11 Days to Go!

 

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller år..... Tänk vad tiden kan gå sakta när man längtar så tills man fyller år. Sitter här och funderar på vad man kan ta och önska sig i födelsedags present när man fyller år. Tycker det börjar bli svårare och svårare med tiden som går.

Har ni några förslag på vad man kan önska sig????????

Vad hade ni önskat er om ni hade fyllt år???????????


Kram

/Johanna

Sover.....

Förmiddagen har varit extra lugn idag fast en massa samtal till både Kappahl och till min event ansvarig inom modell branchen.

 

Sitter här och väntar in tiden på att Emilia skall vakna och vi skall gå ut och leka. :-) Minutrarna går såååååå sakta så sakta när man väntar på något gott!! Varför är det alltid så?!?!


Kram

/Johanna

Lekplats dagen & Barcelona mot Mallorca 5 - 0

Imorse började dagen med att vi vid ca 10-tiden cyklad till en ny och fin lekplats som jag från någon vecka sedan hittade påväg hem ifrån stan. Relativt lagom lite folk var det där men skönt var det sådär tidigt på morgon kvisten. ;)

 

 

 

 

 

 

 
Trollis säger: Kom och köp glass!! :-)

 
Prinsessans rosa slott!! ;-)

 
Trollis: Att gunga är super kul!!

 

 

 

 

 

 

Efter en trevlig lekplats förmiddag så blev det affärerna, det blev buss dit och hem. Och där på blev det ut i regnet och gå till lekplatsen igen på eftermiddagen. Innna det blev hem till Emi och äta god middag.

 

 

Nu är klockan runt 15-tiden och då bär det av hem till Emi där även mamma är. Super god korvgryta med ris blev det till middag. Och till efterrätt blev det chokladpudding med vispgrädde.

 

 
En glad tjej som verkligen älskar korv!!!!!!!!!!

Glömde föresten en bild på Emi när hon var med på lekplatsen på morgonen.
 

Senare på kvällen så blev det att åka med mamma och fixa lite. Måste även säga att idag har jag pratat masssssor i telefon pga att många köpare har ringt mig pga att jag har en hel del annonser ute på www.blocket.se fick sålt tv:n.

En stor match i fotboll spelades idag hela 5-0 blev det i matchen. Dom som spelade var Barcelona mot Mallorca. Och det var ju givetvis Barcelona som vann den matchen!!!!!!! :-) Kan tänka mig att min lillebror är helt överlycklig nu när han, lillasyster, pappa o Jessica är där. :-)
 


Kram

/Johanna

Rensat och fått prylar

Idag har jag verkligen gjort en massa fynd och tjänster. Lördags morgon började relativt tidigt med att cykla till BK och sälja en transportbur. Fick den sålt!!! :-)

Blev upphämtad utav mamma och vi skulle iväg och fixa lite och så. Fick en massa nya saker!! Super glad!!!!!!!!! Därefter blev det att åka hem till mamma och Tilda och äta middag. Spagetti och köttfärssås blev det serverat. Tack mamma för jätte god mat!! :-) Mamma var så snäll så hon körde mig hem. Väl hemma så blev det en cykeltur till affären för att handla lite mat till det hungriga kylskåpet och frysen. Hihi..... Efter ett par timmar kom mamma över igen på besök och hjälpte till att röja och fixa lite. Har fått nya och fina gardiner i sovrummet, är super nöjd. Bilder kommer antagligen imorgon eller ngt.

Och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och lagt ut en hel del annonser på www.blocket.se hoppas verkligen att någon nappar på mina annonser!!!!!!!!!! :-)


Kram

/Johanna

Modell coaching

Vaknade sen idag och Alli hämtade mig och körde mig till modell coachingen. Där väntade både Elli och Frida dom bästa på mig!! :-) Fått massor utav info inför catwalken i november.

Även om jag vill berätta massor utav vad som kommer att ske och hända så kan och får jag verkligen inte det pga sekretess och så. Men mer info kommer såklart lite närmare. Det blev pizza och dryck till middag där. Kan väl erkänna att den pizzan var det nog den värsta som jag har ätit även om jag bara åt en mini liten bit utav den. All olja och fett bara rann och droppade utav den. Det äklade både mig, Elli och Frida fast det var många som åt utav dom. Men fy fan vad äkligt det var!!!! 

image description 

image description 

image description 

 

 

 

 

 

  

 

 

Gick inom mamma, Tilda och U för att grattulera U eftersom han fyllde år idag. Fråga mig inte hur gammal han blev för det har jag verkligen ingen aning om. Men han fick iallafall en wisky bok som han absolut gillade super mycket! Extra kul när någon verkligen uppskattar och blir glad av det man får. :-) 

Åkte till stan för att möte upp Emi, Emilia och Erica. Åkte hem med Trollis och Emi & Erica fortsatte att göra stan. Dom skulle gå och fika och snacka en massa kompis snack!! Trollis somnade nästan direkt efter att hon hade fått sin välling, så duktigt mitt lilla hjärta är och stolt är jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

När Trollis hade somnat så tittade jag på Idol 2011 och denna gången var det Linni som fick lämna Idol 2011. Moa Lignell var verkligen super bra!! 

Hämtade även min efterlängtade mobiltelefon som jag beställde från ett tag sedan. Har fortfarande inte sett hur den ser ut och inte i heller packat upp den. Tänkte göra det imorgon när jag susar förbi telefonaffären.


Kram

/Johanna

Big Bowl

Efter affären kom jag hem och tog det bara lugnt. Anna ringde vid 17.30 tiden och frågade om jag kände för att bowla idag och det var akut så tog bussen dit och klockan 18.00 var jag där och vi började att bowla redan vid 18.15. Jag vann båda omgångarna när vi 4 spelade. :) Super glad!!!!!!

http://www.bigbowl.se/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter bowlingen så blev det att köpa med mig mat hem och då blev det China Box. Och nu blir det lite tv och sen sängen.


Kram

/Johanna

McDonald´s & BK (Burger King)

Tjolahopp tjolahej!

Lunchade med S och Emi idag, blev en aning chockad när det "bara" blev 39:- för min meny på McDonald´s men det vara bara för att dom håller på att bygga om där och attdte inte finns några platser att sitta på. Därför var det så billigt där. När vi väl hade kommit till Mobilia så var det "sjukt" mkt folk där och en massa bilar som bara var precis överallt vart man än tittade så var där bilar och förvirrade människor. Stod till och med en vakt på parkeringen för att försöka att organisera upp det lite. Gick väl sådär bra.

