Lägga ner min blogg

Idga har det absolut inte hänt ett ända dugg än så länge. Syrran var här från ett tag sedan då vi satt och spelade piano. Såååå kul det var att bara hon och jag hittade på någonting riktigt kul som vi båda verkligen tycker är kul. Plus att vi är riktigt bra på det också iallafall vad vi själva tycker, hihi ;-)

Efter detta inlägg så kommer jag att lägga ner min blogg totalt! Skall byta blogg namn och därmed skall jag inte blogga ifrån denna fler gånger.


Kram

/Johanna

Önskar mig... :-)

Denna apparat önskar jag mig verkligen men får se om det blir av att jag köper en eller inte. Vad tycker ni där ute?????????

 

Det är en självgående dammsugare som gör allt jobbet på golvet som även kan köra över mattor, trösklar och dvs saker.


Kram

/Johanna

Städat

Har nyss städat lägenheten, jobbigt värre när man fortfarande är sjuk. När jag mår dåligt vill jag ändå ha det fint i lägenheten. Då känns det lite bättre. :-) Det är bara ett rum kvar att plocka och städa i samt disken kvar, men den tar jag lite senare istället.

 


Kram

/Johanna

Pizza Hut (bilder)

 

Här var då min pizza.... :-)

 

 

Här var då Jon´s famile pizza. Förstår fortfarande inte hur han orkade äta upp den själv.... Han måste ju haft varit väldigt hungrig, eller hur??

 

Jon´s efterrätt´s glass!


Kram

/Johanna

Sofias änglar

 Idag när det är söndag så har jag absolut inte gjort ett ända dugg pga att jag är sjuk ang mina ögon. Exakt hela dagen så har jag bara legat och sovit fram tills cirka klockan 18.00. Har nu nästan precis ätit frukost och nu ser jag på ett tv program som heter "Sofias änglar"

 

Ikväll handlar programmet om självaste Johan och hans familj. När Johan cyklade till jobbet blev han påkörd och bröt i stort sett alla ben i hela kroppen. Vägen tillbaka kommer att vara mycket lång. Johnnie och Mattias besöker AnnaKarin och Johan som fått hjälp att rusta upp huset så att Johan både kan träna hemma och ta sig ut på tomten året om.

Har även nu precis ätit min underbara goda fruktsallad som bestod utav äpple, banan och grön kiwi.

 


Kram

/Johanna

Antibiotika

 

Ja, ni läste helt rätt här på min älskade blogg. Vaknade tidigt imorse vid 8-tiden då jag inte kunde öppna mina ögon alls. Fick nästa panik så obehagligt det var. Önskade bara att någon kunde åkt till ett apotek och hämtat ut ögondroppar åt mig och mina ögon. Kage kom efter ett par timmar och lämnade något som apoteket hade rekomenderat till henne men dock så var det helt, helt fel.

Senare kom mamma och hon och jag fixade och trixade lite med lite av allt möjligt. Vi åkte även till affären där jag fick hjälp att handla eftersom jag knappt inte ser någonting med mina ögon och mina ögonproblem som jag fick igår (fredag). Åkte hem igen och sen blev det för mig att ändå dra mig till apoteket på Mobilia och där jag gick inom två styckna apotek och båda säger samma sak. NEJ, vi har inte någon salva för den är total slut och den kommer in tidigast i slutet av februari månad och vi har inga ögondroppar som är receptfria. Såååååå ARG och IRRITERAD jag blir när jag fick igår (fredag) reda på av sjukvårdsrådgivningen 1177 av en man att dom på apoteket har receptfria ögondroppar.

Gick hem och duschade och sen åkte jag till Pizza Hut för att äta pizza med ett par vänner 9 st blev vi istället för 11 st. 2 st var sjuka, men vi hade trevligt ändå fast vi endast var 9 st. Efter det så skulle vi gå vidare till en pub men så blev inte fallet för mig.

Åkte till KHM (kvälls- och helgmottagningen) istället och satt där och väntade istället för att få kollat helt 110% mina ögon. Då det visade sig att jag har både bindhinneinflammation och ögoninflammation. Fick där antibiotika för både ikväll och tills imorgon (söndag) morgon för att jag skulle klara mig tills apoteket öppnar klockan 10:00. Tackar!

FAN då, när fan ska jag få vara frisk någon j...a gång. Sedan i början av december månad 2011 så har jag varit sjuk precis hela tiden. Det går max 4 dagar och sen är jag minsann sjuk igen!!!!! Denna gången så gick det ENDAST 1 1/2 dag tills jag var sjuk igen. Usch vad jag blir irriterad på detta! Det är så himla tråkigt och surt att alltid vara eller att bli sjuk var och varannan dag.

 

Skall snart sova för att jag har så ont i mina ögon!!


Kram

/Johanna

Wii

Som jag igår berättade om att jag och syskonen skulle iväg och bada på ett inomhus bad men så blev det dock inte. Vi stack dit först men när vi hade anlänt så stod det en lapp till alla besökarna, att dom hade (STÄNGT PGA AVFÖRING). Något barn hade bajsat i poolen så dom skulle tömma polen och städa så det blev inget bad för vår del. Vi körde hem och hämtade bandyklubborna och stack tillbaka till samma hus som badet ligger i fast en inomhus hall som man kan träna bandy/ fotboll på. Dock så tränade tjejerna där som var typ sådär 13/14 år så det blev inget med det i heller. Åkte istället till en annan hall där syskonen brukar träna så vi kollade på Johan (en tränare) som skulle spela bandy match.

Lite senare så blev det att åka hem och där väntades det hemlagade hamburgare samt spel på WII. Har fastnat starkt på ett speciellt spel där man skall rocka rockring.... Så himla kul att tävla mot lillebror. Kom upp i 291 poäng och lillebror vann med 292 poäng. Där slutade det att tävla emot lillebror eftersom jag är så dålig förlorare.... :-(

 

Åkte hem ifrån syskonen senare på kvällen och bums i säng pga att jag inte alls kände mig så frisk. Väl hemma igen så märker jag att jag har någon slags ögoninflammation men är inte helt säker på det.... :-(


Kram

/Johanna

röntgen & fredagsmys

 

Eller kanske inte för min del än. Imorse så blev det att kasta sig på telefonen för att en sjuksköterska som jag ringde till igår kväll sa att jag skulle ringa tillbaka idag fast då till läkaren på min vårdcentral. Ringde då som sagt imorse redan vid 7-tiden talade med läkaren och fick min tid någon timme senare. Var hos han innan och han skickade mig till röntgen på UMAS direkt. Han sa att han trodde att mitt ringer hade en springa och att dom var tvungna att sätta stift i det. Fick en väldigt chock där när han sa stift..... Mohaaaaa!!

Cyklade till UMAS till röntgen och blev röntgad där. Hade en liten flisa i mitt finger som hade lossnat men det skulle gå över av sig själv inom 2 veckors tid. Nu är mitt ringer tejpat med finger kompisen bredvid för att kunna hålla mitt onda finger stilla.

