag

Nu är äntligen solen och värmen tillbaka. Så underbart! Och vad varmt det dessutom var idag och kommer vara närmaste veckan. Snacka om kontraster mot hur det var i måndags och tisdags när det till och med jin snö och hagel!! Hoppas att vi nu får lite stabilitet på vädret och att det får vara rätt varmt och skönt ett tag nu.

Som ungefär 91% av alla som bor i villa/ radhus i vårt avlånga härliga land så har vi också passat på att njuta av den sköna kvällen och varit ute. Det var förresten två procentsats baserad på en mycket noga genomförd undersökning och med ett resultat uppskattat av många med ungefär mellan tummen och armbågen. :) Men att döma av den grilldoften som låg väldigt tät i luften så var den i rätt hög nivå ikväll.


Fick hem till familjen idag och då körde jag och mamma och hämtade Emilia o Emelie. Vi körde till en Marknad i Staffanstorp. Gick där och hade det trevligt tillsammans. Emilia och Emelie åkte en karusell och sen blev syrran för snurrig i huvudet så jag fick rycka in (med glädje) att få åka karusell med Emilia. :)

Jag och mamma köpte goda munkar. Mamma köpte en skällande leksaks hund till Emilia. Vi gick inom och handlade kakor till oss och familjen. Sen efter det så gick vi in och handlade glass och dricka på Ica i Staffanstorp.
Jag följde med hem till Emilia och Emilia en stund och sen fick jag och Emilia ut på äventyr. Vi gick till lekplatsen vid Aq-va-kul där Emilia gungade och bakade kakor. Både jag och Emilia åkte rutschkana och vi skrattade båda två. Åkte hem till Emelie och då hade hon sovit lite pga att hon hade huvudvärk och hon var allmänt trött. Jag och Emilie åt en och två smörgåsar med god Salami korv. Sen åkte jag hemåt men stannade vid McDonald´s sen var det av hemåt. Inom en affär och skulle handla men dom hade inte det jag ville ha och behövde.

Tog bussen hemåt och hämtade min cykel hos familjen och sen tog jag en tur till en annan affär för att kolla om dom hade mina varor där men det hade dom inte allt men handlade ändå. Cyklade sen hem och nu skall jag snart ta något och äta. För imorgon blir det en ny dag!!

Hoppas att ni alla haft en härlig dag!

Kram

/Johanna

Hos pappa

Åkte till pappa och familjen idag för att besöka dom. Kom dit en aning sent men bättre sent än aldrig. ;) Åt rabarberpaj som Jessica hade gjort. Kollade på deras fina biosalong. Woooow vad coolt det var. Det kändes precis som en riktig biosalong på SF bio. :)
 

Åt god middag, kött och roliga potatisar. Sådana måste jag bara köpa hem en dag! :) Spelade Monopol sällskapsspel med pappa, Jessica och syskonen. Hann aldrig att spela klart det eftersom vi var så många som spelade det + att vi började att spela rent försent.
 

 

 

 

 

 

Väl hemma så ser jag på en trevlig film på TV4 Djävulen bär Prada. Skall snart gå och sova för imorgon så väntas det nya äventyr!! 


Ha det bra allesammans!

Kram

/Johanna

Entré Noa Noa & Disco x 2

Vaknade ganska sent idag och gjorde syrrans goda korvgryta till middag. Märkte att varmvattnet inte fungerade. Ringde och felanmälde det och gubbar kom hit och fixade det senare på eftermiddagen. Fick cykla hem till familjen och duscha och sen bar det av till Entré Noa Noa för att prova kläder inför modevisningen inför imorgon lördag.

Satt och väntade på Sophie i 20 min pga att Madde var försenad. Fick inte så trevligt bemötande av dom när vi klev in i affären. Gick in i klädhytten för att testa 2 dö fula tunikor och sen kom dom minsann med ett par SJUKT FULA Jeans shorts som dom tyckte att jag skulle ha. Tunikorna var så gräsligt fula men det funkade endå. Men Jeans shortsen var så fula att jag inte ens ville testa dom. Sa som jag tyckte att jag inte gillade dom och att det inte var alls min stil men då blev dom så rasande både dom i affären på Noa Noa på Entré samt Sophie och Madde från Aktiva Tjejer i Malmö. Jag sa att jag i så fall avstod ifrån modevisningen på lördag som skall vara i Ängelholm och då blev dom så irriterade och sura på mig! Gick där ifrån super ledsen.