Väl snackat om det, vår lunch fortsatte och det blev att handla lite lunch till både S och Emi med fast på BK. Efter det blev det att handla en mössa och vantar till Trollis. Hittade så fantastiskt söta vantar och mössa fast inte i rätt storlek.

 
Det blev denna mössan fast i grå färg. Efter det blev det en cykeltur till Jysk för att kolla på en byrå fast fanns inte den som Emi ville ha..... :(

En tur till affären och skulle handla men dom hade inte det jag skulle ha. Det blev en massa annat som jag med behövde men inte så mycket. Väl framme vid kassorna så kom jag på att jag hade glömt min plånbok. Åkte hem och hämtade den och kom tillbaka till affären igen och då blev det även 3 styckna balar med både toalettpapper och hushållspapper. Billigt och bra för min plånbok iallafall. ;) Hihi.


Kram

/Johanna

Aq-va-kul del 2 med bilder

Trollis vaknade till slut och vi cyklade till Aq-va-kul och badade och hade kul. Vi lekte vid svanarna i lilla bassängen för småbarn och sen även i den stora bassängen. Blev även ett par åk i den lilla och den mega stora rutschkanan.

 

 

 

 

 

 

Fikade på smörgåsar, kakor, bullar och saft. Väldigt mysigt och gott hade vi det. Fick även badat i bubbelbadet. Hade en väldans tur att när vi skulle cykla hem så hade det slutat att regna. Var hemma vid 18.00 tiden och var totalt helt slut och trött. Har sedan dess bara tagit det lugnt och slappat och haft det skönt. Nu blir det sängen, en ny dag imorgon!! Sovgott. ;)


Kram

/Johanna

Aq-va-kul

 

rån några dagar sedan så frågade Emi om vi skulle åka till vattenpalatset och bada egentligen så heter det Aq-va-kul. Vaknade från ett bra tag sedan och har ätit frukost och tagitdet lugnt. Även haft Emi här för att låna en paket sås av mig till lunch. Tur att vi bara bor sådär 150 meter ifrån varandra. :)

Väskan är packad och jag är helt klar, tänk jag är också helt klar. Helt fantastiskt ju, Emi kommer att bli överraskad över att jag är med klar i tid!!!! ;) Nu är det bara att ta och vänta tills lilla Trollis vaknar så vi kan cykla dit och bada och ha kul. Jippi!!

Har funderat på om jag skall dra till träningen ikväll och träna lite..... Träningen ikväll är mellan 20.00-22.00 får nog se hur trött jag är efter allt badandet.


Kram

/Johanna


Bästa vänner

Tjohoo bloggen!

Johanna här igen. Var klar med tvätten vid 18-tiden. Hade verkligen jätte mycket tvätt dvs. Har inte gjort så mycket nu ikväll mer än har mestadels bara tagit det lugnt och suttit vid datorn och bara så. Även kollat facebook och nu precis talat med världens bästa kompis Louise!! (L) (L)
Skall nu snart dra mig för att gå och sova men ni får ha det super.

 


Kram

/Johanna

Många möten idag....

 

Morgonen började extremt tidigt för mig idag. Klockan ringde tidigt och jag kände bara att jag verkligen inte orkade gå upp ur min sköna och varma säng. Kunde inte somna igår kväll så somnade inte förräns vid 03:30 imorse så var absolut inte alls pigg på att gå upp vid kl 06:45.

Skulle på ett stort möte ang hjärtat så det blev det. Blev upphämtad timmen efter att jag hade gått upp och blev körd ända till dörren där på sjukhuset. Vilken lycks asså!! :)

Efter det åkte jag hem till Emi och åt frukost med henne och med mamma. Goda frukost bullar..... Det där satt inte helt fel. Åkte därefter iväg på nästa möte och det gick väl sådär. Inte alls kul att gå på möten med myndigheter och så.

Gick på dagens tredje möte och det där var hur trevligt som helst. Mycket snack och en massa nya beslut blev det!! Där på blev det dagens sista möte med banken och det gick också hur bra som helst. När man känner att möten går bra så blir dagen mycket lättare känns det som.

Efter alla möten så ville jag absolut inte åka hem för där väntade den stoooooooora högen tvätt. Har varit en aning slarvig och inte tvättat på sådär 2-3 veckor. Hihi...... Nu är det ett par timmar kvar med tvätten. :( Bläääää!!
Med andra ord så har det varit en massa möten och en massa tvätt för min del idag. Hoppas verkligen att ni har haft en roligare dag än vad jag har haft. Vi hörs senare,

 


Kram

/Johanna

Fortfarande måndag

Kom hem ifrån tjejjouren från ett tag sedan och jag är fullt nöjd med kvällens insats. Vi var inte alls så många idag men vi hade det väldigt trevligt iallafall. :)

Nu är jag bara hemma och ser lite nya avsnitt av både 112 - på liv och död & Sjukhuset. Det kan ju verkligen inte bli en bättre kväll än vad det är.


Kram

/Johanna

Tjejjouren ikväll

Tjabba dabba!

Än så länge så har det inte hänt så värst mycket för min del. Hade väl planerat att tvätta idag men fanns absolut inga tider idag så det blir nog en aning problem idag om vad jag skall ha på mig för trevligt. Skall absolut inte klaga på det eftersom jag har väldigt många garderober med kläder dvs. Hihi.... ;) Har bl.a. babblat med Emma idag och det var hur längesen som helst som vi hade det där låååååånga samtalet. Det var verkligen as kul att tala med henne idag. Har nyss duschat och skall snart iväg till tjejerna eftersom det är tjejjour´s möte ikväll. Längtar redan att träffa tjejerna!! :)

 


Kram

/Johanna

Söndags restaurang

Idag hade jag verkligen sovmorgon och vaknade inte förrens vid 12 snåret. Började med att rulla köttbullar och fick även cykla till affäre för att jag hade glömt att inhandla lite soja till såsen som jag skulle laga. Väl hemma blev det att laga maten.

På dagens meny så blev det köttbullar, brunsås, potatis, lingonsylt och gurka.
Efterrätt blev det fruktsallad, glass och chokladbitar.

 

 

 

Och nu ikväll har jag bara tagit det lite lugnt och inte gjort någonting speciellt. Skönt!!!!!!!!!! :)


Kram

/Johanna

65 års kalas

Dagen började redan vid 9 tiden på morgonen då jag traskade hem till Emi då vi skulle äta frukost tillsammans. Väldigt mysigt var det att ha trevligt sällskap så där på morgon kvisten dvs. Lite bilder från vår goda frukost....