 

Kom nyss hem och har nu packat min väska och skall snart ge mig iväg igen fast till pappas jobb. Och sen iväg och hämta syskonen på både dagis och i skolan. Därpå blir det till självaste Vanningen för att bada och så.... Kul, kul! :-)


Kram

/Johanna

Brunöga

 

Sitter här nu och tar det lite lugnt. Vaknade vid 8 snåret redan imorse och var hur trött som helst. Åkte och mötte upp Joanna vid pendeltåget på H-centralen. Efter det blev det hem och hämta träningskläderna och sen ut och träna hund. :-)

Är så GLAD att Lexton nu kan tycka på knappen för att hissen skall komma upp och så. Sååååå himla nöjd är jag med mitt kämpande med det! :-)

Pappa kom på lunch hem till oss idag då det blev pyttipanna med ägg och dvs. Gott, gott! Håller på att springa upp och ner i tvättstugan eftersom det är tvättdag idag, tjohoo vad kul eller inte.... ;-) Skall snart ner igen till vår kära tvätt.


Kram

/Johanna

youtube

 

Tjohoo!

La nyss ut denna video på youtube om just mitt namn, JOHANNA! Jag la ut den på www.youtube.com . Bara älskar denna låt. Fler än jag som verkligen älskar denna låt???????????????


Kram

/Johanna

Förälskad i en låt... :-)

http://www.obtampons.com/apology 


Kram

/Johanna

Kollegor och elever...

Godkväll alla glada!

Som jag förut berättade för er så skulle jag iväg innan i eftermiddags för att träffa min chef och även min elev. Lite pirrigt var det men det gick verkligen super bra. Fyllde i papper och träffade även på mina kära kollegor och våra elever. Åkte med chefen till bowling stället som vi skulle vara på. I detta fall så blev det på käraste Big Bowl som jag även var på i helgen fast då med min underbara familj, eller ja med min bror och pappa.

Efter bowlingen så drog jag och några kollegor och våra elever till BK (Burger King) för att dom ville äta där. Kollade även upp när och vilken bio vi ville gå och se. Får väl se när det blir och vilken film det kommer att bli.

Sedan jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt, skall nu ta och se på tv4 play innan jag skall gå och sova.

Funderar nu på om jag skall ta och gå på bio imorgon bara för att jag har en bio biljett som tyvärr går ut imorgon och den vill jag ju inte att den skall hamna i papperskorgen direkt, väldigt onödigt enligt mig. Någon annan som är pep på att följa med mig imorgon och se på bio????????


Kram

/Johanna

mentor

 

Mentor ger ungdomar styrkan att stå emot våld och droger. Vi är en ideell organisation som tillsammans med svenskt näringsliv och volontärer arbetar med att förebygga våld och drog- användning bland ungdomar.

http://mentor.se/ 

Skall snart iväg för att träffa min chef och även träffa några ungdomar so m jag skall ta och följa igenom deras vardag och så. Skall bli väldigt trevligt och jag känner mig pep på detta fast min näsa rinner och jag är såkallat förkyld men men, det skall nog ändå gå hem. Ikväll så blir det en massa snack och även bowling efter det. Kul, kul! :-)


Kram

/Johanna

Sveriges allra minsta studentlya

 

Än så länge så är denna studentbostad den första som någonsin har byggts som är endast 8,8 kvadratmeter och det är Sveriges minsta studentbostad som jag menar. En minimal bostadsyta är ett bra sätt att pressa ner dom dyra hyrorna som studenter inte kan lägga ner så mycket pengar på eftersom det är så pass dyrt att plugga på distans och dvs.

Denna studentbostaden innehåller pentry, toa, dusch, arbetsbord, köksbord och sovloft. Hyran blir 2500:- i månaden.

Problemet är at så där små bostäder är dock inte tillåtna. Boverkets regler och bestämelser om tillgänglighet och handikappanpassning gör att en etta i vanliga fall är runt cirka 25 kvadratmeter.

 

Studentbostadsföretaget AF Bostäder håller just nu på att ansöka om dispens från reglerna. Ärendet ligger nu hos mark- och miljödomstolen som ska ge besked i vår. Får bostadsföretaget tillstånd byggs ytterliggare 22 små provbostäder, och på sikt uppemot 100 stycken.

Den studentbostaden i Lund är än så länge obebodd, men hugande studenter kan tävla om att få bo där. I utbyte vill AF Bostäder att byresgästen ska blogga om hur det är att bo på så här liten yta.
- I bästa fall kan personen då konstatera att "visst är det trångt och bökigt och jag vet inte var jag ska göra av mina slalomskidor", men att det ändå fungerar. 

Bostadsbrist bland studenter
I hela Sverige finns i dag 80 000 studentbostäder. Det saknas 20 000.
Stockholm är den studentort som har störst bostadsbrist, där saknas 8 000 studentbostäder.
Göteborg hamnar på andra plats vad gäller bostadsbrist bland studenter, här saknas ett par tusen studentbostäder totalt.
Källa: Studentbostadsföretagen


Kram

/Johanna

Min producent

Som jag berättade för er igår kväll så var jag då iväg idag för att träffa min producent. Skall träffa min producent en gång till i denna veckan för att planera för galan och lite till. ;-) Kan tyvärr inte berätta mer om det än!

Tog tåget till centralstationen för att möta upp Frida där. Vi åkte till Lund för att göra några ärende där, dock så fick jag inte till det så bra men vi drog till Malmö igen och där gick det mycket bättre.

Oj, glömde även berätta att när vi var i Lund så shoppade jag 2 styckna linnen som var på rea. Det vanliga priset som jag egentligen skulle betalat var 198:- men nu betalade jag endast 59:- för båda linnena.

Vi åkte inom McDonald´s och käkade där på hamburgare och så. Stort grattis till ditt VG på ett prov eller på ett ämne under en termin eller vad det nu var Frida! :-)

 

 

Dom två linnena som jag köpte idag...

 

En del av min mat... Fast den ena drycken var minsann Frida´s.

 

Frida och jag på McDonald´s.

Passade även på att posta paketet till världens bästa kompis, Louise idag pga att hon har fyllt år. Och postade även body´n till Emelie´s dotter Ebba! :-)

 

 


Kram

/Johanna

Big Bowl (bilder)

http://www.bigbowl.se/ 

 

 

 

 

 

Det var allt som jag hade att bjuda på för idag.


Kram

/Johanna

Movie

 
Dagen är snart slut och min dag iallafall har hållt hus här hemma för det mesta dels. Efter lunchtid så dök Gustav och pappa upp här hemma. Bowling sugna var dom så det blev att åka med dom till Big Bowl och bowla i 1 timme. Trevligt var det och några / & X blev det dock.

Sedan blev det hem för att fixa lite, blev lite mellanmål och så och efter det så har jag bara hållt på med filmen som jag har ägnat hela helgen åt i princip. Fullt nöjd är jag dock med den så nu är den på en skiva.

Många telefonsamtal har det också hunnits med idag pga att jag skall träffa en producent imorgon (måndag) och senare på kvällen så skall jag iväg och träffa bandet. Får väl se hur det går imorgon.... Sjukt nervös är jag minsann.


