Pannkakor med Joanna

Var iallafall väg och så och när jag kom hem så blev det ut med Lexton och sen rusa till affären för att köpa lite grejer bl.a. mjölk och så. Joanna kom över på besök och även åt goda pannkakor med oss.

 

 

Skall nu gå och sova för att jag somnar när som helst pga att jag har varit uppe dunder tidigt imorse och imorgon blir det ännu värre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Imorgon (torsdag) skall jag på en jobb intervju. Håll tummarna för mig!!!!!!! :-)


Kram

/Johanna

Tjuvarnas jul

 

Tjuvarnas jul- en julsaga i klassisk tradition förgyller barnens dagar fram till julafton

SVT:s julkalender 2011 heter Tjuvarnas jul och är en julsaga i Charles Dickens anda. Historien utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet, där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter att tjäna pengar - och stans tjuvliga längtar efter att stjäla!

Madame Bofvén (Siv Carlsson) leder en ökänd tjuvliga som i folkmun kallas för Klappsnapparna eftersom julen är deras högsäsong och julklapparna deras byte. Tjuvligan är nu i full gång med sina förberedelser - kofötter ska putsas, dyrkar plockas fram och tjuvnästet pyntas med falska sedlar. Bland tjuvarna finns Bongo (Bert Gradin), Skuggan (Maria Kim), Trollet (Calle Carlswärd) och så Kurre (Gustaf Hammarsten) förstås. Kurre är stans klantigaste ficktjuv och uppväxt i ligan, som blivit hans familj.

Men den 1 december får Kurre ett oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven - hans okända dotter Charlie (Tea Stjärne). Kurre vet först inte vad han ska ta sig till med ungen, men när Charlie av en slump räddar Klappsnapparna från polisen blir hon hela ligans maskot. Madame Bofvén ger Kurre i uppdrag att lära upp Charlie till att bli en äkta Klappsnappare. Men hur ska det bli för Charlie att växa upp bland ett gäng banditer? Och ska Kurre, som knappt kan ta hand om sig själv, klara av att vara pappa?

Upphovsmän till Tjuvarnas jul är Stefan Roos och Per Simonsson (Riddaren av Pelargonien, Jonson och Pipen), vilka också svarar för julkalenderns regi. Serien produceras för SVT av Nordisk Film TV och producent är Marie Sandeborg.

Titel: Tjuvarnas jul
Produktionsbolag: Nordisk Film TV för SVT
Produktionsår: 2011 
Manus och regi: Stefan Roos, Per Simonsson
Producent: Marie Sandeborg

I rollerna:
Kurre Gustaf Hammarsten
Charlie Tea Stjärne
Gerda Elisabet Carlsson
Bofvén Siv Carlsson
Lönnroth Jonas Hellman-Driessen
Skuggan Maria Kim
Bongo Bert Gradin
Trollet Calle Carlswärd
Direktörskan Anne Kulle
Jansson Göran Forsmark
Jönsson Thomas Hedengran
Föreståndaren Claes Månsson
Agnes Emilie Nyman
Rupert Peter Eriksson
Barnvaktstanten Birgitta Sundberg
Borgmästaren Bengt Krantz
Magistern Fredrik Ohlsson
Polismästaren Bertil Norström
Rektor Carl Magnus Dellow

Sändningstider för Tjuvarnas jul:
Vardagar, måndag-fredag: 07.15 och 18.45 i SVTB och SVT1
Lördagar och söndagar: 08.45 och kl 18.45 i SVTB och 18.45 i SVT1


Kram

/Johanna

Lexton (Labrador)

 

 

 

Imorse ville jag verkligen inte gå ifrån min säng. Var så trött men det vara bara att gå upp. Hade tvätt tidigt imorse och den är snart klar och är om ett litet tag helt tort med.

Har varit ute med Lexton ett par gånger och fler blir det. Snart blir det att ta en fika samt duschen för att jag ska på möte om ett litet tag. Och senare idag blir det till BRIS (Barnens Rätt I Samhället)

http://www.bris.se/ 

Och ikväll blir det god middag med Joanna. :-)


Kram

/Johanna

Blåljus och sirener

Mycket har hänt sedan sist när jag bloggade men jag skall försöka att ta och blogga lite mer och oftare som jag har fått mail ifrån er läsare om.

I måndags så var jag på ett väldigt viktigt möte och även min pappa var med för att det är som jag brukar säga att det är bättre att vara fler med både ögon och öron än färre personer. Mötet gick bra och fler möten blir det med samma personer i fortsättningen.

Drog hem under lunchen och inom "Allans Korv" där det blev hämtmat för att ta hem och äta. Hann bara slänga i mig maten innan jag skulle iväg på nästa möte fast detta mötet var faktiskt riktigt trevligt. Var på en arbetsintervju som jag faktiskt tror på. Asså att jag kommer få, men vi får se. Under tiden som jag var på arbetsintervju så hade jag ett par missade samtal ifrån olika personer. Även ett nummer som jag absolut inte kände igen. Ringde upp numret och det var en arbetsgivare som jag hade skickat mitt CV till som den personen hade "nappat" på. Blev verkligen dunder GLAD!!!!!!!!!!! :-) Skall på den intervjun på torsdag morgon. Snälla håll tummarna för mig då att jag verkligen får det jobbet, hade verkligen behövt det!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Bjöd Emi på middag då det blev potatisbullar, korv, bacon och lingonsylt. Gott, gott!! Senare på kvällen så blev det även tjejjouren.

 

Kvällen slutade riktigt illa för min del pga att någon hade ätit pepparkakor med mandlar i och det reagerade jag på väldigt stark pga att senare på kvällen eller ja när jag kom hem ifrån jouren så blev det in med både blåljus och sirener med Ambulans och allt. Kände INTE alls för det men vad har jag att välja på att fortsätta att leva eller inte.

Snälla och underbara Frida kom till akuten och gjorde mig sällskap i massor med timmar. Verkligen dunder gulligt utav henne, hon är verkligen en kompis som man verkligen skall vara rädd om till 100 000 %. :-)

 


Igår tisdags så var jag på ett möte det bestämdes både + & - men så är det väl på alla möten, oftast iallafall. Var även ute en hel del var även i affären för att handla inför att jag hade bestämt mig för att baka lussekatter/ lussebullar.

Och så blev det också. 64 st lussekatter/ lussebullar blev det minsann. Och det blev även Johanna´s nya goda mat recept som jag fick från ett tag sedan utav en kompis. Över gott blev det så skall bjuda en god vän på det imorgon tänkte jag. ;-)

 

 

Och till slut så blev det.....

 


Kram

/Johanna

Kalas nr 3

Då var det kväll igen! Jag är riktigt trött, har varit det exakt hela veckan! Det kan väl haft varit pga att jag inte mår så bra. Det är ganska mycket nu som har gjort att jag inte har mått så bra. Skall antagligen ringa till vårdcentralen imorgon biti (måndag) och få prata med min läkare för detta kommer verkligen inte att fungera i längden inte så som jag har mått och mår. Men men..... Ska bara göra detta inlägget och efter det så ska jag se tv en stund, sedan ska jag gå och lägga mig! Det har varit en intensiv dag i dag!

Idag har det bara varit total katastrof. Var hos Emi vid 11-tiden imorse och skulle hjälpa till med kalaset. Efter att ha skalat 7 äpplen så fick jag sätta mig ner pga att hela mitt huvud snurrade runt och jag måde både illa och var dunder yr. Fick en utskällning pga att jag inte orkade göra ngt på en stund så blev iväg skickad hem igen. Tack för det!!!!!!!!!!! Gick hem och la mig och sov i ett par timmar. Cyklade till affären för att handla läsk till kalaset och då var det minsann fel på det med. Cyklade hem ett tag och sedan så var det iväg på cykel igen fast då till Mobilia för att möta upp Kage för att byta Trollis present. Denna gången så fick hon en vit katt istället för en dock-matstol och då var det fel på det med. Pga att hon ist ville ha en liten hund ist skit samma det är Emi´s problem inte mitt.

Det blev lite fika och då, sen åkte vi iväg och åt middag på Ikea. Gott, gott!!!!!!!!!!!!! :-)

Det Emilia fick utav mig var följande saker:
* Äkta Burberry klänning
* Äkta Burberry jeans
* Bok med Nalle Puh
* Nalle Puh leksak med telefon och ljud
* Badkritor
* Kort
* Såpbubblor



 

 


Kram

/Johanna

Idol 2011

Igår var det lördag och då grattulerade jag Trollis redan vid 9-tiden och det blev familje frukost med mamma, Tilda, jag, Trollis, Uffe och Emi. Åkte därefter med mamma och Trollis för att inhandla en födelsedags present åt Trollis pga att hon fyllde 2 år igår (lördag). Efter det blev det inom målar affären för att handla ännu mer färg och en roller till Emi pga att hon hade spillt ut mycket färg hur man nu kan göra det. Färg som är så himla, himla dyrt.