 

 

 

Senare på dagen åkte jag med mamma och vi skulle fixa lite saker. Fick massor utav nya saker som jag verkligen var i behov av. Kom hem vid 16:10 och då hade jag bara 20 min på mig att fixa mig tills jag skulle iväg på kalas. Fick nästan där panik för att både duscha, fixa håret, sminkning och även välja kläder och prova olika kläder för att sedan bestämma mig om vad jag skulle ha på mig inför kvällen. Tack mamma för hjälpen för att du hjälpte mig in i det sista samt att du hjälpte mig att packa upp alla mina nya inrednings saker till min fina och nya lägenhet. :)

Åkte iväg på 65 års kalas och det var Lennart som fyllde år. Hade väldigt trevligt och god mat var det och väldigt trevliga gäster var det med. Kan ju inte bli bättre. Syskonen var med där.

 

 

 

 

 

Väl hemma igen så blev det att gå ut med Lexton! :)


Kram

/Johanna

Nu är det fredagsmys

I eftermiddags hämtade jag Emilia på dagis och vi gick hem och åt mellis efter det hade vi fredagsmys och tittade på lite tv och även ritade som Trollis verkligen älskar att göra. Speciellt att rita blommor är en stor passion för henne. Jag dock är ganska trött på det eftersom det hela tiden är blommor som skall ritas. ;)

 

 

 

Vi gick även ut och lekte och sedan så blev det en tur till Mobilia för att handla lite på Ica samt handla glass av Emilias högsta önskan av denna dagen.

Kom hem och då stod den underbara mästerkocken i köket och hade middagen serverad. På dagens matlista så blev det spagetti/ pasta med köttfärssås, super gott var det.

Därefter blev det en massa lekandes med Duplo!! Gamla minnen dök dock upp, fast det gjorde absolut ingenting eftersom det var trevliga minnen som jag och Emi talade om. Om hur vi lekte och hur vi brukade göra och lite så. :) Tog det lite lugnt och senare på kvällen till slut efter mycket om och män så kom köparna som skulle köpa Rolf-Allan mitt marsvin. Väldigt klymiga människor enligt mig!! :( Usch!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Väl hemma hos Emi igen så blev det Idol tajm. Kändes en aning märkligt eftersom Laila Bagge Wahlgren inte var på plats hos dom andra i jurryn pga att hon blev åter igen mamma den 19/10-2011. Denna gången blev det Emil som åkte ur Idol. Hoppas absolut fortfarande på att Moa skall ta hem hela Idol 2011 men som sagt vi får se. Spänningen stiger.


Kram

/Johanna

Dagis

Imorse var jag och Emi på Coop Forum för att veckohandla mat och så. Det tog hela 1 1/2 timme för oss att handla för att dom håller på att bygga om och det var över mycket folk där. Plus Emi fick överstämning så det drog ut på tiden det med och att det fattades personal i kassorna. När klockan var 11.55 kom hon på att hon skulle lämna tvättstugans nyckel så jag fick ställa upp att springa tillbaka hem till henne och hämta nyckeln och lämna tillbaka den i tvättstugan. Och sen sprang jag tillbaka igen. Köpte ut mina varor och då var det minsann fel på skanningen så det drog ut på tiden ännu mer. Min glass hade smält och jag fick byta ut den. Usch vilken shopping dag!!!! ;)

Nu skall jag snart gå och hämta Emilia på dagis. Vi skall bl.a. till lekplatsen samt äta glass eftersom det är fredag. Sen ikväll blir det att mysa hemma hos Emi med både god mat och Idol. Kan det bli en bättre fredag!?!? Tror inte det!!!!!!!!!!!! Hihi..... :) Men ni får ha det så bra!!!!!!!!!!

 


Kram

/Johanna

Telenor Iphone 4S & Comhem!!!

 

Asså jag blir så kockt på Telenor. När jag gick in i en Telenor butik från ett par dagar sedan så sa just den affären att jag kunde förlänga mitt abonemang redan den 16 oktober 2011. Och sen gick jag inom en annan Telenor butik och då sa dom den 18 obtober 2011. Och en annan Telenor butik sa att jag kunde förlänga mitt abonemang den 30 oktober 2011 och nu ikväll så ringde jag till Telenor på nummer 020-222 222 och frågade om jag kunde förboka Iphone 4S och då sa killen som jag talade med att jag kunde göra det efter klockan 00:00 inatt och då kunde jag efter klockan 00:00 och skulle förboka Iphone 4S och då får jag tala med en tjej och då säger hon tidigaste den 24/10-2011 kan du återkomma och förlänga ditt abonemang.

Jag blir så arg och irriterad på dom att dom behandlar folk så här som dom har gjort med mig. Usch vad jag är arg som ett biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Skall givetvis ta och ringa till Telenor och be och få tala med deras chef senare idag för att driva med folk så här är inte okej!!!!!!!!!!



Och tidigare ikväll så ringde jag till Comhem för att ändra mina kanaler för det kunde man göra 1 gång i varje månad och det gjorde jag då ikväll och sedan så sa den killen som jag talade med att det inte kommer att fungera fråns i månads skiftet då den 1/11-2011. Jag förklarade för den killen som jag talade med att jag hade ett avtal med chefen på Comhem att jag får ringa till dom vilken dag på månaden som helst och då byta mina kanaler. Killen som jag talade med sa att han då hade ändrat det så att det skulle börja att fungera inom 1 timmes tid men nu har det gått 4 timmar och mina nya kanaler fungerar fortfarande inte.
Skall absolut ta och ringa till Comhems chef senare idag och fråga om vad dom sysslar med!!!!!!!!!!


Kram

/Johanna

Laila Bagge

Både igår onsdag och idag torsdag så har jag inte gjort någonting alls. Såg innan idag på 2 filmer och då blev det filmerna som heter "Cinderella Story 3 & Sharpay´s Fabulous Adventure" Den första filmen var inte så bra alls men där imot den andra filmen blev verkligen en ny favorit film i mina ögon!! :) 

Och imorgon så släpps den nya Iphone 4S, funderar skarpt på att byta till den istället. Eftersom mitt abonemang ändå går ut nu i oktober. Så vad tycker ni, hur skall jag göra? Skall hämta Trollis på dagis imorgon när det är fredag och vi skall till en ny och rolig lekplats, får väl se om vi hittar dit.

Laila Bagge Wahlgren blev mamma åter igen igår den 19/10-2011 till en son till. Så undra om hon kommer att vara med imorgon när det är åter igen dags för Idol. Troligtvis så kommer hon inte att vara det som hon med har yttrat sig men vi får ta och se hur det blir med det. Tror inte att det kommer att bli något program imorgon fredag pga att Laila precis blivit mamma igen samt att Alexander Bard är i Grekland och kan inte ta sig hem på grund av
flygstrejken. Stort grattis till Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren!