Åkte bort till UMAS för att möte upp min goda vän A och sen åkte vi och fikade. På vägen hem körde vi inom affären för att handla vitlök till min korvgryta. Väl hemma så ringde jag till några på pressen och talade med dom och dom skall åter igen höra av sig till mig i helgen alternativt i början av veckan som kommer!!!!!!!

 

 
Bytade om och fixade mig inför att mamma skulle hämta mig och sen åkte vi hem till syrran och världens bästa Emilia!!!!!! Mamma skulle passa Emilia. Jag och syrran drog iväg till Holma för att gå på ett disco. Det var det sämsta discot som jag har varit på någonsin!!! Vi drog vidare till ett annat disco och där var massor av kompisar som var på. Sjukt kul hade vi och dansade gjorde vi. Träffade Johanna H där och vi besrämde att vi skulle ta en fika nu någongång snart. Träffade på A, E, A, N, C, D, M, B och många fler.

 

Ortopeden

Åt lunch med min älskade M och det blev nudlar med kycklingsmak sen köpte jag SE&HÖR till M.

13.00 blev det möte med mamma, L och E. Under mötet så kom rörmokaren och skulle laga min toalett kran. Så nu är den både snygg och modärn och den fungerar som den skall.
 

Tog taxi till UMAS för att jag skulle träffa läkaren på Ortopeden pga mitt skadade knä.
 

Efter det så träffade jag Carro och vi åkte till lilla V och hämtade upp henne och sen åkte vi till Malmö igen. Gick inom babyproffsen för att fylla på luft i lilla V hjul. Tanten där fyllde på för mycket luft i hjulet så det gick i sönder.
 

Jag fick nästan panik för hon måste ju ha sitt hjul för att komma fram. Vi fick ingen alls hjälp av Babyproffsen pga att hon gjorde så att hjulet gick i sönder. Vi gick slita och dra så att vi äntligen kom fram till en cykelaffär. Han skrämde livet av oss och sa att det kostade 2000:- för att få en ny slang på hjulet men det slutade med att vi fick betala en annan summa. Vidare på vår resa så blev det ett foto på bussen.
 

Framme på Entré så tyckte ett par tanter att vi inte skulle åka rulltrappa så dom började att ropa på oss. "Det finns faktiskt hiss för er"! Väl framme vid Noa Noa så var ju givetvis Annastacia och hennes ko dumma mamma samt familj där så vi tog ett extra varv på Entré tills dom hade gått där ifrån. Både lilla V och Carro testade en massa kläder och biträdet var inte så jätte trevlig utan svarade med korta ord mot oss. Vi gick inom Hemköp men dock så hade dom inte mina korvar som jag var så sugen och ville ha till middag, besviken blev jag!!! Åkte och lämnade Carro vid bussen och när jag och lilla V stod och väntade på vår buss så gick vi inom HEMMA KVÄLL och köpte ett choklad och en Coca-Cola men efter någon minut så smällde den och Coca-Cola fick vi precis överallt.
 

 

 När jag väl kom hem efter en lång men trevlig dag så var det av till Coop Forum för att veckohandla.

Kram
/Johanna

Kamel o vaniljbullar ;)

Blev väckt redan kl 7.00 imorse då pojkvännen skulle till jobb. Men till slut så lyckades jag att somna om och sov tills kl var 13.00. Åt lite lunch och sen kom jag på att jag ville baka Kamel o vaniljbullar så det blev det.
 

 

 

 

Skulle egentligen till träningen idag men så blev det inte. Kom från en stund sedan hem och har spenderat min kväll hos familjen.