Tog bussen till Burlöv Center där jag efter mycket om och men träffade på Elli. För att vi skulle titta på Idolerna som har varit med i årets 2011 Idol-resa. Vi fick både uppleva när dom sjöng, signerade med autografer samt vi fick bli fotade med dom. Woooooow!!!!! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter det åkte jag till pappa och syskonen för att äta middag och där var även kusinerna på plats. Det blev lasagne och sallad till middag och till efterrätt så blev det glass och dvs grejer. Vi spelade det nya monopolet samt tittade lite på tv.

När det väl blev hemgång så kom jag på att jag inte hade någon som alls koll på vart jag hade lagt mina nyklar på hela dagen. Ringde till Emi och som tur var så var mina nyklar hos henne.

 

 

 


Kram

/Johanna

Vad är det för en dag... Emilia 2 years old!! :-)

 

 

 



 

...Vad är det för en dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Emilias födelsedag
HURRA, HURRA, HURRA!



Kram

/Johanna

Malmö Arena

Imorse eller ja i förmiddags så hade jag för en gångs skull sovmorgon och det var verkligen assssssss skönt kan jag verkligen meddela er om!! Men plötsligt ringer det både på hemtelefonen samt på porttelefonen och jag orkar verkligen inte gå upp och svara för att jag plötsligt blev väckt ur min skönhetssömn.

Fick även mail på samma gång som höll på att plinga om och om igen. Väldigt störigt enligt mig då. :-( Det var bl.a. en arbetsgivare som ville boka mig på en anställnings intervju i nästa vecka. Tackar!!!!!!! :-) Därpå ringde jag upp syster och då var hon nästan helt panikslagen på att hon absolut inte fattade hur man skulle baka en rulltårta. Hon är väl bara för gullig hon!!!!!!!!!!!! ;-) Kastade på mig kläder och gick till henne och hjälpte henne med det. Vi bakade 2 styckna rullisar en choklad rulltårta med vaniljkräm och en vanilj rulltårta med chokladkräm i. Det blev även bakat cornflakeskakor idag och goda blev dom.

Efter bakningen så blev det att hjälpa syrran med att städa och därpå blev det att springa med en massa skräp till containern som kommer ca 1 / varannan månad hit där vi bor. Man skulle kanske kunna tro att jag samlade på dammsugare men det är verkligen inte sant. Kastade faktiskt bort 3 dammsugare samt golv och lite annat smått och gott.

Klockan blev 15:00 och det var åter igen dags att hämta Emilia på dagis. Usch vad det regnade ute men vi hade kul ändå när vi gick hem ifrån dagis.

Klockan 16:15 cyklade jag iväg för att träffa tjejerna ifrån jouren då vi skulle stå på stan och göra reklam osv. Hela tjejligan frös mer eller mindre och det slutade med att jag och Elin åt på McDonald´s.

 

 

Har ikväll varit hemma hos syrran och bara haft det allmänt väldigt trevligt och sett på Idol 2011 som ikväll uppträdde på Malmö Arena! Jag hoppas fortfarande att Moa ska vinna allt!! Och det blev Molly som fick lämna Idol resan.

Cyklade även till Kage ikväll för att bl.a. hämta pappas busskort och Kage överlämnade ett stort paket till Emilia eftersom hon fyller år i helgen. Tackar.


Skall snart gå och sova pga att det är en ny och lååååååång dag imorgon (lördag)


Kram

/Johanna

World´s greatest sister!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

 

Jag har nog världens bästa syster!! 

Jag har VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!! Visst har jag alltid vetat det men jag insåg det extra mycket nu när jag insåg att långt ifrån alla har samma tur som jag har!!!! (L) (L)
Hon finns allt där för mig när jag behöver henne.
Vi bor ca 140 meter ifrån varandra.
Hon är snäll. dyrbar, underbar, söt, gullig, har ett hjärta utav guld och mycket mycket mer!!

Jag ÄLSKAR dig något otroligt mycket och tack för alla gånger som du alltid ställer upp för mig!!!!!!

 


Kram

/Johanna

Jullotta på Liseberg :-)

Oj nu är det redan torsdag och det är kväll. Sitter här och har kommit fram till att denna veckan är snart slut och det är ännu en dag närmar till julafton och dvs.

Funderar här på om vad det skall bli för middag idag tro. Någon som har lust att kasta in ett tips till mig?????

Ikväll så kan jag varmt rekommendera två styckna tv program som visas ikväll både på tv4 samt tv5 båda är startar klockan 20:00 - 21:00 det är på tv4 blir det "Jullotta på Liseberg" och på tv5 så blir det "Böda Camping" :-) En bra kväll med andra ord!!

 

 


Kram

/Johanna

Fullspäckat program med bl.a. vårdcentralen

Dagen började redan vid 9-tiden och jag var hur trött som helst just vid den tiden på morgonen. Träffade Emi timmen efter och vi tog oss en cykeltur både till en affär och även inom Partyland eftersom jag skall ha mitt tredje kalas i helgen samt Trollis också skall ha kalas i helgen. Fullt show i helgen med andra ord. Både med barnkalas och vuxenkalas väntas i helgen.

http://www.party-land.se/ 

Blev en runda inom en tapet affär eftersom det skall bli nya förändringar hemma hos Emi. Så himla snygg tapet må mig säga. Hon har minsann bra smak den bruden. Hihi ;-)

Har för mig att det var denna tapeten men är inte helt 110% säker.
 

Efter det blev det inom hemmakväll http://www.hemmakvall.se/ för att hyra lite filmer. Det blev bl.a. "Beethovens juläventyr" och 2 till filmer men har fortfarande inte sett dom 2 som jag har kvar att se i en vecka om jag så vill det. Jag kan verkligen rekommendera filmen "Beethovens juläventyr" för er för den var verkligen dunder bra enligt mig då...... :-)

Var även inom pappas jobb idag och fyllde på luften på min cykel. Plus var även inom Mobilia en snabbis för att köpa ett fint kort till Trollis födelsedag. Och sedan jag kom hem vid 17-tiden så blev det att tvätta, bläääääää eftersom först när jag skulle använda en av maskinerna som jag alltid använder så ville den inte starta så fick spel på den. Men efter mycket om och män så gick den äntligen igång. :-) Jippi!!!!!!!!!!!!

Var även på min vårdcentral idag med för att ta nya prover pga att Helene hade ringt mig en massa i förra veckan. Men jag klarade det, är helt stolt över mig att jag verkligen klarade av att ta prover. Jag som absolut hatar allt som innebär sprutor och nålar osv. Men Helene klarade det och hon var väldigt lugn och stod vid min sida. Det kändes verkligen som en bra och trygg känsla!!!!! Tack Helene!!!! :-) Jag som har gått och oroat mig för denna dagen då jag skulle till vårdcentralen för att ta elaka prover så klarade jag det så bra med lite komplikationer men, men. ;-)

 

 

Fick även reda på att Emi hade bakat en äpplepaj och den dosen kom ända hem till mig så jag kontaktade henne och cyklade inom henne påväg från affären. Såååååå helt fantastisk äpplepaj som hon hade bakat den var verkligen full utav kärlek!!!!!!!!!!!! :-) (L) (L)

Kunde inte somna innan så har nu suttit här i några timmar och skall snart gå in och bädda min säng och sova!!!!!!


Kram

/Johanna

Uttråkad till tusen

Vaknade sent och senare på dagen så skulle jag ha ett möte. Runt 3-tiden så dyker 3 personer upp och bara efter ett par minutrar så dyker det ännu upp 3 styckna till. Jag stod verkligen då som ett STORT frågetecken. Och då kom vi till slut fram till att jag hade dubbelbokat mig men det fick bra ändå som tur var eftersom det var viktiga möten.

Åt lite middag och senare på eftermiddagen/ kvällen så var jag så uttråkad och rastlös så det finns inte. Så tråkigt och trist hade jag det i över 7 timmar på den dagen (tisdag).


Kram

/Johanna

Bolibompa



Hämtade Emilia på dagis och efter det blev det både lekplats och åka buss som gällde för vår del. Igår när det var måndag så blev det korv med bröd att äta till middag och även en massa lek och bus.

Jag berätta för Emilia att vi kunde titta på Bolibompa på tv och hon bara sa bompa, bompa. Det lät verkligen så gulligt när hon sa det om och om igen. Vi satt och tittade på bolibompa på tv och i mellan åt så sjöng vi "här kommer lilla ludde, hoho jaja osv..... Det låter så gulligt när Emilia sjunger för att man hör verkligen nu vad hon sjunger för låtar.
http://svt.se/bolibompastaden 

 

När jag värmde hennes välling så gick det bra men när jag skulle ta ut den så hände det som absolut inte fick hända. Emilia fick absolut INGENTING på sig men JAG fick dunder mycket välling på min ena hand och jag bara tänkte (kallt vatten på) men tårarna rann nerför min ena kind och det gjorde så väldans ont och det blev rött och det blev fullt utav blåsor och det sved. AJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!
Det blev ett samtal till 1177 och dom hänvisade mig till min vårdcentral eftersom dom fortfarande hade öppet ett tag till på kvällen. Vilken tur att dom fortfarande hade öppet!! :-) (Dom blev kvällens räddning för min del. Innan vi åkte dit jag och Trollis så blev det att äta välling och se på Bolibompa som gällde för vår del. Hon åt upp nästan hela sin välling framför tv.n när vi tittade på Bolibompa.