Kram

/Johanna

Tidernas julkalender från 1960 - 2012

År

Titel

1960

Titteliture

1961

Julbåten Juliana

1962

Tomtefamiljen i Storskogen

1963

Den tänkande brevbäraren

1964

Lill-Stina på reportage i Storskogen

1965

Farbror Pekkas handelsbod

1966

En småstad vid seklets början

1967

Gumman som blev liten som en tesked

1968

Klart spår till Tomteboda

1969

Herkules Jonssons storverk

1970

Regnbågslandet

1971

Broster, Broster!

1972

Barnen i Höjden

1973

Jul i Mumindalen

1974

Rulle på Rullseröd

1975

Långtradarchaufförens berättelser

1976

Gumman som blev liten som en tesked

1977

Fem myror är fler än fyra elefanter

1978

Julius Julskötare

1979

Trolltider

1980

Det blir jul på Möllegården

1981

Stjärnhuset

1982

Albert & Herberts julkalender

1983

Lille Luj och Änglaljus i strumpornas hus

1984

Julstrul med Staffan och Bengt

1985

Trolltider med trollkalender

1986

Julpussar och stjärnsmällar

1987

Marias barn

1988

Liv i luckan

1989

Ture Sventon, privatdetektiv

1990

Kurt Olssons julkalender

1991

Sunes jul

1992

Klasses julkalender

1993

Tomtemaskinen

1994

Håll huvet kallt

1995

Jul i Kapernaum

1996

Mysteriet på Greveholm

1997

Pelle Svanslös

1998

När karusellerna sover

1999

Julens hjältar

2000

Ronny & Julia

2001

Kaspar i Nudådalen

2002

Dieselråttor & sjömansmöss

2003

Håkan Bråkan

2004

Allrams höjdarpaket

2005

En decemberdröm

2006

LasseMajas detektivbyrå

2007

En riktig jul

2008

Skägget i brevlådan

2009

Superhjältejul

2010

Hotell Gyllene Knorren

2011

Tjuvarnas jul

2012

Mysteriet på Greveholm 2



Kram

/Johanna

Länkar!

Idag tänkte jag att jag skulle lägga ut länkar till mina favorit sidor på internet.

Nyheter/Tidningar:

Bloggar:

Övriga:

Ha det så bra!


Kram

/Johanna

Kommentarer

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag är så dålig på att svara på alla era kommentarer!


Kram

/Johanna

Idol 2011 "Moa" - i vardagsrummet

 

Kids som imiterar riktiga Moa Lignell i Idol 2011. Dessa kids gör verkligen detta så himla bra!!!!! :)


Kram

/Johanna

Entré

Vaknade vid halv tio idag och ser att det både blåser ute nästan precis som storm fast då endast för träden. Hihi! ;) Och att det även regnar en massa, det bara öser ner en massa regn. Stora vattenpölar på marken och en massa vatten överallt. Möter upp Emi på bussen eftersom hon var så snäll som ville följa med mig till Entré ett shopping ställe i Malmö.

Väl framme på Entré så skulle jag träffa chefen från en affär där pga att jag skall jobba för dom i ett modell jobb där. :) Tänka att det blev mig som dom kontaktade och som dom ville ha. Det var varken jag eller någon som jag känner som har anmält mig i något modell jobb utan det var bara en dag som dom ringde mig och hade hört talas om mig och så vidare. Alltid lika trevligt att få överraskningar av någon som man absolut inte känner eller har träffat förut. :) Skall tillbaka till dom innan jag skall utföra jobbet. 

http://www.entremalmo.se/shopping/malmo/butik/hem-1.145.1.php 

Efter mötet med dom så fortsatte jag och Emi på Entré för att utföra våra ärende till 110%. Jag shoppade bl.a. underkläder, söta strumpor med både pingviner, snögubbar, jultomtar, renar och paket på. Blev totalt helt förälskad i dom söta strumporna så bestämde mig för att köpa dom på direkten. 

Innan vi åkte hem så blev det inom "China box" en kina take a way restaurang dvs. Påväg hem tog vi bussen och där mötte vi på 5 st damer i 45-60 års åldern som satte sig i bussen på dom platserna som äldre eller funktionshindrade skall sitta på och till och med där är skylt vid. Någon minut senare kom en äldre dam typ ca 80-90 år var hon säkert med både käpp och matvagn och bad dom 5 damerna att vara snäll och byta plats men det ville dock inte dom 5 damerna och fnäste med munne och fortsatte att sitta kvar. Den äldre damen hade så svårt att flytta på sig och satte sig lite längre bak i bussen. Hon verkade verkligen vara den där mormorn eller farmorn som var så superduper snäll och go. :)

När jag kom hem så vilade jag mig i några timmar framför datorn och sen blev det att fara iväg till jouren för att vi skulle ha stormöte idag. Efter det blev det att åka iväg och gå ut med Lexton. Vi var ute i 1h & 20 min. Tur att det inte regnade just då. Väl tillbaka har jag och Joanna sett på film.

Och nu skall jag verkligen gå och sova för att jag är absolt så trött, så trött!!!!!!!


Kram

/Johanna

Tandläkare, Jensen's Bøfhus, Ica Maxi o middag hos E x 2

Morgonen började väldigt tidigt för mig. Jag och Emi åkte till tandläkaren och vi fick åka runt på två styckna bussar för att komma dit. Dock så hoppade vi av den andra bussen rent för tidigt så vi fick promenera en bra bit men det gjorde ju absolut ingenting för det var ju så underbart och fint väder. Känner mig jätte stolt och duktig för att jag hade inga hål i mina tänder denna gången i heller. :)

Vi åkte till stan och där vi shoppade och åt god lunch på Jensen's Bøfhus. Både jag och Emi åt exakt likadan lunch. Dock så hade jag hår i min mat så jag fick en ny lunch tallrik med exakt likadan mat som jag beställde. Orkade dock inte äta upp allt men åt så mycket jag orkade. Betalade endast 14:- för min lunch. Billigt och bra med andra ord, tack!! Emi gjorde även vid sina naglar så dom blev fina igen.

 

 

 
Emi´s lunch biff.

 
Min första biff.

 
Min andra biff.....

