Lexton

 

 

Skall snart ge mig ut i det fina vädret för att Lexton verkligen behöver gå ut och kissa. En lång härlig runda skall det bli.... ;) Vi hörs senare!


Kram

/Johanna

Tvättid...

Imorse blev det en tidig morgon pga att jag skulle upp och tvätta hade en tvättid på kl 8.00 på morgonen. Kände inte alls för det men allt blev mycket roligare när jag fick reda på att min Emelie med skulle tvätta kl 8.00... :) Är äntligen snart klar med min tvätt så jag äntligen kan gå ut i det fina värdet.


Kram

/Johanna

Dagis dags

Tjohoo alla mina kära läsare!!

Idag är det en väldigt bra dag eftersom solen den skiner och det är varmt ute. Har än så länge bara tagit det lugnt. Imorse gick jag och Emelie till kontainern för att kasta lite skräp som bl.a. min gamla dammsugare som jag inte längre behöver och lite annat skit.

Cyklade till handkirurgen för att träffa dom där och diskutera om hur det skall bli i min framtid samt vad vi skall göra för att det skall bli bättre. Kom väl inte fram till så mycket mer än att jag skall dit snart igen och även bli kallad till läkaren.

Siter nu här hemma och skall snart ge mig iväg för att hämta Trollis på dagis. Hoppas verkligen inte att någon har varit dum mot henne idag igen som dom hade varit sist när jag hämtade henne på dagis. Vi skall till lekplatsen och även en runda inom Mobilia för att se om vi kan hitta öronhänge till mig för mina har gått i sönder. Känns väldigt naket utan mina öronhänge i öronen.


Kram

/Johanna

SVAG OCH TRÖTT

Känner mig ganska så svag just nu och tror jag börjar få feber igen.. Har knappt fått i mig någon att äta idag iheller, så kan ju vara därför man inte är på topp också, men det är svårt att äta efter man inte har känt sig 100% frisk. Men jag gör mitt bästa iallafall och försöker verkligen för att inte tappa i vikt igen.. men med några alvedon orkar man nog iväg på möten imorgon iallafall. Det känns viktigt att inte missa dessa möten. det är ju något som kommer bli svårt att ta igen sen..


Kram

/Johanna

Cirkus

Först var det planerat att jag skulle med E x 2 på Cirkus men så blev det inte. Var istället på möte och det drog ut på tiden så det blev fram till kl 15.00 istället då mötet äntligen slutade. Annars så har jag bara tagit det lugnt eftersom jag forfarande har super ont i huvudet. Känns precis som migrän.... :(

Cyklade inom affären för att handla lite för mitt kylskåp skrek efter mat. ;) Och nu ikväll har jag gjort vid och städat burarna till mina marsvin så nu är alla mina fyrbenta vänner glada igen.

 


Kram

/Johanna

Måndag

Vaknade med huvudvärk och sedan så höll den i sig under hela dagen. Men fick ändå gå ner och tvätta i tvättstugan fast jag inte kände mig helt hundra. Somnade på eftermiddagen och sov i några timmar pga att jag inte mådde så jätte bra.

Senare närmare kvällen så cyklade jag inom affären och handlade inför jouren. Åkte inom jouren och satt där ett tag tills jag inte alls mådde så bra så åkte hem igen. Gick och la mig på soffan och sedan så blev det sängen för min del.


Kram

/Johanna

Nya stjärntecken!

Helt sjukt.. Nu har man upptäckt att jorden har axelerat alltså flyttat på sig, så datumen till vilket stjäntecken man har är ändrat, Så jag är inte skorpion längre, är nu mera våg.. Det har även kommit ett nytt stjärntecken som heter ormbäraren. Haha konstikt det där men dom säger att det inte ska ändras och att alla ska ha kvar sina stjärntecken även om de inte stämmer, så jag kommer fortfarande kalla mig skorpion!

här e de nya stjärntecknen, Vilket stjärntecken är ni?