Väl hemma igen så borstade vi tänderna och sen blev det att läsa en bok och därpå blev det sängen för lilla E.

Senare på kvällen blev det lite avsnitt och tv program för min del.


Kram

/Johanna

Till er på stället bl.a. Marie

Till er på stället så ni inte skulle råka glömma bort mitt liv.

Hej på dig Marie har du läst noga idag med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


//Johanna

Panik......

Kom nyss på att till helgen som kommer så har Trollis sin andra födelsedag och jag som inte ens har köpt någon födelsedags present än åt henne. Undra vad jag skall ta och köpa till henne. Har absolut ingen som helst aning om vad hon önskar sig mer än nya och goda nappar samt presentkort på Lindex men det är typ alls som jag vet vad hon har sagt att hon önskar sig men mer då!?!?

Någon som är snäll och som har möjlighet att hjälpa mig att komma på vad man kan ta och köpa till henne nu när hon fyller 2 år??!?!?!?!?!


Kram

/Johanna

Henke

 

Tänkte även passa på att grattulera min vän Henrik på sin födelsedag igår den 20/11-2011.


Kram

/Johanna

Trollis första lucialinne!! :-)

Då var det söndag igen och jag var iväg och tränade på isen. Det gick väldigt bra och inga brutna armar eller ben detta gången iheller.

Som ni kanske vet så bryter jag mina ben och armar väldigt lätt pga att jag har överrörliga leder och det menas med att jag har super lätt för att bryta och skada mig bara jag snubblar eller ramlar på t.ex. träningen eller så.

Efter det så blev det hem och därpå blev det söndags middag som vi brukar ha. Denna gången så blev det någon kyckling, ris, potatis, sallad i ugnen och utanför ugnen. Och till efterrätt så blev det en dunder god äpplepaj som Emi hade gjort till oss.

Mamma var också med som vanligt och hon hade köpt ett väldigt sött lucialinne till Trollis. Därpå blev det ut och leka på lekplatsen i mörkret. Mamma hade även köpt en pepparkaks gris till Trollis som det var godis på, dunder glad blev Trollis. Tack mamma!!!!! (L) (L)

Idag är det endast 1 månad och 3 dagar kvar tills det är julafton och jag som inte ens har köpt eller börjat att handla julklappar. Hur skall detta gå till, men som jag brukar säga. Det är lugnt!!!!!!!!!!!!!!!! Jag gör väl som jag alltid brukar göra och det är att gå precis dagen innan julafton och handla alla julklappar som jag skall köpa. Det får väl bli så detta året med skulle jag kunna tro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kram

/Johanna

Ikea (lördags bilder)

Här kommer bilderna ifrån i helgen då vi var på Ikea och tittade samt åt middag.

  Middagen som jag fastnade för och som är en stoooor klassiker för många när man är på Ikea! :-)


 En bild på mig för en gångs skull eller vad säger ni?!?!


 Trollis äter pommes ifrån Ikea.

 Enligt Trollis så skall alla pommes bitarna in i munnen på en gång, marsh!!!! ;-)


 Se upp Emilia´s mage för här kommer det fullt utav pommes!
 

 Ännu fler pommes pågång. ;-)


 En syster utav fler, världens bästa syster är detta!!!!!!!!!!! (L) (L) ÄLSKAR DIG, EMI!!! :-)


 En tv-bänk som jag absolut fastnade för och som jag önskar mig i julklapp eller kanske tidigare.


 My favorite!!!!!!!!!!!! Funderar nu skarpt om jag skall ha den i en stor variant eller i en liten variant. Vad tycker ni????? Detta är den stora.


 Och detta är den lilla. Kan fortfarande inte bestämma mig för i vilken storlek som jag vill ha den i. Kom gärna med råd!!!


 Påvägen hem så var Trollis super trött och ville bara hem och vi med förstås. Ont i tassarna efter många timmar på Ikea. Men väldigt trevligt var det dock!!!!!!!!!!!!


Kram

/Johanna

Till er på stället bl.a. Marie

Till er på stället så ni inte skulle råka glömma bort mitt liv.

Hej på dig Marie har du läst noga idag med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


//Johanna

Party, party på Möllan

Ursäkta mig för väldigt dålig uppdatering under hela denna helgen. Men här kommer mitt låååååånga inlägg här på bloggen med helgens uppdatering! :-)

I fredags på morgonen så var jag i tvättstugan som jag kanske skrev dock så blev det en hel del ändringar i min planering. Mellan en sväng när jag hade varit nere i tvättstugan så hade jag ett par missade samtal bl.a. ifrån min snälla sjuksköterskan ifrån vårdcentralen. Hon hade en sträng order att jag var tvungen att komma ner dit under dagen så det blev så fast jag absolut inte alls var så motiverad till det som hon var. Samt att jag fick gå till dagis redan vid 10-tiden för att hämta hem Trollis pga att hon under natten hade så fruktansvärt ont i sina öron igen. Tog taxi dit och som vi trodde så har hon fått en ny öroninflamation. Andra öroninflamationen på cirka 2 veckor. Stackars mitt lilla hjärta!!!!!

Efter besöket på vårdcentralen så blev det till apoteket en sväng med för att hämta ut Trollis pencilin PCN/ Pen (penicillin). Dock så var inte penicillinen blandad så det tog en himla tid samt att där var hur mycket folk som helst. Eftersom det tog en så himla lång tid på apoteket så till slut efter att ha kämpat länge så kunde inte Trollis hålla ögonen öppna längre så hon somnade i vagnen. Så gullig hon är..... :-)

Väl hemma så var det dags för en väldigt sen lunch för Trollis men det blev iallafall av. Vrål hungrig som hon var.... ;-) Vi båda tog oss en liten vilostund och sen var det dags att hämta upp tvätten från morgonen då när jag tvättade. Senare på kvällen så kom mamma och passade Trollis medans jag och Emi åkte och veckohandlade mat samt hämtade locket till Emi´s byrå.

Vid 23-tiden så blev det att ta bussen till stan där jag mötte upp R vid Möllan. Och efter en stund så mötte vi även upp Frida och Anna där. Det blev party, party med andra ord men vi hade det väldigt trevligt. Kom dock inte hem förräns på morgonen vid 5-tiden. Trött som in i bomben var dock jag när telefonen ringde vid halv tio. Emi på luren var det och i eftermiddags (lördag) så blev det en sväng till självaste IKEA. Tack för middagen på IKEA mamma, super gott var det!! För första gången så har det aldrig hänt att jag har kommit ut ifrån IKEA och inte handlat någonting alls. Wooooooow asså!!!!!!!!!!!!!! :-)

Annars så blev det en tur till Emi ikväll fast bara en mini stund. Och nu om en mini liten stund så skall jag snart gå och sova för att jag är super trött verkligen.


Kram

/Johanna

Snabb update

Mitt internet har lekt med mig idag, därför ingen uppdatering.
Visst är det jobbigt att så fort man vill skriva så funkar det inte av någon anledning?
Det är gaaaalet jobbigt, suck.
Och sen ska jag iväg igen, ska träffa "R" och sedan så skall jag träffa Frida.
Hörs ikväll beeeeeeebjs. Puuuuuuuuuss <3


Kram

/Johanna

Det går bra nu

Jag tror att saker o ting med jobb börjar lösa sig det känns som det iallafall.
Och jag ska på jobbintervju i slutet av november, som jag tror att jag kanske får.
Det är lite då och då det vet jag, fast ingen lön eftersom jag skall jobba ideelt.
Hoppas jag får det, får visa min braiga sida, haha.

Nej men jag ska göra allt för att få jobbet.
Annars vet jag inte vad jag göra.. Prostituera mig?
Haha, nejnej, aldrig. Men tro mig, tanken har verkligen slagit mig.
Men sen jag har sett snabba cash så vågar jag inte riktigt... Hehe.

Nej men hoppas, håll tummarna!
Det måste gå bra, bara måste!
Är faktiskt peppad inför den intervjun.
Hooopppas!

Och idag har jag planer ska ni veta!
Då ska jag först och främst till tvättstugan och tvätta och sen till dagis och hämta Trollis och så.
Senare på kvällen ska jag förbi Möllan och träffa bl.a. Frida o sådär.
För sen så blir det väl hem o så.