Måste bara passa på att berätta om att idag köpte jag årets första jul saker, det blev två styckna lussebullar med en flicka o en pojke på dom. Också köpte jag en present till min bästa vän Louise som hon skall få utav mig när hon fyller år!! :)

Har även varit på Ica Maxi i Västra Hamnen. Trodde aldrig att jag skulle komma dit så lång tid det tog dit. Men dit kom jag. Handlade en paket blöjor till Trollis samt en massa godis till mig. Har blivit så godissugen om dagarna nu. Vet inte varför, fast jag har funderat på det ett tag nu. Efter min shopping runda på Ica Maxi så åkte jag hem med bussar och då blev jag bjuden hem till E x 2 och åt mammas goda mat som både jag, Emi och Trollis fick med oss hem för att kunna äta som t.ex. idag eller imorgon. Super gott var det verkligen, min mamma är verligen den bästa på att laga god mat. Önskar att nästa gång jag skall hem till mamma så önskar jag mig mammas goda köttbullar med dvs. Hoppas, hoppas o hoppas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 



Kram

/Johanna

Middag hos mamma

Var hos mamma och åt middag även Emelie och Trollis var där och självklart Tilda med. :) Det blev kyckling med curry och även ris till det. Väldigt gott var det! Och efter det åkte vi alla till en leksaks affär för att kolla på leksaker till Trollis eftersom hon snart fyller år.

 

 

 

 

 

 

Kom tillbaka hem till mamma och Tilda och då blev vi bjudna på god och varm paj. Det var både hallonpaj och äpplepaj till efterrätt. Gott!!!!!! :)


Kram

/Johanna

Iphone 5

 

Iphone 5 har släppts i USA och kostar 11 tusen svenska kronor. Den har tangentbord & touch. Skulle haft kommit till sverige i somras. Men nu vet man inte riktigt när den skall komma. Är det värt att köpa eller ska man istället ha en Iphone 4?


Kram

/Johanna

Camp

Som ni säkert redan har läst i ett av mina före inlägg här på bloggen så skulle jag tvätta imorse och så blev det med. Inte så kul att gå upp när klockan ringde pga att jag hade sovit väldigt dåligt inatt. Har absolut ingen som helst aning om varför men så var det iallafall.

Efter tvätten så i sista sekund så bestämde jag mig till slut om vad jag skulle ha på mig för kläder tills jag skulle cykla iväg till Big Bowl för att träffa världens underbaraste vännerna som man verkligen kan ha. Det blev svarta strumpbyxor och en glå tunika med en stickad kofta. Hade även mina nya vinter stövlar på mig som jag köpte från ett tag sedan som ni kanske minns. Annars så är det dom svarta stövlarna med märket HH som står för Helly Hansen för er som inte viste. Det blev även att ta fram min vinterjacka eftersom jag tyckte att det var så kallt väder ute idag. Känner bara att jag verkligen måste kommentera att jag absolut älskar min vinterjacka. För att.....
1. den är så varm och jag fryser aldrig i den.
2. den ser fin och bra ut.
3. det är ett bra märke på den.
4. den var dyr.
5. den har min ena favorit färg på sig.
6. jag har själv sparat ihop till den.
7. många bra fickor på den.
8. den har märket Canada Goose.
9. den håller sig i alla väder.
10. jag bara älskar den.

Det var nog allt som jag kunde komma på just nu iallafall som handlar om bra saker om min underbara vinterjacka.

Cyklade iallafall till Bowlingen för att möta upp hela gänget. Fick en chock när jag kom pga att jag absolut inte viste att så många som vi var skulle komma. Men väldigt kul hade vi. Efter bowlingen på Big Bowl gick vi vidare till ett ät ställa och dom flesta ville till BK (Burger King) så det blev det. Väl framme på BK på Entré så var det hur mycket folk som helst. Trodde nästan att hela Malmö var där så mycket folk kändes det som. Fick till slut min special beställning som jag hade beställt men blir jag chockad eller ej. Nej inte i detta fallet. Fick dressing i min hamburgare och det kollade jag inte upp från början så efter ett tag fick jag väldigt ont i min mage. Lisa var så schysst så hon hängde med fram och höll mig sällskap och förklarade om vad dom hade gjort för fel. Fick en ny hamburgare till slut men då var den redan kall och inte alls god. Åt lite ändå men är inte så stor i maten som ni redan vet så orkade knappt ingenting. Men en del pommes och cola slank ner iallafall!! ;)

Idag var vi följande personer:
Jag, Lisa, Stina, Agnes, Linn, Tove, Katie, Oscar, Ludde, Matilda, Ingrid, Zara, Anna-Karin, Ola, Erik, Fredrik, Mimmie, Christoffer, Olof, Alex, Max, David, Ismael, Wille, Martin, Hjalmar, Jakob, Magnus, Cissi, och Yousef.

Ett väldigt glatt gäng med andra ord!!!!!!!!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kram

/Johanna

Fortsättning av denna dag

Åkte till affären och handlade det jag hade skrivit ner på min packlista. Dock så blev det stora komplikationer pga att jag inte hade någon koll alls. Kom hem hel och med mina köpta varor fast inte med två styckna som jag absolut var i behov av. Det var tvättmedel och sköljmedel men jag klarar mig ett tag till ändå, hoppas jag. ;)

Kom hem till E x 2 och då vi åt middag ihop. Det blev kyckling med runda små potatisar. Åt inte rent för mycket men lite iallafall. En bra början iallafall enligt mig själv då! Hihi..... :)

 

 

 

 

Såg på slutet av Idol 2011 då det blev Denise tur att åka ut. Är ändå jätte glad över att Moa Lignell fick stanna kvar och fortsätta sin Idol resa. Är 110% säker på att hon kommer att ta hem hela Idol 2011!!!!

Talade även med några vänner som jag skall träffa imorgon. Tyvärr så kommer inte Kerstin, Anna F eller Anna M imorgon men där imot så kommer Agnes ner till Skåneland igen ifrån Stockholms trakten. Har verkligen saknat henne i massor!!!!!! :)

 

Skall snart gå och sova men skall först packa ihop tvätten pga att jag skall tvätta lite för denna veckan med. :( Tråkigt värre men det som är tråkigt måste även göras fast man inte känner för det. Men jag får tänka positivt med att tvätta imorgon för då har jag ett störra utval av att kunna välja exakt utav alla mina kläder om vad jag skall ha på mig för kläder imorgon när jag skall ut och träffa vännerna!!!!!!!!!!!!! :) Tjohooooooo!!!! :)


Kram

/Johanna

Plockat ögonbryn med tråd

Tjohoo! :)

Imorse kände jag mig sjuk igen och mådde verkligen inte alls bra. Cyklade med Emi till stan för att testa att plocka mina ögonbryn med tråd och jag kan lugnt erkänna att det kändes något otroligt mycket men jag är ändå väldigt nöjd med det. Var en aning skraj lite efteråt om jag gillade dom eller ej men nu efter någon timme så gillar jag dom verkligen. (Menar då mina ögonbryn)

Har nyss haft köpare här så har sålt två av mina små gullungar. (Ni som inte vet så var det två st av mina små råttor) ;)

 

Och nu skall jag snart ner till affären och inhandla det som står på min plocklista ;) Skall antagligen äta middag med E x 2 idag och ikväll så blir det IDOL 2011!! :)


Kram

/Johanna

Lite bilder

 

 

 


Kram

/Johanna

SÅ SKÖN!