Kram

/Johanna

Lilla H

Hörde av Jessica från ett tag sedan plus att jag med läste det på hennes blogg om lilla H. Och sedan dess så har jag totalt fastnat vid att jag verkligen tycker det är sååååå helt underbart sött av lilla H för att just hon sa detta som jag snart skall ta och berätta för er. Jag kan verkligen se och höra det när hon säger det till Jessica som är mamma till lilla H.


Även om lilla H inte är en shoppingvänlig själ så faller vissa ställen henne i smaken.

Ikea är ett sådant!
Hedvig blev "tätteglad" för mitt infall!

Glada i hågen traskade vi in på Ikea hand i hand.
Nej... nu överdrev jag lite; lilla H "vågar vägra hålla hand" men vi traskade och skuttade i alla fall in på Ikea bredvid varandra och vi var glada i hågen båda två.

Vän av rutiner som hon är konstaterade Hedvig att hon nog måste få "söttbullal, sås, kopatis o lingon..." till lunch.
Men, försökte jag, du har ju redan ätit lunch i skolan och på väg till Ikea slank en banan ner...


- Kanske vi skall fika bara? Saft och chokladboll?


Den slår ju aldrig fel, det vet jag ju.
Frasen med chokladboll menar jag.

Fast det gjorde den idag!
Argt tittade hon på mig och sade bestämt att hon skulle ha "söttbullal, sås, kopatis o lingon..."!


- De ätel man alltid på Ikea mamma!


Så klart!
Man äter kanske inte alltid det på Ikea men Hedvig äter alltid det på Ikea så...
Ja jag vet, hon vann över mig igen!

Sedan säger hon, lika bestämt:


- Sen vill ja ha glass med kaka!


- Fast nej, nej! Stopp och belägg, du kan få glass eller kaka! Inte både och...


- Ja ville ha glass med kaka!!!


- Men nej, du får välja Hedvig, glass eller kaka!


Och jo, jag lät verkligen bestämd!
Och jag stod för min åsikt!
Verkligen stod jag för den!

En liten stund...
... ända tills lilla H tittade på mig med sina stora ögon och sade:


- Mamma... ja ville ha en glass med kaka jag åt näl Max val med... som man slickal på...snälla...?


Samtidigt som hon sade detta höjde hon sin lilla hand i luften som om hon låtsashöll en glass och sedan låtsasslickade hon i luften runt om den fiktiva glassen.


Men åh!
Polletten trillade ner!


- Lilla hjärtat! Är det mjuklass du vill ha!


- Jaaa! Som man hållel i en kaka med glass uppe på...


Så klart att en mjukglass i rån kan beskrivas som en "glass med kaka"...

Visst låter det väldigt sött?!?!?!?!?!?!


Kram

/Johanna

Hostar igen...

I eftermiddag så var jag så uttråkad så det går knappt inte att beskriva. Jag menar då efter Disney On Ice som jag var och såg med tillsammans med min ena söta syster. Väldigt trevligt var det där detta året också eftersom jag var där förra året med fast med någon annan. Sällskapet detta året var extremt mycket trevligare detta året, hihi :-)

Bilder kommer imorgon!!

Ringde ett flertal gånger till syrran för att höra om hon med hade lika tråkigt och det hade hon så det blev en tur till affären för att få lite insperation om vad vi skulle ha till middag idag. För min del så blev det lövbiff, kulpotatisar och sås. Har absolut ingen alls aning om vad det blev för mat för syrrans del men hon talade om fiskpinnar när vi var i affären iallafall.

Senare på kvällen vid cirka 18:30 så stack jag till syrran för att hänga här lite och sedan dess så har jag nu spenderat mina underbara timmar hos henne men väldigt synd är det att hon dock INTE är här hos mig nu iallafall men hon dyker väl upp när som helst, hoppas jag!! Saknar henne redan!! (L) (L)

Ikväll så har vi (lilla E och jag) inte gjort så mycket mer än lekt lite, tittat lite på tv, skrattat en massa så vi kunde knappt inte sluta. (Det var verkligen så härligt när man har så kul ihop!!) :-) Vi har även hunnit med att äta godis och popcorn precis som lilla E ville. Dock så sa hon att jag luktade popcorn och började lukta på mig, vem vet jag kanske hade haft lite popcorn på mig som hade fallit ifrån min hand när jag skulle äta popcorn med lilla E. ;-)

Somnade vid cirka 21-tiden dock lite försent men, men. Vaknade flertal gånger pga att hon har fått en dum hosta på natten!! Nu sover hon iallafall och ingen hosta just nu... Hoppas det håller i sig inatt!!


Kram

/Johanna

Disney On Ice 2012

 

”Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa.

För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen.

Disney On Ice Princesses & Heroes är en föreställning för hela familjen med alla dina Disneyfavoriter på isen, is-artister i världsklass och fantastisk musik som väcker minnen till liv.

Välkommen till en magisk is-show där du får se prinsessor och prinsar, hjältar och hjältinnor och uppleva magin när drömmar blir till verklighet.”

Idag skall jag gå och se Disney On Ice med min ena syster, skall bli helt fantastiskt trevligt!! :-)


Kram

/Johanna

Saltbilar...

 

Skall nyss gå och sova, rent för sent men men. Ser att det är massor utav saltbilar som kör här exakt hela tiden. Störigt värre!! Men det behövs väl eftersom det är så halt och så ute. Hur är vädret hos er där ute??


Kram

/Johanna

Fredag 20/1-2012

Dagen började med att min goda vän Malin fyller år idag, och det vill jag med att säga
STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG, MALIN!! :-)

Skulle egentligen träffat Frida idag men det blev inget med det utan att jag mådde verkligen INGET alls bra idag i heller. Vill helst inte gå in med en massa detaljer men så var det iallafall.

Senare på kvällen så kände jag mig mycket, mycket bättre. Skönt!!

Det blev en liten runda ut med lilla E så hon bl.a. fick lite frisk luft idag. Hihi.... ;-)

 

 

 

Lilla E ville själv fota en bild... ;-) Sötis!!

 

Idag blev det iallafall min favorit maträtt, Köttfärslimpa, sås och potatis. Mums!

 

Lilla E har blivit så duktig på att själv dela sin mat, fast hon endast är 2 år och 2 månader gammal nu, stolt man kan vara!! :-)

Senare på fredags kvällen så blev det även en massa Monopol spelande med min ena bästa syster. Man fick ju ta och inviga det nya inköpta sällskapsspelet Monopol med visakort. Jag älskar verkligen det där spelet!! :-) Vi satt och spelade detta spel i 2½ timme sedan orkade inte syrran längre, hihi. Det är ett sådant spel man kan fortsätta i all evighet haha...

 

 

 

 

Har haft en toppen kväll med andra ord!! :-)


Kram

/Johanna

Torsdag...

Som jag berättade för er förut så kände jag mig verkligen inte bra i torsdags men det blev iallafall lite bilder fråns då.

 

&

 

Senare på kvällen så kände jag mig lite bättre men inte helt 110%.


Kram

/Johanna

Träning med syrran...