Ja, jag vet att det är på en fredag. men vafan, spontanitet och äventyr när det är som bäst!
Plus att jag saknar att umgås med mina vänner, var fan ett jävla tag sen! (Ända sedan i onsdags, haha)
Och på lördag ska vi shoppa! ska bli riktigt roligt faktiskt samt det blir även att åka skridskor eftersom det är så himla kul asså.
Nice.. Känns som om det mesta rullar på rätt spår nu.. Yaij!


Kram

/Johanna

Torsdag, lång tråkig dag

Igår gjorde jag typ ingenting mer än var på jouren och hade möte igen. Inom affären en snabbis för att handla men dom hade inte det jag ville ha så det blev snabbt ut igen utan att handla någonting, pinsamt värre!!

Hmmm, det blev även inom bokaffären för att jag ville höra med dom om min bok hade kommit och det hade den men hon hittade inte den. Sååååååååååååååå himla sjukt irriterande det kan vara att längta och se fram emot en bok så mycket och väl där så finns den ingenstans i affären. Usch vad jag blev irri på mig själv asså.

Har bara tagit det lite lugnt nu ikväll och varit irri på mig själv från och till. Kunde inte somna innan så därför blev det sent idag med.


Kram

/Johanna

En lista, sen går jag o lägger mig.

1. Hur gammal är du om fem år? 29 år
2. Vem var den sista du träffade? Vera, Maria & Josefin
3. Hur lång är du? --- cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Sharpay´s Fabulous Adventure
5. Vem ringde du senast? Frida
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Vad glad jag blir när du skriver att du tar hand om dig :-) Tycker att det låter väldigt sunt. Stor kram" till Anna.
7. Vad är dagens planer? Sova nu, och sen om några timmar när jag går upp tvätta och hämta Trollis på dagis.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror till vem, men mest SMS.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? I måndags.  
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna med grönt i :-)
12. När ska du vakna idag? Halv 8.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej!
14. Vilken är din favoritplats? I soffan med datorn i famnen, haha.
15. Vilken plats föredrar du minst? Hissar.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På gatan. Haha, nej, jag vet inte.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret, fortfarande mörkrädd.
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma & Tilda :-)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, varför det?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1.
23. Hur många landskap har du bott i? 3st. Stockholm, Göteborg & Malmö.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? När då?
26. Är du social? Ja, det kan jag påstå.
27. Vilken är din favoritglass? Typ GB Sandwish om jag måste välja.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta utomlands bl.a.
29. Tycker du om kinamat? Aldrig ätit det, så jag vet inte.
30. Tycker du om kaffe? Nej, närmaste kaffe jag kommit är Chai-Latte (som tydligen inte är kaffe?)
31. Vad dricker du till frukost? Vatten bara.
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, vänster.
33. Kan du spela poker? Mjaa, det kan jag väl.
34. Tycker du om att mysa? Älskar att mysa!
35. Är du en beroendemänniska? Det skulle jag nog inte påstå.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja!!
37. Vill du ha barn? Ja.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och teckenspråk.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jaaaaa..
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Allt möjligt.
42. Äger du dyra smycken? Ehhhh, ja!!
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, det är många!
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett i ögonbrynet jag fick som 7åring då en speciell person tappade mig med huvudet före i golvet med flit & nån till.
47. Vad har du för ringsignal? Last Christmas :-)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Haha, ja.
49. Flirtar du mycket? Nej, hur gör man ens? Haha
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Minns inte.
51. Kan du byta olja på bilen? Det har jag för mig.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Den Lilla Fången. LÄS DEN!!
54. Läser du dagstidningen? Nix.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Nix.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 106,9.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ritade blommor och hus till Trollis antar jag.
59. När var du i kyrkan senast? När min mormor dog (år 2010) :-(
60. Vilka personer utmanar du? Alla som känner sig träffade.


Kram

/Johanna

Test

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggat dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/ hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger elelr skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jobb
3. Flicknamn? Jenny
4. Pojknamn? James
5. Yrke? Josefssons inköpare
6. Färg? Julröd
7. Klädesplagg? Julstrumpa
8. Mat? Julskinka
9. Sak i badrummet? Jättespegel
10. Plats/stad? Jönköping
11. Orsak att vara sen? Jobbig ångest
12. Något man skriker? Jävlar
13. Film? Juno
14. Något man dricker? Juice
15. Band? Jumper
16. Djur? Jordekorre
17. Gatunamn? Jordgatan
18. Bil? Jäkligt grön sådan
19. Sång? Jag vill vara din
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Ju-jutsi


Kram

/Johanna

Bad humör

Faaan vad jag är trött! Och kallt som in i helvete är det också.. Orkar inte att det är kallt.
Aja, men jag orkar knappt inte med ett piss idag.. Men så är det väl ibland.
Hörs när jag är på bättre humör.


Kram

/Johanna

Iove my friends

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mycket i tankarna just nu.
Men det jag vill säga.. det är att jag verkligen uppskattar mina vänner.
Utan dom.. vad vore jag då? Ett liv utan vänner kan inte vara roligt.
Visst att man kan prata om allt med ex. sin mamma, syster etc. Men det är nåt speciellt med vänner.
De förstår en på ett annat sätt, de finns där på ett annat sätt.
Man kan skratta, gråta, vara lycklig, vara förtvivlad med dom, och riktiga vänner dömmer inte.

Jag har verkligen haft tur som har så fina vänner som jag har.
Jag kanske inte har många vänner, men jag har få väldigt nära vänner.
Klart man har "gäng" man kan gå ut och festa med, men privat nöjer jag mig med mina få nära vänner.
Mina vänner får mig alltid att skratta, får mig alltid att må bra. Det kanske låter klychigt, men det är sant.

Jag trodde aldrig att jag skulle ha så fina vänner som jag har.
När jag har vart sjuk så var jag väldigt mycket för mig själv, jag var isolerad.
Men de har stått kvar vid min sida, alltid. Jag vet verkligen vilka vänner som betyder nåt för mig. Jag
har haft vänner som kommit och gått, men de jag har nu har alltid funnits där, oavsett. Och det är nåt
jag verkligen beundrar. Jag är verkligen ingen lätt tjej att hänga runt, jag har mina småproblem och jag
har mitt temperament. Men att de står ut ändå är ju helt underbart.

Att veta att man kan ringa de mitt i natten och att de lyssnar på vad man säger är en otrolig trygghet,
dock ska man inte ta det för givet. Man ska inte ta sina vänner för givet. Det förstör vänskapen, och
man tröttnar på varandra. EN bra vänskap är som ett förhållande, det gäller att vårda det och se till att
allt funkar som det ska, att alla är nöjda och glada. Jag menar, hur kul är det om en polare till enär på
dåligt humör på en, och man vet inte vad man har gjort? Det gäller att prata ut om det men känner
också. Det skapar bättre tillit till varandra och man kan vara mer ärlig mot varandra. Babbel babbel
babbel.. Men vadå, vänskap är det bästa som finns.


Kram

/Johanna

Tralallaa

Tralllalalalala... Nadah to dooo.
Tog ju lite bilder igår.. Men jag orkar inte lägga upp dom nu. Gör det senare ikväll tror jag.
Ville väl bara kika in här och säga hej.. Eller nåt.
Hörs snart igen! :-)


Kram

/Johanna

Utekväll med tjejerna

Tjabba tjena hallå!

Igår hade jag en så stressad dag så det finns inte. Iallafall på kvällen så gjorde jag vid mig och tog en cykeltur ner till Möllan för att träffa tjejerna där och dra ut på ett ute ställe. Denna kväll så blev det "Metro" Hade väldigt trevligt och framför allt väldigt trevligt sällskap. Vi avrundade vid 9-tiden och efter det blev det att gå på såkallad "dejt".

Vi hade absolut ingen aning om vart vi skulle så det blev på ett ute ställe också på självaste Möllan. Och någon timme därpå drog vi vidare och till slut så blev det inom McDonalds där det blev en god hamburgare. Påvägen hem blev det inom den själv pumpande cykel pumpningen för att pumpa däcken på min fina cykel. Kom från ett tag sedan hem och skall nu dra mig till sängen. Ny dag idag och då väntas det att dra till tjejjouren för att planera och hänge med tjejerna!! :-)


Kram

/Johanna

I know u hate it.

Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Mörkblå
Den sista personen du talat i telefonen med? Louise
Det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Hållningen, leendet
Vilken är din favoritdryck? Kaffe
Hårfärg? Ljus brunt
Ögonfärg? Brun/ gröna
Vad dricker du på krogen?: Cider
Favoritmånad? Juni-aug, nov o december
Senaste filmen du såg? någon Bröderna Marx film :p
Vad ska du göra imorgon? får se, vet ej än men på kvällen ut med tjejerna på jouren.