 


Kram

/Johanna

Modelljobb

 

Från ett par dagar sedan så fick jag ett mail ifrån en modekedja. Först trodde jag verkligen inte att det var sant men sen när jag efter ett par dagar fick ett speciellt samtal utav samma modekedja herromdagen blev jag totalt helt chockad utav glädje. Fick även reda på då med att en bästa kompis Elli skall med vara med och tävla och visa upp kläder på självaste Entré i Malmö.

Vi kommer att befinna oss på ett stort varuhus/ shopping center som heter Entré och enligt uppgifterna så skall det vara i november. http://www.entremalmo.se/shopping/malmo/butik/hem-1.145.1.php 

Skall på stort möte i början av nästa vecka och tänkte då dra med min bästa kompis/ syrra för lite hjälp med att komma med förslag och tips och så. Hon är verkligen haj på den grejen av mode och hon är van vid det!! :)

Mer info kommer!!


Kram

/Johanna

Torsdag

Idag är jag iallafall uppe på benen igen fast jag har inte varit ute någonting så det börjar att kännas en aning tråkigt. Talade innan med Kage och hon sa att det var väldigt kallt ute så då kände jag ändå lite att det var kanske tur att jag var sjuk fast ändå inte för då blev jag iallafall inte förkyld. Hihi ;)

Har väl inte ätit speciellt mycket idag i heller mer än en 1/2 bulle på hela dagen. Inte mycket att hurra för..... :(


Kram

/Johanna

Kräksjukan eller ngt

I onsdags så sov jag bort hela dagen pga att jag var sjuk och mådde inte alls bra. Hade väl fått någon kräksjuka eller vad det nu var.


Kram

/Johanna

Sjuk

Igår när det var tisdag så kom pappa hit en stund för att äta lunch. Det blev pannkakor, åt inte mer än nästan en hel pannkaka. Mådde lite illa så därför av den anledningen så blev det inte mer. Åkte buss till läkaren för att stämma av med alla mina allergier. Det gick bra!!

Åkte efter det hem med buss och väl hemma så hämtade jag bara böckerna ifrån biblioteket som jag skulle lämna tillbaka. Cyklade till Mobilia och mötte upp både Emi och Trollis för att sedan få sällskap av dom till biblioteket. Gick bara in och lämnade böckerna där och sen blev det en stund på lekplatsen där Trollis fick gunga och leka lite. Väl hemma igen så mådde jag inte alls bra. Spydde som en liten gris och mådde så illa så illa så det finns inte. Läskigt värre. Somnade tidigt igår ikväll vid 19 tiden och därefter har jag sovit tills nu förutom när jag varit uppe och spytt lite till. Talade nyss med syrran och hon hade också spytt dag så det är väl någonting som härjar runt med någon kräksjukan skulle jag kunna tro. Usch då, inte alls kul ju!!!!!! :-( Hoppas att jag blir frisk tills den 15/10 då jag skall träffa tjejligan och vi skall bowla och äta.

 

 



Kram

/Johanna

Nedräkning

 

Idag är det endast 1 månad kvar tills jag blir ung och fyller år. Oj, vad tiden har gått fort sedan jag sist fyllde år. Jag kan fortfarande inte förstå att det redan har snart gått ett helt år sedan jag sist fyllde år och hade några kalas.
Får ju absolut inte glömma detta året i heller att ringa och säga grattis till mina två kompisar som med fyller år på samma dag som jag gör. Både Hilda "http://smotting.devote.se/" och en annan kompis som heter Kajsa fyller år på samma dag som mig. Kom nyss på en sak och det är att det är faktiskt ganska fantastiskt att det är så måååååååååånga människor som fyller år på samma dag. Tänk om alla hade haft vars sin födelsedag. Tänk då då mååååååååånga dagar vi hade haft bara på ett år. ;)


Kram

/Johanna

Känner mig inte ok

Igår när det var måndag så kände jag mig verkligen inte ok. Det hela började med att i söndags på kvällen så började jag att frysa och sen när jag vaknade på måndag så var klockan redan 13.45 cirka. Oj!! Var uppe i cirka 1 1/2 timme och sen somnade jag och sov ända tills klockan var 20.30.

Det där är verkligen inte likt mig att sova så jätte många timmar. Kan väl erkänna att jag inte har varit så bra på att äta idag men det är väl pågrund av att jag inte har mått eller känt mig helt hundra okej.


Kram

/Johanna

Frågestund

Nu är det frågestund som gäller hela dagen. Passa på att ställ era frågor, så svarar jag ikväll.

 


Kram

/Johanna

Bilder ifrån söndags

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är verkligen dom 5 tjejerna som verkligen betyder allt för mig. På bilden ser ni mamma, Emi, Emilia, Tilda och Mormor ser ni inte men jag ser henne!! (L) (L) (L) (L) (L) L)


Kram

/Johanna

Rekommenderar bra filmer

Kom nyss på att jag absolut måste rekommendera er några bra filmer som är självklart mina favoritfilmer. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var allt som jag hade att rekommendera om idag.


Kram

/Johanna

Middag hos E x 2

Tidigare så har jag berättat om att jag skulle hem till E x 2 och hos dom var jag hos igår när det var söndag. Vi blev bjudna på friterad kyckling med ris och sås, med andra ord "Emi´s kinamat".

Senare på kvällen så var jag bara hemma. Mådde inte så bra och jag frös och så. Jag såg en film som jag tidigare har sett som jag verkligen tycker är väldigt bra och det var filmen som heter "It Takes Two" Den filmen kan jag verkligen varmt rekomendera för er som vill se film och som inte vet vilken ni vill se. :)

 


Kram

/Johanna

Sööööööndag

Imorse ringde klockan och för en gångs skulle så var jag verkligen utvilad till 1000 :) Tyvärr så var dag idag tvättdag så det var bara att packa ihopa tvätten och åka ner och tvätta. Har nu under några timmar bara sprungit upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan. Och nu är det bara det sista kvar och det är ju att tvätten skall bli torr i torkrummet.