I onsdags på morgonen så var jag iväg redan vid 08:15 och drog iväg till träningen för att träna lite på fitness24seven. Lite bilder blev det där ifrån med nu när jag äntligen håller på med alla bilder. Hihi!!! ;-) Bättre sent än aldrig eller vad man nu säger... :-)

 

Senare på kvällen så blev det hem till syrran för att äta köttfärspaj med grönsaker. Dunder gott var det verkligen och min ena syster är verkligen så dunder duktig på att laga god mat!! :-) Min lilla mästerkock dvs.

 

 

Även lilla E tyckte det var superduper gott! :-)

Efter det så blev det en snabbis iväg på nästa träning och det fortsatte fram tills klockan 22:00 cirka. Usch vad svettig och trött jag var efter det.


Kram

/Johanna

Bilder från en vecka sedan

Som jag berättade för er så var jag som sagt hos pappa och syskonen från en veckas tid och då blev det lite bilder där. Här kommer dom.... Har ni längtat efter att se dom?!?!?!

 

 


Kram

/Johanna

Sjuk igen...

 

Ja, då var man sjuk igen... Så trött man kan bli att vara sjuk stup i kvarten dvs. Usch säger jag bara!! :-( Mår illa, kallsvettas, yr, svimfärdig och magont. Idag så har jag bara legat i sängen och sovit och mår inte alls bra. Sitter här hos syrran och gör inte så mycket. Mår mest skit!!!!!!!!!!!! Skall snart ta och sova, hoppas att jag kan sova nu snart igen pga att jag har sovit bort nästan hela dagen. Vaknade idag vid klockan 17:00.


Kram

/Johanna

Converse för alla i alla färger!

 

Sitter här och funderar om jag skall ta och köpa några Converse till förutom dom jag redan har. Dom börjar bli så slitna och tråkiga och ser verkligen inte så fina ut längre tyvärr. Dock så är dom övvvvvvvvvvvvvver sköna och härliga nu än vad dom var i sommar 2011. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig än om vilka färger jag i så fall skall ta och inför skaffa mig. Någon som har några förslag?????? Vilken/ vilka färger hade ni själv haft köpt om ni skulle haft köpt ett eller flera styckna??????


 

Joshua Mueller har slagit ett rekord, han har flest Converse i alla färger. Totalt så har han 560 styckna par!!!!!!!!!!!! Helt galet om jag får säga mitt. Hur skall han kunna använda alla dessa par skorna??
Finner ni några som ni tycker är extra, extra snygga som ni skulle velat ha??


Kram

/Johanna

Olika serier på tv.

 

Jag är totalt helt frälst för E.R. (Cityakuten) men även med 112 - på liv och död, 112 - luftens hjältar, 112 - poliser, Sjukhuset, Familjen Annorlunda, Talang, Idol, Gladiatorerna, SOS Västkust och Böda Camping såklart men med flera går ner utan några helst problem!
Jag kan väl så säga att jag tycker om ayy titta på det mesta om det är bra för annars så skippar jag det helt.

Vilka serier brukar du/ ni titta på????????????


Kram

/Johanna

Chokladbollar med snö...

 


Kram

/Johanna

Lunch

Oj, idag är det då redan tisdag men jag tycker inte att det känns som det. I förmiddags så stod jag i köket och rullade chokladbollar med snöflingor på. Gott, gott! :-)
Samt att jag lagade även en super god lunch till mig och pappa. Det blev ryggbiff, lövbiff och kulpotatisar med sås. Efter det har jag bara tagit det lugnt och klinkat lite på mitt älskade piano!!

Sitter nu och funderar på vad man kan ta och göra nu då! Någon som har förslag?? Sen ikväll så kommer _ _ _ _ _ hit och då blir det väl film och så.


Kram

/Johanna

Klappat och klart

Som jag berättade om innan så skulle jag till Helsingborg C för att utföra mitt ärende och det har jag nu gjort. Tog dock väldigt lång tid pga att säljarna dock inte var i tid som dom sa också vidare.

Mitt älskade Monopol är nu klappat och klart och köpt.

 


Kram

/Johanna

Mitt älskade piano

 

Som jag lovade igår det gör jag nu. Lovade ju er att jag skulle lägga ut en bild på mitt älskade piano och det kommer här! Idag är det måndag igen och den har börjat ganska lugnt. Har precis haft ett möte med chefen och det gick bra som vanligt. Han är för himla bra, det må mig säga.

Skulle egentligen till en skola och träffa min nya elev som jag skall börja jobba med men en utav lärarna var sjuka så det blir en annan dag, kanske imorgon istället om hon är frisk då dvs. Skall snart om cirka 1 timme dra till centralstationen för att åka tåg till Helsingborg för att utföra ett ärende där. Nice! :-)


Kram

/Johanna

Kärlek

 

Kärlek för mig är ett starkt band mellan 2 personer (såklart kan man känna kärlek till flera personer men jag tar detta som mitt praktexempel). Tjej och kille eller båda av samma kön, finns ingen skillnad. Den här personen kan påverka hur man känner sig på alla möjliga sätt, och den här personen får en att känna sig lycklig. Åtminstone för en stund. Ordet "älskar" missbrukas rätt ofta idag och kärlek är lika värdefullt som skräp. Man kan säga att man är kär eller att man älskar någon fast man inte gör det.

För mig har kärlek alltid varit knepigt att förklara. Och ändå har jag känt den känslan av att vara kär i någon. Man blir glad i dennes närhet, man saknar den här personen när den inte är med en, man blir varm av beröringen och glad av att få höra saker som hur fin man är eller hur mycket denna personen tycker om en. Att vara kär är bland det bästa som finns, men för mig är det en känsla som inte håller i sig tills slutet. Och om den gör det går den ofta över till mer vänskaplig kärlek. Det här pirret man kände i början går över till en en mer vardaglig känsla. Så funkar det för mig. Det betyder dock inte att jag inte älskar den personen, men det är inte samma sak. Så att vara kär och nykär är det skillnad på. Men att vara nykär är nog den bästa känslan i hela världen!  definerar jag kärlek, det betyder inte att ni behöver göra det!

Ta vara på den kärek ni känner hörni..


Kram

/Johanna

Dagens köp

När jag väl hade vaknat imorse så blev det en cykeltur till affären, tur att jag bor så nära eftersom jag ofta är där och handlar, hihi... Ovanligt nog så hade jag fortfarande inte bestämt mig om vad jag skulle bjuda på för middag idag eftersom det var min familjs familjemiddag idag och just denna söndagen idag så var det min tur att ha den. Cyklade iallafall till affären för att få lite insperation och det fick jag verkligen.
Det blev till slut efter mycket om och männ ryggbiff, lövbiff, kulpotatisar och sås. Sååå underbart gott det var!! :-) Innan jag hade bestämt mig om dagens middag så hade jag även dessa på förslag:

* Stuvad spenat, ägg, korv och bacon.
* Pyttipanna med ägg.
* Baconpannkaka.