Senaste person som ..
Sov in din säng:
jag
Skällde på dig: Anna, haha
Du chattade med: Frida
Fick dig att gråta: skitsaker

Vilken svordom använder du mest? Fan, jäklar
Om du vann på lotto, vad skulle du göra? Vet inte, det var en svår fråga.
Om någon vill få ditt intresse, hur gör man då? Flörta lite smådiskret, lé åt personen och ge komplimanger.
Tittade du på tecknat när du var liten? Mjaaaaa
Vilka språk pratar du? Svenska, Engelska och teckenspråk
När grät du senast? 6 november
Har du några tatueringar eller piercingar? piercing i naveln & en tatuering på vänster skuldra
Vilken är din favoritfrukt? Passionsfrukt & banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Not anymore! :-)
Sover du på mage, sida eller rygg? Sidan
Stör det dig om någon som har sagt att den ska ringa inte ringer? Ja, ibland.
Om du var född av motsatt kön, vad skulle du heta? Jonathan tror jag.
Vad skulle du aldrig kunna tolerera hos en partner? lögner och svek

Vad ska du göra ikväll? Träffa tjejerna ifrån jouren.
Vad ser du fram emot? helgen på isen
Sex på första dejten? Det beror på.
Vad åt du senast? spagetti o köttfärssås & en halv banan, maha
Gillar du att laga mat? Ja, i sällskap
Vad är sexigt? haha, vet inte.
Vad heter dina husdjur? Tilda (hund) samt Smurre.. om man får döpa sina dammråttor
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja, självklart
Bio eller promenad? promenad
Jag är allergisk mot: elaka människor & väldigt mycket mer!!

Jag har tagit studenten: JA! 12 juni 2007.
Jag har svimmat: Ja, en gång i skolan pga panikångest och lite till.
Jag älskar någon: Ja
Jag har rapat högt offentligt: OM jag har, förlåt!!!!!


Kram

/Johanna

en liten lista för en gångs skull =)

DU MÅSTE VARA ÄRLIG!

Jag är/har..
(x) Jag har gjort graviditetstest
(x) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
(/) Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
( ) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbing.
( ) Jag har en snuttefilt.
(x) Jag sover med lampan tänd.
( ) Jag snarkar.
( ) Jag pratar i sömnen.
(x) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler än 3 prickar i polisprotokollet.
(x) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
( ) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor.
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
(x) Jag är bortskämd.
(x) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än i ögonen.
(x) Jag har tatuering/ar.
( ) Jag har hållit något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(xxxxxx) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
(x) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
( ) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(x) Jag har krockat.
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
(x) Jag har en hobby.
(x) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor.
( ) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
(x) Jag har bra självförtroende.
(x) Jag tycker att jag ser bra ut.
(x) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
(xxxxxx) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
(x) Jag vill plastikoperera mig.
(x) Jag är teknisk.
(x) Jag har en cool dialekt.
(x) Jag hatar pizza.
(x) Jag hatar tacos.
( ) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
(x) Jag har ofta huvudvärk.
(x) Jag är lättpåverkad.
(x) Jag har fler än 3 riktiga vänner.
(x) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker den är ful..
( ) Jag har fler än 10 djur.


Fordon/ sport:
(x) Jag har kört bil.
(x) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
( ) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
( ) Jag är bra på kubb.


Hygien:
(x) Jag målar naglarna ibland.
(x) Jag har snusat/snusar.
(x) Jag har rökt/röker.
(x) Jag tränar.
(x) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar mig på armarna.


Kram

/Johanna

En allmän lista

69 saker du kanske inte visste om just mig!

1. Fullständigt namn? Johanna
2. Exakt ålder? 24
3. Vart bor du? Sverige
4. Bor tillsammans med? Mina familj
5. Husdjur? Hund
6. Färg på ditt hus? Gult
7. När är du född? 11 november
8. Bästa lärare? Lisa & Jessica
9. Vilket år tog du studenten? 2007
10. Något jobb? Klart
11. När ska du sova ikväll? Vid 23-tiden
12. Instrument? Sång & Piano
13. Duschat idag? Självklart  
14. Kramat någon idag? Nej, men kanske snart
15. Pussat någon idag? Nej inte än
16. Vad har du ätit idag? Ush, absolut ingenting
17. Dagens klädsel? Jeans & linne
18. Dagens smink? Mascara, foundation, puder, rouge & läppstift
19. Dagens sötnos? Trollis
20. Dagens roligaste? ingenting
21. Har du många vänner? Tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Vet ej, haha
23. Vem kramade du senast? Trollis
24. Hur många har du haft sex med? Vet ej
25. Hur många har varit otrogna med dig? No idea
26. Förlovad? Nej
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem talade du med i telefon senast? Louise
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Louise: "Ok bra! Ringer du? Kram"


FAVORIT:

30. Grönsaker? Alla
31. Film? Olika
32. Låt? Santa Paws Is Comi´n To Town
33. Mat? Vegitariskt
34. Drink? Vitt vin
35. Färg? Beige
36. Bästa vänner? Louise, Lena, Emma, Emma, Elli, Frida, Frida & Cissi.
37. Stad? Stockholm
38. Land? USA
39. Ämne i skolan? Gymnastik & Mate
40. År? 2009 Hithills


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Mormor
42. Personen du kysste? Kommer ej ihåg
43. Gången du spydde? Sist jag hade kräksjukan  
44. Gången du grät? Den 6 november
45. Pizzan du åt? 12 november  
46. Gången du var i Göteborg? I somras
47. Gången du var i Stockholm? Många, många, många gånger
48. Gången du var full? Med Emma
49. Gången du var hög? Aldrig, no drugs here
50. Personen som såg dig gråta? Många, tyvärr!! :-(


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Kan ej välja 
52. Hund eller katt? Självklart, hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Båda
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller puss? Både och
57. Facebook eller lunarstorm? Facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? Vet ej
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? Båda två 
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Både och
65. Coca cola eller fanta? All läsk e skit
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Både och
69. Träna eller slappa? Träna


Kram

/Johanna

arbetsintervjuer

Hello! Är så sjukt jävla trött, kom hem från jouren igår kväll och efter det somnade jag i soffan och vaknade från ett tag sedan och kan nu inte somna om. Tänkte att jag skulle läsa lite, men det blev inte av. Har nyss istället kastat iväg en massa mail till olika företag för att kanske få ett jobb till åtminstone. Det hade varit så j...a bra asså så det finns inte!! :-)
Jag hoppas verkligen att något av dom företag som jag har sänt iväg mail till nu ikväll/ inatt hör av sig till mig med kanske en arbetsintervju eller två. Hoppas, hoppas!! Håll nu tummarna för mig!!!!!


Kram

/Johanna

www.tjejjouren.se

 

Skall snart jag iväg till jouren för att träffa tjejerna. Ett möte ikväll blir det så får väl se hur det går, lika bra som förra gången vi hade stormöte hoppas jag. :-)

Kika gärna inom tjejjourens fina hemsida på: http://www.tjejjouren.se/ 


Kram

/Johanna

Jag förstår att de måste...

... upplysa om de risker som finns...

... men jag vill inte att det skall finnas några risker...

Barnsligt?
Mmmm...

Naivt?
Javisst...

Men i alla fall så är det så jag känner - jag avskyr när läkare beskriver risker!

Igår försökte jag verkligen att inte slå dövörat till när den snälla läkaren kom in på ämnet risker.
Jag brukar göra det, slå dövörat till och istället fundera över hur skamfilade väggarna är i det rum vi befinner oss i, jag brukar tänka att sjukhus/ vårdcentraler verkligen har trista gardiner och jag tänker, ja jag tänker helt enkelt på helt banala saker ändå tills kapitlet risker är över...

Men just denna vårdcentral som jag var på igår var verkligen den bästa vårdcentral som jag någonsin har varit på. Helt okej ganska nära tills där jag bor och det tar bara en liten stund att cykla till. Väldigt fint hade dom med och trevlig läkare och sjukskötorskor var det verkligen!!!!! :-) Pratade med läkaren eller ja mamma gjorde det eftersom hon var med idag för att jag verkligen ville det. Tog en väldigt många prover och jag som är så rädd för både blod, sprutor och så var extra rädd idag när dom sa att jag skulle ta många blodprover. Väl äntligen när dom blev klara så tog jag mig en cykeltur till Mobilia.

När jag väl hade kommit fram till Mobilia så ringde det och då var det ju givetvis vårdcentralen som ringde mig. Min första tanke var oh nej vad vill dom nu.... Det som dom ville mig var att jag skulle komma tillbaka för att ta fler prover pga att dom hade glömt att ta alla prover. Var nära på att gråta eftersom jag verkligen är super rädd för nålar och blod dels för att jag har varit med om så måååååånga gånger att dom har gräft i min arm för att mina kärl har sprungit ifrån när dom har stuckit mig. Det blev en tur inom BR-leksaker för att se om jag kunde hitta något kul till lilla H och det gjorde jag. La på det på posten och idag när det är tisdag så kommer hon att få posten ifrån mig. Hoppas att hon blir glad över det som sist. :-) Även inom glasögon affären för att fixa mina glasögon så att jag kan se ut ur dom. (Felet var att glaset hade hoppat ut ur dom så jag var skraj för att bli av och tappa glaset på dom). Inom Game och titta lite. Och till sist inom Malmborgs för att handla lite till bl.a. middagen.