Idag är det verkligen väldigt fint väder ute och solen skiner. Det känns precis som att det är vår fast det är höst nu. Fina färget på trädens löv alla möjliga färger som röd, grön, brun, gul, orange och så. Det märks verkligen att det är höst nu för då går många ut i det fina vädret. Det märke jag igår när jag var ute med Lexton och när vi gick runt pildammarna. Skööööönt!! :)

Nog med det, är idag bjuden på middag hem till min lillasyster och lilla Trollis. Har absolut ingenaning om vad det blir för mat men jag brukar alltid nästan gilla hennes mat så det lär nog inte bli några svårigheter idag i heller. Försökte faktiskt proppa ut ur henne igår om vad hon skulle bjuda på för mat idag men det gick ju dock inte! Hmmmm..... Det blir en överraskning!!!! ;)


Kram

/Johanna

Sööööööndag

Imorse ringde klockan och för en gångs skulle så var jag verkligen utvilad till 1000 :) Tyvärr så var dag idag tvättdag så det var bara att packa ihopa tvätten och åka ner och tvätta. Har nu under några timmar bara sprungit upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan. Och nu är det bara det sista kvar och det är ju att tvätten skall bli torr i torkrummet.

Idag är det verkligen väldigt fint väder ute och solen skiner. Det känns precis som att det är vår fast det är höst nu. Fina färget på trädens löv alla möjliga färger som röd, grön, brun, gul, orange och så. Det märks verkligen att det är höst nu för då går många ut i det fina vädret. Det märke jag igår när jag var ute med Lexton och när vi gick runt pildammarna. Skööööönt!! :)

Nog med det, är idag bjuden på middag hem till min lillasyster och lilla Trollis. Har absolut ingenaning om vad det blir för mat men jag brukar alltid nästan gilla hennes mat så det lär nog inte bli några svårigheter idag i heller. Försökte faktiskt proppa ut ur henne igår om vad hon skulle bjuda på för mat idag men det gick ju dock inte! Hmmmm..... Det blir en överraskning!!!! ;)


Kram

/Johanna

Pildammarna runt

Idag har både jag och Lexton tagit en lång runda runt pildammarna i Malmö. Rundan som vi gick var på 3 km och den skall vi även gå imorgon fast antagligen 2 varv istället om vädret håller sig utan regn dvs.

Väl hemma så var mamma hos mig och vi skulle egentligen till bl.a. till Rusta och Bauhaus men så blev det inte. Har även hunnit med att äta middag idag och det blev fiskpinnar och Rosti med Citron & Dillsås.
 

Och till förrätt så blev det glass, så klart! :) Sedan så har jag bara tagit det lugnt och jag skall snart ut och gå min och Lextons kvälls promenad. Hoppas att det inte regnar och blåser lika mycket som det innan gjorde idag.


Kram

/Johanna

Fredag

Det som jag gjorde igår när det var fredag var att jag gick ut med Lexton som vanligt. Åkte förbi frissan där Lena befann sig på. Åkte hem igen och sen gick jag och handlade glass. Har blivit totalt besatt utav glass. Sedan så kom min köpare som skulle köpa mina CD-hyllor. Damen hämtade alla mina CD-hyllor och sedan så hjälpte jag damen ner med dom och därefter det så sa hon att hon själv klarade resten. Jag trodde verkligen att hon hade en skåpbil eller någonting i den formen men det hade hon inte. Utan hon hade en BMW bil och liten som den var så såg det ut så här iallafall. Som jag skrattade åt henne.

 

Har absolut ingen som helst aning hur damen löste problemet. Som ni själva ser så sticker det ut hyllor överallt ifrån bilen. Bak i bilen, igenom tak fönstret och igenom höger sida igenom dörren.

Cyklade in till stan för att träffa Lena och vi tog en tur igenom några skoaffärer och provade några och efter det blev det en fika på Expresso House och där blev det grova scones med ostkräm och varmchoklad. Köpte även ett paraply pga det regniga vädret och där på blev det att köpa blommor. Och sen efter det blev det till Larsson & Lange för att hämta saker och till slut taxi.

 

Väl hemma så blev det en tur med Lexton och sen ännu en promenad med honom. Senare på kvällen så blev det hem till Joanna och såg på film och åt popcorn.


Kram

/Johanna

Träffa Lena

Tjohoo!!!

Idag är det en väldigt bra dag känns det som plus att jag med vet att det är det. Skall snart gå ut med Lexton och vår första morgon runda så han får kissa och så. Skall sen ta en tur till stan för att träffa Lena och ta en fika och även ge henne en bamsekram. Har verkligen saknat henne till max. :) Hon är en väldigt bra kompis, faktiskt en bästa kompis. Har kännt henne väldigt länge och vi har alltid lika kul ihopa när vi alltid ses. :)

 

Annars så kommer det en köpare hem till mig idag som skall köpa alla mina 5 CD-hyllor som jag skall sälja. Men, men annars så händer det väl inte så mycket mer idag. Hörs senare,


Kram

/Johanna

Uttråkad till Max!! Vill hitta på något....

Idag har det varit den absolut tråkigaste dagen på väldigt länge. Vaknade vid 13.00 tiden och bara kände mig allmänt uttråkad. Har absolut inte gjort någonting idag mer än nu ikväll för då gick jag ut och cyklade till affären för att handla lite mat till mina husdjur.


Kram

/Johanna

Rensat kläder

Imorse eller ja vid lunch tid så kom Emelie över en sväng för att ge mig råd om vilka kläder jag skulle kasera och rensa bort. Kläder som jag absolut inte använder och som jag inte har använt på väldigt länge.
Tack för hjälpen Emelie!

Gjorde några ärende på Mobilia och sen hem till Emelie för att äta middag med henne och Trollis. :) Efter ett tag kom Kage hem till mig och vi tog en fika på mina nybakade och goda kanelbullar. Blev även en andra sväng till Mobilia ikväll pga att jag hade glömt handla lite saker.

Har nyss ätit en god glass och nu väntar bara sängen på att jag skall komma för att sova. Imorgon väntas det en ny och härlig dag med nya äventyr. Undra vad den dagen skall erbjuda för någonting kul..... ;)

 
 
MIN Emelie är minsann GULDVÄRD för mig!! (L) (L)


Kram

/Johanna

andra dagen i veckan

Imorse vaknade jag redan vid klockan 7.10 men dock inte utav mig själv utan av min väckarklocka. Tog på mig snabbt och sen gick ut och vinkade hejdå till både Emilia och Emelie när dom cyklade både till dagis och jobb. Gick sedan till affären för att handla jäst och mjölk eftersom dom inte hade det igår när jag var i affären. Kom till affären vid 7.40 och var helt hundra på att dom redan hade öppnat men dock inte. Stod där och väntade i mer än 20 min. In i affären och dom hade dock inte det jag skulle ha men när jag kom på att jag hade glömt Glutenfritt mjöl att handla så gick jag in igen och då hade dom det som jag frågade om från början som just innan var slut.