Direkt efter lunch tid så kom Jonas och Hanna hit. Hade köpt ett stooooort stoooort obräke som många kanske tycker men jag älskar verkligen det som jag köpte. Det som jag köpte var ett stort och fint riktigt piano med äkta tangenter. Jag är så nöjd med mitt stora inköp så det finns inte.
Om jag någongång skall flytta så skall jag minsann beställa bärhjälp/ flytthjälp utav det där pianot eftersom jag kommer aldrig, aldrig att förflytta detta pianot själv fler gånger för fy vad tungt det var. Tur att både jag och Jonas är starka och smarta och att vi hade med oss lilla Hanna som kunde hålla upp dörrarna. Tack Hanna för hjälpen!!

Lite innan 15-tiden så kom familjen på middag, blev lite sen med den men mat fick vi iallafall i magen. ;-) Fick även hjälp utav mamma att ta ner julsakerna och julgranen men jag tycker verkligen att det känns väldigt tumt utan alla sakerna. Plus att jag verkligen ÄLSKAR julen när man får vara tillsammans och äta gott. Tack mamma för hjälpen!! Kom även fram till varför det kändes konstigt att ta bort julsakerna och det är väl för att jag tog inte upp den förräns när jag hade kommit hem ifrån min sjukhusvistelse och då hade ju nästan hela december månad 2011 redan gått men, men. Efter dom hade gått så somnade jag direkt vid 19.30-tiden och vaknade från cirka 1 timme sedan nu och skall snart gå och sova igen. Är så trött, så trött.


Kram

/Johanna

Lejonkungen 3D

 

Idag har jag varit i Malmö och tittat på Lejonkungen 3D tillsammans med Frida. Kl 9 imorse så vaknade jag innan klockan ringde och då blev det som vanligt att spela på min telefon...
09.10 var jag uppe ur sängen!
Då blev det frukost, helst mannagrynsgröt för min del.
Lite innan lunchtid så blev det att ta bussen. Innan det hade jag hunnit äta frukost, titta på tv, klä på mig, göra två flätor, spela Mario Cart på Nintendo DS och läsa lite ur en bok.

Påväg till bion så valde jag att spela på min telefon hela vägen till Malmö. När jag kom fram gick vi först till bion och hämtade ut våra biljetter, min och Frida´s och efter det blev det till ett café. All fika slank ner och jag längtade så väldans mycket efter när bion skulle börja. Jag försäkrade mig också om att jag fortfarande skulle få köpa popcorn.

Allt gick så fort så vi satt ch vänta på bion inne i salongen en 10 minuter, tillsammans med mina efterlängtade popcorn.

Äntligen började bion och jag tror att båda vi två, jag och Frida tyckte den var bra.
När filmen var slut så gick vi till McDonald´s medan vi väntade på bussen. Väl framme hos pappa, Jessica och syskonen så blev det en massa spel på Wii, wooooow vad kul det var då igen. Hihi :-) Senare på kvällen så blev det pizza till Gladiatorerna. Och vi hejade på Emelie och Gunnar som var med och tävlade i kvällens tv program. Sååååå grymma dom var!!!!! ;-)


Kram

/Johanna

Läka deras sår

Hur skall jag någonsin kunna läka andras sår om hur jag har förstört det som har hänt?!?!?! :-( Är så himla ledsen så det går knappt inte att förklara hur mycket jag är besviken på mig själv för hur jag har behandlat er båda.

Snälla förlåt mig, alla kan göra stora och små fel. Men snälla jag ber Er att förlåt mig, jag lovar verkligen att inte göra om samma STORA fel.


Kram

/Johanna

Usch...

 

Värsta som finns: Själviska & elaka människor!!!!!!

Min största fråga som jag länge har gått och funderat på är att varför kan inte bara alla vara snälla mot varandra och sluta att vara så elaka mot varandra. Livet hade blivit så mycket lättare för alla om vi alla hade kunnat hjälpts åt.


Kram

/Johanna

På gymmet med Frida

 

Imorse så blev det att gå upp redan vid 7-tiden fast jag kände mig som en död liten fisk så trött var jag. Frukost blev det och det bar det av på cykel till stan för att träffa Frida. Vi drog till gymmet och gymmade där från cirka 09:30 - 11:50. Jag känner mig som en ny människa redan med att träna så mycket. Sedan jag kom hem så blev det en dusch och sen kallade sängen på mig, sov ett par timmar och nu snart så väntar det tråkigaste för idag.

- Tvätten ropar på mig att den skall ner i tvätten och skall tvättas. Med andra ord så är det tvättkväll för min del ikväll. Annars så händer det inte så värst mycket för min del annars ikväll. Vad händer för er resten av eftermiddagen/ kvällen?!?!?!


Kram

/Johanna

Träning

 

Tjohoo!

Sorry att jag verkligen inte orkade att blogga igår kväll om dagen men jag var tvungen att kasta mig i sängen direkt när jag kom hem ifrån min träning igår kväll. Var iallafall iväg och tränade igår kväll med tjejerna. Så kul det var att alla var där igår ja iallafall tjejerna samt 2 st killar var där som jag, Ida, Anna, Johanna, Ida, Vera, Josef och Christian. Och givetvis vår tränare med, hihi ;-)


Kram

/Johanna

Barista

Imorse ringde klockan och jag ville verkligen, verkligen inte alls gå upp pga att jag var så trött så trött så jag visste knappt inte vart jag hade mina fötter någonstans. Hoppas att ni förstår hur jag menar. ;-)

Stressade till ett möte i stan och sen inom Hemköp för att handla mini lite. Hem och ut med Lexton, träffade Christian innan en snabbis eftersom jag skulle sen till högskolan och så.

Träffade Marvin, Cattis och Collin inne i stan då det blev att hänga lite både inne på McDonald´s och på Barista. Sen hem och kasta i sig någonting snabbt och nu snart skall jag iväg och träna. Sköööönt!!


Kram

/Johanna

Nytt bloggnamn...

 

Japp, ni läste helt rätt! Jag skall ta och byta mitt bloggnamn eftersom jag har tröttnat på den som jag har just nu. Någon som skulle kunna komma med förslag?!?!?!


Kram

/Johanna

Fitness24Seven & Peak Performance

Precis innan det stora mötet idag så ställde jag mig och bakade kanelbullar för att bjuda på. Fina och goda blev dom minsann denna gången med som nästan alltid när jag ställer till och bakar någonting. Mötet gick fin, fint iallafall och när klockan slagit 14.30 så var mötet redan slut, skööööönt!

Cyklade iväg för att utföra lite ärende som bl.a. leverera lite kanelbullar på pappas jobb, att köpa ett busskort för att kunna åka på stadsbussarna pga att det blir så himla dyrt i längden om man fortsätter att köpa biljetter ifrån mobilen och det har typ ingen råd med inte jag iallafall. Stod i kö där i hela 20 minuter innan jag fick någon hjälp och blev expedierad. Vidare iväg så kunde jag inte rulla min cykel pga att det var någonting som hade hänt med bakhjulet så det gick inte att rulla fram eller tillbaka. Kanske hade det låst sig på något konstigt sätt, inte vet jag men det är bara det jag tror att det kan haft varit. När det väl fungerade igen så cyklade jag vidare för att inhandla ett gymkort för att jag har äntligen bestämt mig för att börja även träna i gym vid sidan om allt annat som jag håller på med. Hihi!! :-)
http://www.fitness24seven.com/2b/?id=2 

Inom Mobilia blev det också en sväng. Asåå jag verkligen "hatar" Lindex tanterna på Mobilia dom är så otrevliga och korta i tonen. Dom lär ju inte gilla sitt jobb det är vad jag tror!!!!!! Tyvärr, för när han har ett serviceyrke så skall man minsann sköta det till 110%. Annars så kan man lika gärna sitta på ett tråkigt kontor och arbeta där istället.