 

Hem och laga köttfärssås och sen vänta på Emi att hon skulle komma hem så att vi kunde äta med henne igår. Till slut ändan så blev det spagetti med köttfärssås till middag. Gott, gott!! Från en stund sedan så kom jag på att jag hade glömt att åka inom vårdcentralen som dom sa att jag skulle göra. Jaja, det tar jag en annan dag eller inte. ;-)

Nu skall jag snart gå och sova för att jag skall iväg på nya äventyr senare idag plus att jag är super trött. Får absolut inte glömma bort att ikväll när det är tisdag så skall jag på jour möte med tjejjouren, längtar redan!!!!


Kram

/Johanna

Vellingeblomman

Åkte iväg till Vellingeblomman med mamma, Trollis och Emi. Skulle titta på alla tomtar och jul grejer som dom har där. Såååå underbart trevligt och mysigt dom har där. Mycket prylar ifrån USA var där i år. Alltid lika trevligt med grejer ifrån USA. Har ju varit i USA ett längre tag några omgångar. :-) Det blev även en sväng inom "Farmor Ida’s Café". Innan fortsättningen på shoppingrundan fortsatte.

http://www.vellingeblomman.se/ 

Har lite bilder ifrån Vellingeblomman att erbjuda er. Kom hem och då blev det en sväng till affären och sen blev det att bjuda 1/2 familjen på middag som vi brukar göra. Dagens middag blev det kyckling och potatissallad. Vi tog även en god liten fika samt godis, och dvs.

Annars så har det bara varit en lugn kväll här.

              
Bilder ifrån Vellingeblomman.....

     
Bilder ifrån middag och fika tajmet fråns ikväll!! :-)


Kram

/Johanna

Mitt andra födelsedags kalas den 12/11-11 / skattkarta

Natten mellan den 11/11-11 och 12/11-11 så sov jag väldigt länge. Man kan säga att jag borde haft gått upp mycket tidigare än vad jag gjorde. Ställde mig och bakade lite muffins både choklad och äppelmuffins. Flyttade bord och stolar samt satte Kage i jobb så hon var så snäll och dukade så jag kunde kasta på mig lite smink.

Var även borta hos Emi och lånade lite stolar till mitt andra kalas för detta året. Och ändå så är inte mina födelsedags kalas för detta året slut än på ett bra tag. Gästerna kom vid 16 snåret och ett tu tre så var hela lägenheten full proppad utav folk.

Det bjöds på choklad och äppelmuffins, sockerkaka, kamelbullar (kanelbullar, tårta och dryck till. Och till kidsen så blev det glass utav olika sorter. Till middag så blev det pizza och det blev väldigt uppskattat. Till slut så blev det även godis och dvs med film.

Syskonen ville ha en skattkarta och det blev det också med en stor skatt full med godis i. :-) Ett lyckat andra kalas med andra ord. Är totalt helt slut nu och nästa steg för min del är nu sängen som väntar på mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kram

/Johanna

Mitt ena födelsedags kalas den 11/11-11

I torsdags den 10/11-11 så kunde jag verkligen inte somna. Somnade nog inte fråns klockan var runt 3 på natten. Och jag som tyvärr redan skulle gå upp vid 8 snåret. Var super trött när jag vaknade när klockan ringde. Dags att gå upp och tvätta. Bläääää! Extremt mycket tvätt var det eftersom jag inte har tvättat på över en månad.

Efter tvätten blev det att röja här hemma och sen stressa ner till affären för att handla inför mina födelsedagskalas som jag bl.a. hade ett igår den 11/11-11 och ett som jag skall ha idag den 12/11-11 och ett som jag skall ha senare i november. Ordentligt firad skall man bli!!! :-) Mycket folk i affären och till slut fick jag handlat allt som jag skulle ha.

Hem och lämna alla varorna i hallen och sen springa ner och hämta Trollis på dagis. Mötte upp Elin på vägen hem för att hon var så dunder snäll som ställde upp och hjälpte mig och lilla E att baka. Det blev både kamelbullar hihi menade kanelbullar, chokladmuffins och äppelmuffins och en stoooooor fin tårta!! :-)

Klockan blev runt 17-tiden och jag blev upphämtad. Blev utbjuden på en fin, fin restaurang och det var dunder gott, tack mamma!! :-) Efter det åkte vi hem och där blev det fika med glass, tårta och dvs.

 

 

 

 

 

Och nu ikväll så har jag sett på Idol 2011 som jag alltid brukar göra på mina fredagar oftast iallafall. Och ikväll så blev det André som fick lämna Idolresan. :-( Men jag är fortfarande överlycklig eftersom min favorit fortfarande är kvar. Och min stora favorit år 2011 är Moa och på andra plats för min del så kommer Amanda. P.

 

Vem har ni som era favoriter i Idol 2011???????

Nu skall jag snart gå och sova eftersom det har varit en väldigt lååååång dag för min del.


Kram

/Johanna

Today it´s my birthday! 11/11-2011

 


Kram

/Johanna

Modell bilder på mig

 

 

Fick nyss några bilder ifrån modell jobbet som jag utförde från cirka en veckas tid. Blev verkligen förtjust i just dessa två bilderna på mig eftersom dom var super bra.

Jag, Trollis och min mamma (alltså Trollis mormor) har lekt lite och även sett på Bollibompa tillsammans. Även ätit lite kvällsmat och sen var det sängdags för Emilia och hon har nu sovit i en timme och jag har skruvat ihop en byrå där man kan ha vantar och mössor och dvs saker i.

När lilla E skulle gå och sova så skulle hon ha solglasögonen på sig för att hennes mormor har vanliga glasögon på sig och då skulle självklart lilla E också vara likadan som sin mormor. :-) Också skulle hon läsa en bok i sängen. Hon är sååååååå underbart söt min lilla stjärna!! :-)

 

 


Kram

/Johanna

Dagens träning

Idag har jag varit och tränat några timmar och så här blev mitt resultat! Är så GLAD att jag äntligen klarade det. Och så här såg det ut!!!!! :-)

 

Vad tycks om det????????? Visst är jag duktig?!?!?!


Kram

/Johanna

Emilia

Igår när det var onsdag så hann jag med massor som min planering stod på spel som. Eller vad man nu säger. På förmiddagen så var jag och tränade och efter det blev det hem och städa och så inför helgen. Sedan var det dags att hämta Trollis på dagis. Vi åkte till Entré där jag skulle lägga undan en födelsedags present till mig ifrån Kage eftersom hon tyckte att det var så ansträngande och jobbigt att inte veta vilken sak som jag önskade mig men jaja. Lade undan min födelsedags present hos Nina i butiken Yves Rocher en av mina absolut favorit affärer med bl.a. Footlight, Issa, Filippa K, Peak Performance, Lacoste, Stadium och självaste NK!! :-) 

Åkte även inom lekplatsen och Build-A-Bear. Lekte lite på lekplasen och sen åkte vi hem och åt middag Pyttipanna med ägg. Det var verkligen väldigt gott eftersom jag inte har ätit det på väldigt länge. Trollis åt lite och sen blev det istället fil och så för hennes del.

 

Pappa kom förbi för att skruva, borra och spika upp tavlor och dvs. Såååååå underbart fint jag har fått det nu när det är lite grejer på väggarna. Hihi!!!!!!!!!!  Super nöjd är jag!!!
Tänkte lägga upp lite bilder på min fina lägenhet senare. Någon som är nyfiken och vill se hur fin min nya lägenhet ser ut??????

Jag och pappa åkte även iväg och levererade en tavla till en man som köpte den utav mig. Är fullt nöjd att slippa ha det här och behöva flytta på den varje gång jag skulle städa och så. Och han blev super glad som fick hans nya tavla hemlevererande!!

Ikväll så har jag bara tagit det lite lugnt och snackat lite med en ny god vän du vet vem du är så jag nämner inget namn. :-) Och efter det så har jag nu tränat en stund och nu är det verkligen dags att gå. Sängen kallar på mig!! ;-)


Kram

/Johanna

Modell (bild)

 

Så här blev min styling sist när jag jobbade som modell!! :-)


Kram

/Johanna

Jag bl.a. :-) (klipp, film) gymnastiken

 


Kram

/Johanna

Dagis hämtning

 

Skall snart iväg och hämta Trollis på dagis..... :-) Har saknat henne exakt hela dagen. Undra vad hon har gjort idag på dagis och om dom har varit ute och lekt eller bara varit inne. Vi skall bl.a. hem och byta vagn och även hämta nappar och sen bär det av till Entré för att jag skall kolla lite och så och efter Entré så blir det leka på en lekplats och ha kul. Hem och äta middag och sen dags för sängen för Trollis.