Ha det bra!
Kram
/Johanna

Emilia dag

Hämtade Emilia på dagis i eftermiddags sen gick vi hem och åt en smörgås och därefter gick vi ner och lekte på lekplatsen samt blåste såpbubblor. Emilia älskar verkligen att leka på lekplatsen. Jag passade även på att vara barn på nytt. :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 
SYRRAN OCH JAG GUNGAR PÅ EN MAKAPÄR PÅ LEKPLATSEN! :)


 

 
MIN LILLASYSTER EMELIE ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER SOM ALLTID FINNS HOS MIG I BÅDE UR OCH SKUR OCH ALLTID HAR VI SÅ KUL OCH TREVLIGT TILLSAMMANS!! <3

 

 

 
VÄRLDENS GOASTE LILLA HJÄRTA, DET FINNS INGEN SOM ÄR ALLTID LIKA GLAD OCH SÖT SOM EMILIA PLUTT :) <3
 

 

Vi gick sen upp och därefter lagade syrran mat till oss. Det blev korvgryta så gott det var!!!! Måste verkligen be henne om receptet på den fantastiska maten. :) Tack syrran!!!!!!

 
ÄR TOTALT HELT FÖRÄLSKAD I SYRRANS GODA KORVGRYTA!!! :) DEN ÄR MIN FAVVO JUST NU!!! ÄR DU GLAD NU SYRRAN???? ;)

När kl slagit 18:00 så var det till träningen där tjejerna väntade och där blev det att prova lite kläder. Fick där på en utskällning av en förälder som är totalt dum i huvudet. La ett mail till cheferna ang detta så dom kommer att ta detta på lördag för detta är verkligen INTE okej!!

Hann även inom HEMMA KVÄLL för att inhandla lite godis, tack Mia för hjälpen! :) Du är en pärla!!

Väl hemma så såg jag ut som ett badkar så blöt var jag från topp till tå pga det regniga vädret, inte kul. Har nu från en bra stund sedan ätit makaroner med korv tillsammans med pojkvännen. Och nu väntas det tv tittande samt film kväll.

Hörs imorgon....

Kram

/Johanna

Glada nyheter

Idag har jag varit på så himla glatt humör det går knappt att förklara hur glad jag har varit idag. Imorse när jag vaknade så läste jag mina mail och då hade jag fått ett mail ifrån den arbetsintervjun som jag var på i söndags. Och jag fick det jobbet, börjar i juni månad. Jag förstår fortfarande inte hur detta kan hände, att jag skall börja att jobba. Det är helt fantastiskt så kul!!! :)

Fick besök ifrån Emma idag men jag skulle städa men fick sällskap av henne. :) (Tack Emma) Efter ett par timmars städning så kan man nu åter igen se golvet, hehe. Åkte och hämtade min nylagade cykel så nu kan jag börja att cykla igen. Är så nöjd!

Väl hemma igen så åkte jag vidare till stan för att lämna tillbaka böcker samt lånade nya igen. Träffade pojkvännen i stan och höll honom sällskap tills bussen kom. Gick inom Hemköp för att handla mat. Mötte sedan Alexandra och Tanja i stan. Sedan så bar det av hemåt.

Kram

/Johanna
"Glömde kameran idag hemma därför inga bilder!"

Arbetsintervju, födelsedagskalas & träning

Blev väckt av mamma imorse och sen bar det av till bussen där jag skulle åka på en arbetsintervju. På bussen så blev vi stoppade av Polisen pga att det skulle komma ett demonstrationståg. Tyvärr så blev min arbetsintervju påverkad men jag hann dit endå. :)

 
Så här såg det ut ifrån bussen och vi fick vänta i 20 min pga av detta tåg.

Åkte in till stan för att inhandla en födelsedagspresent till Mimmi. Hon önskade sig ett presentkort på Lagerhaus så det blev det.
 

Det blev smörgåstårta samt Non-stop cookies, gräddtårta.

 

 

Sen bar det av till träningen. Satt och snackade en massa skit med Ida medans vi väntade på Tias. Han är såååå längsam, känner nog ingen annan som är så långsam som han är.

Funderar nu på om man skulle kanske baka lite kanelbullar men det får nog bli imorgon biti istället. Fler som är sugna på kanelbullar?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!