Även en tur inom Malmborgs för att handla lite men som vanligt så hade dom inte det jag sökte efter men lite annat blev det med pga att dom sålde ut en massa bra saker för endast 10:- ja ni läste rätt endast 10:- för bl.a. keso, ahlgrensbilar, pärondryck, frukt, grönsaker, te och mycket mycket mer. :-) Även en snabbis inom Coop Forum för att inhandla det som inte Malmborgs hade.

Hem om och hämta Lexton och sen blev det en cykeltur även för han för att jag skulle hämta ett paket från Comhem men tror ni att dom hade skickat rätt saker. NEJ!!!!!! Skit också så jag skall minsann ringa till dom imorgon. Cyklade senare hem till en kompis för att hälsa på henne för det var ju så lääääänge sedan vi sågs. Lämnade då goda Johanna kanelbullar som hon verkligen uppskattade och då fick jag en present bara så här på en vanlig tisdags kväll. Fick en fin, fin tröja utav henne som är en äkta märkes tröja. Wooooow!!!!!!

 

Tack Joanna!! http://www.peakperformance.com/ 

Sen nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt framför tv:n och även lagat en GI-gratäng. Super god var den. :-) Min GI metod är nu påbörjad och dags för att testa på mitt nya JAG!! :-)

 


Kram

/Johanna

från träning till tv-spel

Då var jag hemma igen, eller vi kom hem för ett väldigt bra tag sedan från både träningen och vår morgon promenad där jag inte har varit på väldigt mååååånga veckor. Det var verkligen på tiden och nu ska jag verkligen inte slarva med min älskade träning, fem/ sex gånger i veckan har jag absolut bestämt mig för iallafall! Idag blev det iallafall inte så super hårda pass eftersom det var ett dunder bra tag sedan sist som sagt, eller ja i förra veckan var jag också och tränade men, men så det är inte bra att ta ut sig nu i början verkligen inte enligt mig. Känner mig faktiskt redan nu att jag är såååå öm, såååå öm i hela min kropp och jag kan bara tänka mig om hur mina armar, ben och min mage kommer kännas i morgon… Skulle vara skönt med lite massage nu kanske eller varför inte bara hoppa över imorgon tisdag för att kunna slippa och skippa den där onda träningsverk.

Jag funderar på att boka en personlig tränare också några gånger nu i början av gym träningen och då menar jag verkligen inte min älskade gymnastik då. Är detnågon som kan hjälpa mig att lägga upp ett träningsschema just bara för mig, någon som peppar och kanske lite hjälp med kosten osv J . Jag får väl se hur det blir med det men funderar väldigt starkt på det iallafall! Har jag lite tur hjälper min kära vän mig om jag har tur med ett kostschema för det kan verkligen hon och det gör hon så bra det där.

Har ni några bra träningstips kanske åt mig som ni vill dela med er om? Tell me!

Ja men hur som helst har jag tillbringat resten av lunchtiden tillsammans med min dunder vän Hal, spelat tv-spel, hahahaha vilket jag verkligen tycker är skitkul asså! Det spelar absolut nog fan ingen roll hur gammal man än är, jag kommer absolut inte tröttna på det, det kan jag verkligen minsann lova. Ååh, jag låter som ett litet barn nu, men det är fantastiskt kul asså!

Skall nu bara ut med herr Lexton och sen blir det ett stort möte senare eller ja väldigt snart faktiskt.


Kram

/Johanna

Godmorgon godmorgon!

 

Hoppas att alla mina underbara läsare läser min blogg idag med och att ni har sovit lika bra som jag har gjort inatt. Gud vad jag är trött idag, har absolut verkligen ingen lust att hoppa upp ur min säng men jag måste det för jag tänker inte sova bort hela dagen inte idag liksom. Vad ska man hitta på idag då?! Absolut ingen aning faktiskt... Får ta dagen precis som den kommer helt enkelt. Eller hur?!?!?!

Nu ska jag minsann iallafall ta och klä på mig lite varma kläder och sedan ta mig ut i det fina morgonvädret med Lexton. Solen lyser ju, mysigt och skönt att ta en PW sådär precis när man vaknat tycker jag verkligen och det tycker nog Lexton med. Hörs lite senare!


Kram

/Johanna

youtube

Imorse så försökte jag som sagt ringa till min snälla tandläkare men kom inte fram testade flera, flera gånger men skall testa imorgon igen. Annars så har jag varit ute och promenixat med min 4 benta lilla vän som verkligen älskar precis alla väder. Även om det regnar, snöar eller är solsken ute.

Bakade även en nyttig kaka som jag bjöd på när en vän till mig kom på en fika i eftermiddags. Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Nu blir det sängen för min fel. Men innan det så måste jag bara berätta en kul sak och det var att innan idag när jag och Lexton var ute och promenerade så var det snö blandat regn. Det var så härligt att se snö så här i januari månad.

Och nu ikväll så har jag tittat runt lite på youtube på mina goa vänner som spelar i bandet CC&LEE!!!!!!

 

Och även denna dunder bra låten......

 

&

 

Samt

 

Och till slut......

 

Det var allt som jag hade att bjuda på ikväll.


Kram

/Johanna

Tandläkaren

 

Imorgon är det dock jag som skall ringa min tandläkare redan klockan 08:00 på morgonen för att kanske ha en chans att få en akut tid till han pga att jag har såååååååå himla ont i en tand. Kan knappt inte prata så ont jag har och det värsta är att jag har haft detta en gång tidigare och det var verkligen ingen alls hit kan jag meddela er om. Vi pratar om min elaka visdomstand. Usch säger jag bara!!!!!! :-(


Kram

/Johanna

Söndagsmiddag hos mamma

 

Hade sovmorgon tills 12 idag och det var sååååå underbart skönt måste jag bara berätta för er. Åt lite frukost och sen bar det av hem till mamma eftersom det var söndag och det menas med att det är söndagsmiddag för vår familj. Väl framme hos mamma så körde vi upp till min underbara skyddsängel = min älskade mormor då för att sätta fina tulpaner till henne och dom var rosa och vackra!! Saknar min älskade mormor så otroligt mycket så det går verkligen inte att beskriva!!!!!!