Kom hem och åt frukost och även gjorde vid mig och sen gick både jag och Lexton ut på vår lunch promenad. Timmarna gick och kl 17.00 kom vi hem efter en härlig låååååååång ute dag. Träffade även på Oskar och Kalle, trevliga killar dom!! :)

Väl hemma började jag att baka kanelbullar eftersom det var kanelbullens dag. Gjorde även vanliga kanelbullar och även Glutenfria, gott gott. Har även nu diskat och plockat undan i köket, det behövdes verligen!! ;)

 

 

 

 

 

 

 



Kram

/Johanna

Kanelbullens Dag 4 Oktober

 

Kanelbullens dag firar vi varje år den 4 oktober, ända sedan 1999. Syftet var att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk. Och att skapa en tradition som alla kan delta i. Höstens skördetid innebär också högsäsong för bakning i svenska hem.

 

Vid 8 tiden skall jag börja och baka kanelbullar både till mig och till min underbara lillsyster. Skall även ha ett stort möte så vi får väl se hur det går. Är faktiskt ganska nervös inför det stora mötet eftersom jag har endast träffat en person av 3 st som också skall vara med på mötet idag.

Hembakade kanelbullar är verkligen den godaste kakan/ bullen som jag absolut tycker om. :)


Kram

/Johanna

Måndags promenad

Idag har jag absolut inte gjort någonting mer än varit ner bäddad i min varma och gosiga säng. Näsan rinner fortfarande en aning men inte så värst myckt mer. Åt tidig middag innan falukorv med makaroner. Skall snart hoppa in i duschen för sen ta en lång promenad med Lexton.
 


Kram

/Johanna

Elysée

Imorse började jag med att tvätta och senare på eftermiddagen så kom privat taxin och hämtade upp mig och blev körd till Elysée och där väntade det fina gäster. Vi var 9 styckna och det var min pappa, Linnea, Gustav, Jessica, Sofia, Julia, Helene och Kage.

    

   

Vi skulle fira min pappa eftersom han fyllde 50 år igår den 2/10-2011 och då blev det ett restaurang besök på självaste Elysée. Wow, vad gott det var. 8 styckna av oss åt fondue och 1 av oss åt hamburgare. Det blev läsk, vin, cider och vatten till maten.

Och till efterrätt så blev det marängsviss och kaffe. Är väldigt nöjd med min dag även om jag inte fick sådär väldigt många timmar inatt att sova så är jag ändå väldigt nöjd med min söndag.


Kram

/Johanna

Sista lekplats klippet

Fortsättning på lekplats klipp

Lekplats klipp

Bilder ifrån lekplats/ höstloppis

 

 

 

 

 

 


Kram

/Johanna

Italian breakfast

Pappa 50 år

 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min pappas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!


Stooooort grattis pappa på din 50 års dag.


Kram

/Johanna

Höstloppis

Imorse blev det att umgås med E x 2 gick till Mobilia och sen till Babyproffsen dels för att lämna tillbaka lite saker som Emelie inte skulla ha längre för att hon hade ångrat sig och sen till Babyproffsen på Dalaplan för att få hjälp med Trollis barnvagn men båda två var absolut så otrevliga så det finns inte. När man jobbar med människor så skall man absolut trivas med sitt jobb och vara trevliga men så var inte detta fallet i både Lindex på Mobilia och Babyproffsen på Dalaplan i Malmö. Usch säger jag bara!!!!!! :(

Var på höstloppiset i cirka 10 min sen drog vi där ifrån pga att det var så drygt och tråkigt där. Gick istället ner till stan för att träffa mamma och sen gå vidare och lämna tillbaka lite saker men jag är helt övertygad till att det var deras dåliga humör dag både Lindex på Mobilia, Babyproffsen på Dalaplan och Gina tricot på Gå gatan, Gallerian i Malmö. Tur att vi hade bra personal på STADIUM på Mobilia :)

Efter alla ärende som vi hade blev det till att köpa sallad och sen gick vi til lekplatsen och lekte.

Väl hemma så blev det att fara till Joanna för att hämta nyklarna. Strssade igen hem för att slå in pappas födelsedags presenter och ävern byta om och göra sig fin inför RIKTIGT KALAS!!!! :)

Åkte till pappa och firade hans födelsedag eftersom han fyller år nu i helgen. Åt god mat, efterrätt och sen fika. Drog vidare hem och gick då ut med Lexton. Och kom nyss hem från en stund sedan och skall nu hoppa ner i min goda sköna säng!!

 

   

 

 

 

OBS: 

Har ni längtat efter att se mina bilder?!?!


Kram

/Johanna

Loppistajm

 

Godmorgon! Då var det äntligen dags igen, dags för mig att gå på Loppis! Älskar det verkligen.
Den 1 och 2 oktober är det äntligen dags för ett höstloppis igen. Folkets Park älskar loppis och vad är en bättre avslutning på sommarsäsongen än en loppishelg med 60 olika säljare per dag?
Höstloppis den 1 och 2 oktober kl. 11-16.


Kram

/Johanna

Moa Lignell Idol 2011

Som jag berättade för er innan så har jag tvättat och efter det tog jag och Lextonen lååååååång promenad i det fina vädret. Vi gick till pildammarna och tog det lugnt och även tränade på lite trixs. Vi gick hem och då blev vi serverade en jätte, jätte god lunch med tonfisk och så. Blev popcorn till efterrätt, vilken lycks!!!! :)

Hämtade Trollis på dagis och då blev det bl.a. en runda på Mobilia där vi träffade på pappa och Jessica. Såg även Julia och hennes mamma samt Kage. Efter ett tag kom Cissi och höll oss sällskap. Var även inne och fixade födelsedags present till pappa eftersom han fyller år nu i helgen.

Gick hem och lagade mat och efter ett tag kom mamma och Emelie över och jag bjöd dom på middag. Fick även hjälp att packa upp en låda. Tack mamma!! (L) (L)

Och nu ikväll så har jag varit hos E x 2 och sett på Idol och även då blev det lite mys på popcorn. Tycker fortfarande att Moa Lignell skall vinne hela Idol 2011!!!! :)


Skall snart sova för skall upp tidigt imorgon för att gå på Loppis med E x 2!! Tjohooooooo!!!!! :) Överlycklig är jag!! Älskar verkligen att gå på Loppis!!! :)


Kram

/Johanna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!