Malmö Milen 2011

 

Åt god frukost hemma hos mamma och Tilda och sen blev det hem för att göra sig i ordning för att sedan ta bussen till Pildammarna för att köra Malmö Milen 2011. Träffade upp Pelle, Ida, Vera och Mårten där. Det fanns massor av folk som skulle springa detta lopp och vi skulle rulla igenom det.

Vi värmde upp och när klockan slog 15.00 så startade loppet. Starten gick bra och hela loppet gick också bra för oss. När vi kom i mål så stod Mårten där redan och då blev vi helt chockade eftersom ingen av oss andra hade sett honom köra förbi oss. Men efter en stund så kom det fram till att han hade blivit stoppad utav cyklisten pga att han körde 1 min för sakta än tidens marginal på vad man fick lov. Så han fick avbryta loppet. Stackars lille Mårten!!
 

Efter det så tog och jag pojkvännen en låååång promenad till bussen. Trodde först aldrig att vi skulle komma fram eftersom jag var så trött så trött efter loppet men till slut så kom vi fram till bussen. Tog bussen hem, hoppade av hos mamma och sen blev det hem för att vila.


Kram

/Johanna
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!