Efter det blev det middag hos mamma och då blev det lassagne med grönsaker, helt underbart gott! Till efterrätt så blev det även super god fruktsallad med chokladsås, strössel, godis, choklad, marränger, grädde och glass till. Dansade även ut julen lite eftersom det inte blev någon dans för min del till jul eftersom det var som det var då med andra ord. :-(

Blev hemkörd hem och efter det så umgicks jag och mamma en stund och fixade med papper och tog även en fia match och det gick ju verkligen ingen höjdare för min del. Har tagit och funderat nu under ett tag om jag inte skall anmäla mig till en kvällskurs i fia det finns kanske någon som har det. Hoppas!! ;-) Hihi....

Sen nu ikväll så har jag verkligen varit dunder duktig och har städat hela lägenheten nu fast ha lite kvar som jag kanske tar nu ikväll eller så blir det imorgon förmiddag, vi får se hur det blir med den saken. Men det skall minsann göras!!

Bilder återkommer jag med lite senare, håll utsikt!!! :-)


Kram

/Johanna

Lördag

Vid 8-tiden i lördags var det dags för mig att tvätta och jag hade hur mycket tvätt som helst. Jag trodde nästan inte att jag skulle bli klar så mycket tvätt hade jag. Har som sagt inte tvättat sedan den 11 november och det är nästan 2 hela månader. Då kanske ni kan förstå hur mycket tvätt jag hade.

Ringde till min ena syster och frågade henne om inte hon med skulle tvätta för det hade jag för mig att hon skulle och jag hade ju rätt men hon hade totalt glömt bort det så vilken tur att jag påminde henne på det.

Cyklade bort till Kage vid 15:00 för att det var middag hos henne och även alla syskon och vissa kusiner och så var där med. Fullt hus med andra ord. Vi blev bjudna på något kött och potatis med grönsaker av alles des sorter. Efter det blev det glass med chokladsås och strössel. Efter det godis och chokladask och till slut så blev det kaffe och kakor. Jag var dock redan mätt efter middagen men, men.

Vi cyklade hem vid 19:30 och efter det blev det att titta på Gladiatorerna som hade premiär på tv igår och innan det var dags för sängen så blev det att läsa lite i boken. :-)

Ps. Bilder kommer senare!!


Kram

/Johanna

busfabriken

Sitter här och funderar på om vad jag skall skriva om idag och nu vet jag... hihi, självfallet så blir det om vår dag idag fredag. :-)

Vaknade vid 9 tiden och sen åkte jag och lilla E till busfabriken http://www.busfabriken.se/start.aspx?id=802 för att leka lite där. Påväg dit så kör första bussen precis förbi oss när vi stod vid hållplatsen. Och dom två nästa bussarna som kom var fullt med barnvagnar så vi fick inte åka med. Bussen därpå åkte vi med som tur var för det var riktigt kallt ute idag, glömde dock mina älskade varma vantar hemma.

Väl framme på busfabriken så gick vi och lekte och även lunch blev det när mamma kom dit och hälsade på oss och höll oss sällskap ett tag. Lilla E tyckte det var duper kul att hennes mormor kom dit. :-) Till lunch så blev det bokstävspommes med korv till lilla E och till mig så blev det bokstävspommes med nuggets och god sås. Lilla E´s mormor köpte även glass till henne och min mamma fikade med fast på annat.


 
(min mat)

 
(lilla E´s mat)


OBS:

Det som busfabriken dock gör som är fult är att både jag och lilla E har varit där minst 3 gånger om inte 4 gånger och vi har inte blivit informerade om att det är rabattkort som man skall få en stämpel i för varje gång du betalar för ditt eller dina barn och den sjunde gången så får man gå in gratis och det har inte vi fått reda på eller fått. Jag gick fram och frågade tjejerna om varför inte vi hade blivit informerade om det och dom sa oj nä dom har nog varit slut just då. Bad om att få prata med deras chef, Sylvia eller något i den stilen och hon var inte ett dugg bättre hon inte. Usch vad jag blir irriterad på sådana människor som speciellt dom!!!!!!


Det som är väldigt dåligt på busfabriken i Malmö iallafall är:

* Att golvet är livsfarligt för både barn och vuxna eftersom det inte finns halkisar på deras golv.

* Dom stora tunga runda däcken fungerar inte att åka ner för eftersom man bara kommer 3-4 meter och sen får man gå av för att någonting har hänt med dom så man kan inte åka ner. Vi testade med dom 2 hela gånger. Och åker då ett barn ner och märker att den har stannat så går ju barnet av och då kanske nästa barn redan har börjat att åka och råkar att åka på barnet som är framför och då ramlar ju barnet som var före som är på väg ner ifrån backen.

* Sen finns det även blåa pulkor som man skall ha på ett annat ställe på leklandet som då barnen märker att man kan åka med där man egentligen skall åka nerför med dom blåa stora runda däcken och då blir det lätt olyckor!

* På studsmattorna så står det "skyltar" om man nu kallar det för skyltar men själv så kallar jag det för lappar och dom är på nätet vid studsmattorna om att det är bara ett barn som får hoppa åt gången per studsmatta och att inte vuxna får hoppa och ändå så hoppar det 2-4 styckna barn per studsmatta och även vuxna står där och hoppar.

* På det mega stora hopptornet så satt det idag igen 7-8 styckna 8-12 åringar cirka och högst uppe på tornet och hoppade rakt ner och att inte deras föräldrar säger till dom att det är livsfarligt att hoppa så högt pga att man kan knäcka nacken eller bryta ett ben eller en arm men det förstår väl inte dom iheller. fast personalen sa till dom så fortsatte dom att hoppa där ifrån.

* Hade även varit bra om att man istället hade gjort om kläd eller förvaringsskåpen där för att jag som anhörig skall verkligen inte behöva att betala pengar och pengar om och om igen för att ta ut och låsa in ens saker flera gånger med 5:- per gång. Varför då inte istället lägga på 5:- eller 10:- en gång och när man öppnar skåpet så får man tillbaka sin peng eller varför inte sälja hänglås istället för 35:- per styck eller att människorna som besöker busfabriken tar med sig ett eget hänglås. Och dom som inte tar ut sina saker ifrån skåpet eller skåpen på samma dag som dom har varit där får då låsa ut sina saker dagen efter för t.ex. 100:- per skåp. Detta förslag hade dom verkligen tjänat på, jag är helt 110% säker på det!!

* Ett stort plus om inte det skall hända en STOR olycka på busfabriken är att det skall finnas personal vid hoppborgen, studsmattorna och även vid dom runda stora däcken det behövs verkligen!!!!!!


Även deras husband var där på plats och det var väldigt trevligt och lilla E och jag dansade och sjöng med elefanterna, draken och girffen. :-)

 

Åkte sedan hem och där väntades det färdig middag och då blev det snitzel, wokade grönsaker, potatis och sås. Super gott var det verkligen och syrrans mat är helt, helt fantastisk god vill jag bara meddela er om speciellt hennes brunsås!!!!!!

Sedan vi kom hem så har jag varit ute med Lexton en tur och nu slappar jag bara framför både tv och dator.


Kram 

/Johanna

Blöjor på vift...