Dagis lämning tiiiiiidigt imorgon typ tid 06:30, blääääää! :-(


Kram

/Johanna

Välja tårta

Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller år. Har fått besluts ångest om hur jag skall hinna med att göra allt inför fredag. Har inte änns bestämt mig än om vilken tårta jag skall ta och göra men det blir väl i sista stunden skulle jag kunna tro.

Det är snart onsdag om några få minutrar och här ser ut som katastrof. Här har inte städats än inte inhandlat något inför fredag och lördag än. Här skall följande saker göras inför fredag samt lördag:

* Städa
* Plocka undan
* Diska
* Handla
* Duka
* Planera
* Baka
* Hinna med att träna varje dag som vanligt
* Laga mat
* Tvätta

Och mycket mycket mer än bara det som jag har rabblat upp här på listan. Någon som är frivillig att hjäpa mig?????????

Imorgon onsdag klockan 09:00 så kommer Kage hit och skall hjälpa mig att fixa och trixa inför helgen pga att jag fyller år på fredag den 11/11-2011

 
En bild på Kage!!!!!!!!!!! ;-)


Kram

/Johanna

Träningen

Har idag bara varit och tränat en massa först i förmiddags och sen i eftermiddags. En toppen dag med andra ord!!!!!! :-) Det blev även en sväng hem till syrran och käkade middag där. Köttbullar blev det eftersom jag fick insperation ifrån en annan tjej som jag följer hennes blogg och hon skulle ha mini köttbullar och då blev jag med sugen på det. Det var ju hur längesen som helst!!!!! ;-)

 

 

 

 

 


Kram

/Johanna

Tjejjouren :-)

 

Nu ikväll så har jag varit på jouren och haft möte. Vi var inte så många idag i heller men vi hade super kul ändå. Gick nästan vilse på Coop Forum pga att dom har nyss byggt om eller ja håller på med det sista att göra om affären. Köpte även tidningen idag och där jag var med efter helgens gång. :-) Spännande värre!!!!!

http://www.tjejjouren.se/ 


Kram

/Johanna

Backstage, manager, röda mattan, modell, pressen och intervjuer!!! :-)

 


Tjohoo bloggen!

Har nyss kommit hem och haft en helt underbar och rolig dag. Dagen började vid 7-tiden då det var dags att gå upp. Vid kl 8:00 kom Alli och hämtade mig och körde mig till jobbet. Har idag jobbat för Kappahl och gått en stoooor modevisning på självaste Entré ett köpcentrum.

 

Väl framme på Entré blev jag upphämtad och mött utav min manager och jag gick som vanligt backstage som jag brukar göra när jag jobbar som model. Hela varuhuset hade fortfrande stängt och jag blev staylad utav Yves Rochers av självaste Nina och Cathleen. :-) Två helt fantastiska tjejer må mig säga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.yves-rocher.se/control/main/  blev även staylad med håret vid 12-tiden. Jessica på Kappahl hade dock glömt bort att fixa skor till mig men det löste sig utav självaste Amanda på Skopunkten på Entré som var super gullig!! :-)

Stoooooort tack till Nina, Cathleen o Amanda på Entré!!!!! :-)

Det blev även en massa fotografer som ville ta bilder på mig samt pressen ifrån olika tidningar och en massa intervjuer och så..... Såååååååå otroligt mycket folk som kom dit och tittade på modevisningen som var idag. En absolut lyckad dag med andra ord.

 


Kram

/Johanna

Trollis och syskonen busar (klipp)

 


Kram

/Johanna

Trollis leker med Linnea´s "hundvalp" (klipp)

 


Kram

/Johanna

Syskonen på (klipp)

 


Kram

/Johanna

Pappa

Skulle egentligen haft tvättat imorse men så blev det inte pga att jag var super trött och pallade liksom inte gå upp så tidigt som det var tänkt från början. Cyklade efter lunchtid till Mobilia för att inhandla strumpbyxor som jag skall ha imorgon (söndag) då jag skall jobba som modell som jag brukar göra.

Åkte tillsammans med Emi hem till pappa och syskonen. När vi väl var framme jag, Trollis och Emi så var varken G eller C hemma för att dom var och tränade. Sååååå underbart fint dom har fått och wooow vilka fina och stora rum syskonen har fått. Både rosa och blått har dom som färg på sina rum. Och en massa pinaler och leksaker. Precis allt har dom, känns nästan som att det dom pekar på får dom. Dom har Playstation 2, Nintendo Wii, Nintendo DS det jag vill ha och säga med detta är att jag förstår inte föräldrar som aldrig säga nej till sina barn. Det låter kanske lite konstigt eftersom det är min förälder med som gör detta eftersom det är mina syskon som det handlar om. Men skit samma...... Blir så irri på barn som alltid får allt men jag har kommit fram till det att barn blir inte lyckligare med mer prylar och leksaker dom har. Tvärtom dom blir yra i huvudet och vet till slut inte vad dom vill eller ska leka med eftersom dom har förmycket att välja på.

Både L och L har kommit till den åldern där det nu bara handlar om prinsess prylar allt från prinsess skor, klänningar, speglar, halsband och mycket mycket mer. Herregud asså...... Får bara ont i huvudet när jag tänker på det. Bilder på dagen kommer lite längre ner, håll ut!!!!!!!!!!!! :-)

Det bjöds på purjulöks potatis med kött, chili och mangosås. Till efterrätt blev det vaniljglass, chokladglass, några olika strössel sorter, både choklad och kolasås samt maränger. Senare serverades det även godis. Känner att jag verkligen inte kan få ner en enda liten matbit till för då spricker jag, så mätt är jag!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blev både bus, lek, musik och hopp under hela eftermiddagen/ kvällen och helt slut är jag.


Kram

/Johanna

Här tvingas Olle lämna Idol

Vid 13-tiden kom Emi över och lånade min dator ett slag. Jag, Trollis o Emi cyklade till stan då Emi skulle byta ett klädesplagg på Gina och därpå köpte jag lite grejer till min mobil. Det blev både mobilskal och mobilskydd för att hindra skador på den.

Väl inne där jag köpte grejer till min mobil så skadade Emi sin hand så hon har en aning ont i den nu men jag hoppas att det går över tills du gifter dig om du nu skall göra det dvs.

Cyklade hem och Emi började med att laga mat, så snäll hon är. Och vi iväg till Coop för att handla lite mat. Hade beställt privat på Coop och det var några liter mjölk ifrån Arla men från 2 veckor sedan så hade dom fått fel mjölk. Och från ett par dagar sedan så beställde dom återigen mjölken till mig men dom har inte fått leveransen än. Sååååååå otroligt störigt må mig säga. Beställde den åter igen och hoppas nu att min speciella leverans kommer i början av nästa vecka. Håll tummarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fortfarande på Coop så passade jag på att fråga när mitt paket kommer att komma fram till personen som jag har skickat det till och dom sa att leveransen skulle haft gått iväg men hon som skulle haft skickat iväg det hade missat att lägga ner det i påsen. Såååååååååå irriterad jag blev då, paketet som jag ville skulle vara framme hos lilla H idag pga att jag tyckte det var så synd om henne nu i veckan när hon skadade sitt finger. Men jag hoppas verkligen att paketet till Hedvig kommer till henne på måndag senast tisdag iallafall!!!! Hoppas att hon blir glad för det!! :-)

Hem till Emi blev det för att äta goda små köttbullar med makaroner. Gick sedan hem och fixade lite. Blev en cykeltur till Kage för att hämta en sak inför imorgon. Åter igen hem till Emi för att titta på Idol som började klockan 20:00. Idag stod det mellan Olle och Amanda.P fast det var Olle som fick lämna Idolresan och Amanda.P fick stanna kvar och fortsätta Idolresan. Glad blev jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Bra jobbat Amanda.P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikvällens Idol så tyckte jag verkligen att André och Amanda.P gjorde väldigt bra ifrån sig och sist men inte minst så gjorde Moa det bästa från kvällens Idol. Woooooooooooooooooooooow vilken hit hon har skrivit. En toppen bra låt som kommer att sälja guld när den väl kommer ut på Spotify bl.a. Molly sjöng väldigt, väldigt falskt idag!!!!!!!!!!! Skärpning Molly om du skall fortsätta att hänga med i Idolresan.

 

Ska snart sova pga att jag skall upp tidigt imorgon för att tvätta!!!! Bläää.


Kram

/Johanna

Gingerbread/ Dumle med smak av pepparkaka

 

Jag måste bara ge er alla ett tips om en ny godissmak som är väldigt god!!