Imorse så vaknade jag med världens huvudvärk, tandvärk och svettig och dann inte alls kul men efter ett par timmars vilan så gick det äntligen över iallafall en del av det. Har tyvärr fortfarande kvar min tandvärk pga att min dumma visdomstand håller på att bråka med mig lite och är påväg upp (som jag brukar säga vid dom andra husen på den högra eller vänstra gatan i min mun). Hihi.... ;-)

Stack ut och gick tog mig en kort promenad med Lexton och han verkligen älskade att komma ut på en promenix. Frågan är egentligen om vilka hundar som inte gillar det, har själv har ALDRIG mött någon hund någon gång som inte tycker om att gå ut och gå och få lite frisk luft. Haha!!

Tog mig till dagis där jag skulle hämta hem lilla Trollis som hade varit på dagis ännu en dag nu efter jul. Tydligen så hade dom bara varit max 5 barn på dagis så dom hade lekt och myst hela dagen. Just när jag hämtade hem henne så satt 5 små knattar på golvet med en fröken och ritade och även läste bok. Såååååå mysigt dom verkade ha idag när det inte var så många barn och när dom fick full fokus av personalen för en gångs skull. Barn behöver verkligen det, tro mig.

Emilia och jag åkte till Entré och mötte upp Elli där och vi gick och tittade i leksaks affären och även hängde lite med Elli när hon skulle ha en autograf utav Idol vinnaren Amanda Fondell och andra vinnaren Robin av Idol 2011. Tog några bilder på både Trollis och Elli när dom lekte och hade skoj. Dock så sa Trollis idag till mig "Stanna där nu eller om det var Stanna nu där". Jag fick inte vara med dom. Det blev även en fika eller vad man nu skall säga att det var iallafall en "fika" på BK (Burger King) och jag känner nog bara en pommes älskare och det är minsann Emilia! :-)

 
(Lilla E & Elli)

Där efter blev det dock att gå och byta en blöja men dum som jag är så var alla blöjor på vift. Kom på precis innan att jag hade glömt att ta med oss blöjor så det blev bara att ta oss till Hemköp för att inhandla en paket blöjor. Dock 114:- fattigare men vad gör det, ABSOLUT ingeting för vad gör man inte för lilla E hon är ju bara för söt!!!!!! Eller hur?!?!?!

Efter vårt inköp så blev det äntligen ett blöjbyte och sen var det av till Klagshamn där vi skulle träffa Nathalie, Julia, Liam, Jossan, Teresia och Maggie. Emilia lekte jätte, jätte fint med både Julia som är 4 år, Liam som är 2,5 år och lilla bebisen som är 9 månader. Dom ritade, lekte och fick hjälp att vika flygplan. Dom var så rosiga om kinderna av att ha så kul ihop. Det blev även goda pannbiffar med potatis till middag.

Sen åkte jag och lilla E hem och sedan många timmar sedan så sover hon fortfarande som en liten stock. Hihi.... ;-) Imorgon så blir det nya äventyr fast med blöjor med oss i väskan.

Det kommer en dag då lilla E räddar oss alla... Från vad vet jag inte, men jag lovar att hon kommer lyckas med någonting stort i framtiden, för en mer godhjärtad människa får man nog leta efter väldigt länge!!!!!! :-)


Kram

/Johanna

stiligare kan man inte bli

 

Stiligare kan man inte blir!! Eller hur?!?! ;-)


Kram

/Johanna

10294

Imorse så hade jag sovmorgon och det var hur skönt som helst. Stack ut och tog oss en promenad både jag och Lexton. Efter det var det dags för mig att cykla till vårdcentralen för att ha ett möte med dom och det gick bra. Cyklade åter igen hem för att gå ut med Lexton då vi tog oss en super lååååååång spring runda runt hela pildammarna och det gjorde vi hela två varv. Annars så har vi inte gjort så mycket mer idag.

Nu blir det lite tv dags för våran del.


Kram

/Johanna

Ny diet och träningsmetod

Japp ni läste exakt rätt om vad som kommer att ské med mig och min nya metod. Ny matkost och ännu mer träning för min del. Idag har det vait tisdag och det menas med för min del att det är en vilodag utan träning för mig. Idag har min dag bestått utav ett stort möte med 2 viktiga personer som har typ sådär "makt" om man kan ytrycka sig så. ;-)

Åkte till Coop Forum för att utföra lite ärende där som bl.a. att köpa en body till Collin.

  

Och där passade jag även på att inhandla lite nya och över söta kläder till Trollis!! :-)

  

Åkte in till stan och där jag träffade Emi så det blev en shopping tur i stan med fast med henne då och inte själv. Mycket trevligt var det. Det blev en tur inom en hel del affärer bl.a. Gina Tricot där det var massor utav REA och det gillar vi verkligen när det är det. Även om jag ABSOLUT inte behöver ett ända dugg i klädesplagg så blev det ändå lite. Köpte en utanpå tröja och en "fest" tröja som jag tänkte ha på mig på fredag när jag skall till Christan på fest eller om jag har den på lördag när vi skall till Kage på middag på lördag, vi får se. En fika på Espresso House hann vi också med och sen åkte vi hem. Åt middag hemma hos Emi idag och då blev det köttbullar, makaroner, blomkål och gurka. Annars nu ikväll så har jag absolut inte gjort så mycket mer än tagit det lugnt och plockat lite här och där. Det blev även en runda till affären pga att kylskåpet skrek av hunger, hihi!!!!

Dagens träning idag blev en massa motion igenom att springa i trappan ett fler tal gånger. Jobbigt värre eller inte.... ;-)

Nu blir det sängen för min del för imorgon eller ja senare idag så skall jag inom affären igen och handla en kyckling för att ha det till lunch med grönsaker och även en brun stor kille med 4 tassar vill även ut och kissa vid 8/ 9 tiden. Hoppas hoppas att det inte regnar då!!

Ps. Bilder på mina tröjor kommer, håll ut.


Kram

/Johanna

Dagens träning

Äntligen så var det måndag på spel idag och det bestod utav träning och åter träning! Extrem låååååååång promenad blev det idag runt pildammarna. Endast 3 eller om det var 4 varv blev det dock. Både jag, Lexton och Christian var totalt helt slut när vi var klara med våra varv.
Ett varv runt Pildammsparken i Malmö. Sträckan går utanför parken längs gångbanorna. Mest grusväg är det dock men även assfalt, troligtvis 2/3 cirka. 2,7 km per varv är det. Och vi gick 3 eller om det var 4 varv och då har jag nu räknat ner att vi har idag gått 8,1 km eller 10,8 km!!!!!! :-)

Sedan så hann vi bara hem och då blev det en runda till Mobilia där jag mötte upp både Cattis och Marvin!

Ser nu på film och skall snart gå och sova.


Kram

/Johanna

Monopol

 

Detta spelet önskar jag mig!! Någon som vet vart man kan köpa det för en ganska billig peng??????


Kram

/Johanna

1/1-2012

 

En helt vanlig dag då vi fick tillåtelse att testa på lite på ett bibliotek. Verkligen as kul var det och det tyckte även Filip och Mackan med att det var. :-)

Sitter nu och funderar på om man kanske kan få göra om det!! Hihi ;-)


Kram

/Johanna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!