Fick från ett tag sedan reda på att det har kommit en ny godissmak som jag tyckte var supergod. En ny favorit hos mig iallafall. Lagom till advent och jul, passande nog med pepparkakor. Mmmmmm :-)

 


Kram

/Johanna

Böda Camping/ Ullared + Gekås

Som jag sa innan så blev det som jag sa till middag. Fisk med rosti och även gul sås. Oj jag glömde ju förstås det viktigaste till min middag, tomaten så klart!! :-) Därpå blev det lite lek och sen var det dags för medicinen och förstås chokladbiten pga att Trollis var super duktig på att ta sin medicin.

 

 

 

Nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt och även återigen talat med min mobiloperatör för säkert tionde gången idag sedan 12-tiden. Är så trött på att behöva ringa dom men det var ju ett måste liksom. Idag började även ett nytt tv-program på tv och det är på kanal 5 och det heter "Böda Camping" och det handlar om flera camping människor som är på en camping och som är en aning lite tokiga precis nästan som vissa i Ullared (Gekås)

http://www.gekas.se/ 

Tydligen så har detta roliga/ helt galna programmet varit under en sesong till innan. Som jag förstod det som så var det förra sommaren (2010) med. 

 

Svettiga foppatofflor, dyblöta sovsäckar, kebabgrillning i förtältet och Bag-In-Boxhäng i glada grannars lag.

Förra året fick hela svenska folket uppleva äkta svensk sommar i Böda Camping. I somras återvände inspelningsteamen till Sveriges största camping – Böda Sand på Öland för en ny solig, regnig och alldeles underbar semestersommar.

Våra vänner från förra året är tillbaka, med kaffet nybryggt, foppatofflorna tryggt på fötterna, välkyld burköl och lagom långa köer till diskrummen. I det första avsnittet återser vi de småländska raggarna från Möre Cruisers som ska tälta på Böda Camping, iklädda sina nya fina skinnvästar med klubbemblem. Bill och Olsson ser till att tältet kommer upp och sen blir det riktig raggarfest med allsång! På Böda Campings fina gata, 5th Avenue, står förtälten i snörräta rader, gräsmattorna är välklippta och pelargonerna prydligt vattnade.

Våra vänner Kicki och Leif filosoferar lite kring det här med kaffets betydelse, och hur man bäst och billigast laddar upp med alla bönor som krävs för en hel Bödasäsong. Vi träffar också ett stort Stockholmsgäng i stugbyn med bästisarna Pia och Eva i spetsen som myser loss med skumpa och Irish Coffee. Från Lund kommer ett ungt gäng som är helt ovana som campare och turister i sitt eget land. De har svårt att ens greppa det faktum att Öland är en ö. Vi reder också ut hur många öl som krävs för att montera en grill.

Säsongspremiär: torsdag 3 november 20.00


Senare nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt och bara slappat fast har även letat efter en sak som jag fortfarande inte har funnit men fan den som ger sig. Inte jag iallafall!! ;-) Kan även berätta en kul sak och det är att jag nu äntligen har funnit både mamma och Emi´s del av två julklappar som jag skall ta och beställa en dag, ganska snart tror jag eftersom jag har en känsla över att det som jag har hittat kommer säkert att ta slut ganska fort.

Nu väntar absolut sängen på mig, ni får ha det så bra!!


Kram

/Johanna

Iphone

Dagen började redan vid 7-tiden då det blev det telefonsamtal. Blev upphämtad utav mamma och även Emi skulle följa med oss. Har idag fått en tvbänk som jag blev väldigt glad för och även andra saker så som blommor och även en ny resväska. Kan verkligen behövas nu när jag skall skall resa till Göteborg för att tävla. :-)

Emilia fick idag gå till dagis åter igen och hon hoppade nästan av sängen då hon fick reda på att hon fick gå till dagis igen. Hon fick med sig pyjamas och även Emma dockan fick följa med henne till dagis idag. EFtersom dom på dagis skulle ha pyjamasparty! :-) Ett väldigt trevligt förslag tycker jag!!!!!!!!!!!! Minns inte att jag hade det när jag var liten..... ;-)

Sedan jag kom hem så har jag talat med min telefonoperatör redan 3 gånger och har dom på luren återigen. Herregud asså!!! Är så trött på detta nu med telefoner att göra. Kom nyss på ett förslag och föreslog det för Emi så idag igen så skall vi äta middag tillsammans. Alltid lika trevligt när det sker...... Undra vad det kan bli till middag idag. Fisk är ju väldigt gott, får nog bli det idag!! Hörs senare,


Kram

/Johanna

Yves Rochers

Hej!

Nu är det snart dax för modevisningen på Entrés köpcentrum i Malmö.

Jag kommer att vara på plats på Entré klockan 08:45, modevisningen äger inte rum förrän klockan 14:00 cirka. Kommer att sitta i sminkrummet vid klockan 09.00 på morgonen och det kommer att bli Yves Rochers som kommer att fixa sminket på mig. Och håret minns jag inte vem det skulle vara som skulle fixa det på mig.

http://www.yves-rocher.se/control/main/ 

Självklart kommer jag att ha med mig min kamera och jag kommer att fotografera så mycket som möjligt! Har även blivit uppringd utav en tidning om det var sydsvenskan eller om det var kvällsposten det minns jag inte men det kommer jag att märka förr eller senare som skall följa mig som en svans efter mig. Hihi.... :-)

Fotona kommer jag att lägga upp på bloggen på söndag eller måndag. Det ska bli jättekul att gå modevisning igen det var ett tag sedan sist.

Talade med Jessica innan idag och fick då reda på att lilla H skall gå modell på lördag fast i Göteborg. Undra hur det kommer att gå, jag tror säkert att det kommer att gå hur bra som helst. Hon är ju så socker söt!! Och kommer säkert att charma alla andra som tittar på.

 

http://litenh.blogg.se/ 


Kram

/Johanna

Öroninflammation

Idag har det absolut inte hänt så väldans mycket. Inatt eller ja sent igår kväll vaknade Trollis och klagade på sina öron. Det blev inte så mycket sömn inatt för Trollis. Det blev tydligen en tur till vårdcentralen där dom konstaterade att hon hade fått dubbel öroninflammation på båda hennes små öron. Tycker det är så synd om henne att hon skall behöva ha så ont i sina små öron när hon är så liten och inte riktigt kan säga ifrån vad som är fel eller vart det gör ont osv.

Det blev till affären för att handla lite extra saker som var slut. Bl.a. min älskade pärondryck och en god kall glass åt Trollis. :-) Hon som verkligen älskar glass. Därefter blev det spagetti och köttfärssås till middag hos Emi. Gott, gott!! 

Har nu ikväll bara tagit det lugnt och skall snart gå och sova pga att skall gå upp extra tidigt imorgon för att åka iväg på ett uppdrag.

Måste även passa på att grattulera Eva på hennes 65 års dag!!


Kram

/Johanna

Sofia :-)

Tjohoo!!

Sitter här och snackar med Sofia i telefon. Skall snart göra vid mig för att gå ner till Emi för att göra lite nytta idag.


Kram

/Johanna

MIX-MAX

Idag har det absolut inte hänt ett ända dugg. Har bara tagit det lugnt fast en sväng inom Mobilia blev det minsann nu ikväll. Har blivit beroende av kiviks pärondryck.

 

Sedan så har jag bara umgåts med min bästa Emi ikväll pga att både hon och jag var väldigt uttråkade. Har absolut ingen som helst aning om varför men så var det iallafall. Hihi..... Vi spelade iallafall ett spel och det var fia med knuff och det vann tyvärr Emi på och jag förlorade. Och efter det blev det att spela MIX-MAX. Och där vann jag med 10 - 5.

 

Tur att vi bor så nära varandra som vi gör!!!! :-)


Kram

/Johanna

Rihanna konsert inställd

Orkade verkligen inte att blogga igår pga att jag var ganska trött och sliten efter en rolig och trevlig eftermiddag med mitt lilla hjärta. :-) Vi var på Entré och gick och tittade lite. Var bl.a. inne på BR-leksaker http://www.br-leksaker.se/ . Efter det åkte vi till Mobilia och gick och mös därefter blev det glass med chokladsås. Gott, gott!! Var även på leksaksaffären där och hittade lite saker som kan vara både till födelsedags presenter och julklappar till Emilia.

 

 

Efter det åkte vi hem och då blev det baconpannkaka till middag. Senare så kom mamma på besök. Emi skulle iväg och se Rihannas stora konsert som blev inställd pga såkallad "sjukdom" tydligen så har hon gjort såhär förut med så det är inget nytt att det blev inställt. Men idag tisdag så kunde hon tydligen göra sin konsert och då hette det att hon inte var sjuk. Hur kan detta komma sig??

 

 

 

Tycker det är synd att det blir så mörkt så tidigt nu om kvällarna. Oftast tror man att det är väldigt sen/ natt när det är så mörkt redan vid 17-tiden. Det tror iallafall barn. :-(


Kram

/Johanna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!