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


Kram

/Johanna

HAHA

så söta! välja kopp för morgonhumöret eller? lätt att jag vill ha sånna!

 


Kram

/Johanna

Åkarp

Sitter här och bloggar ifrån Mimmies dator och vi har typ bara varit inne hela eftermiddagen. Skall väl snart ut tror jag och göra Åkarp!!!! Hehe..... ;)

Hörs senare,


Kram

/Johanna

Loppis dags :)

Tjohoo!

Om en liten stund så skall jag hem till E x 2 för att sedan skall vi ta bussarna hem till mamma. För att vi skall gå på loppis.... Äntligen, ni skall bara veta hus mycket jag har saknat mina loppisar som jag verkligen älskar att gå på.

Efter det skall jag hem till Mimmie för att föraöver fler bilder och klipp. :)


Kram

/Johanna

Ambulans dags igen.... :(

I fredags var jag hemma hos Mimmie på besök. Laddade bl.a. över lite klipp och 100 tals bilder ifrån hennes dator till min dator. Även Rolf-Allan fick åka tåg för första gången. Träffade även på Mimmies kattunge, 16 veckor gammal är den och heter Smulan. Den är så söt, fast det kändes en aning jobbigt när jag inte kunde klappa den pga att jag är allergisk mot katter bl.a. Men, men det gick bra ändå.

Under kvällen så ringde Mimmie till 112 (911) för att tillkalla en ambulans till mig pga jag hade fått i mig någonting av nötter/ mandlar eller vad det nu var så hela min hals svullnade upp och det slutade med att jag låg på hennes golv och kned av panik för att jag inte fick luft.

Efter en mini liten stund så kom ambulansen och hämtade mig och även Mimmie fick åka med mig till Sjukhuset i Lund. Usch säger jag bara vad dramatiskt det blev. Många timmar på akuten blev det men trevligt sällskap hade jag i alla fall. Tack Mimmie!!!!!

Imorse (lördag) så fick vi äntligen komma hem och då åkte vi först till Åkarp och sedan därefter hämtade jag mina grejer och därefter hämtade Alli mig och jag blev körd till Malmö och där vi hämtade upp 6 st dansare. Till slut kom jag hem. Och jag somnade med en gång och sov tills idag söndag vid kl 20.00. Skööööönt!! :)

Har nu ikväll varit och veckohandlat i affären pga att mitt kylskåp skrek och grät pga att dden var hungrig!!


Kram

/Johanna

Nya innebor

I fredags anlände två styckna nya innebor hos mig som ska hyra ett rum hos mig. Ska ärligt talat bli väldigt trevligt. Dom pratar och sjunger men jag förstår verkligen inte ett dugg om vad dom säger. Har ingen aning om vart dom kommer ifrån om det är Turkiet eller om det är Australien.

Men väldigt trevliga är dom i alla fall.


Kram

Johanna

Burberry

Äkta Burberry kläder är nu köpta till Emilia!! Är så nöjd med mina inköp så det går knappt att förklara hur GLAD jag är!!!! :)

 

 


Kram

/Johanna

Barnsjukhuset

Dagen började väldigt tidigt för min del och den drog ner mig i tvättstugan för att tvätta en aning mycket tränings kläder som jag har haft vid ett par olika tränings tillfälle. Jag kan verkligen inte tycka att det var kul att tvätta redan vid 8-tiden på morgon men måste man så måste man.

Efter tvätten så slog jag i med att stor städa hela min fina lägenhet. Alla mina husdjur är borta (dammråttorna), hehe!! ;) Vid lunch tid så kom pappa för att äta lunch hos mig. Idag blev det mini köttbullar och makaroner.

 

Gick och hämtade Trollis på dagis och jag kan här med påpeka att jag verkligen blev upprörd och irriterad på att hon hade blivit biten av något barn på dagis samt ramlat ner ifrån en stol. Snacka om att fröknarna inte har någon alls koll på barnen fast dom flesta är så små. Jag och Trollis åkte ut till Barnsjukhuset och dom gjorde sitt. Tack!!

Sedan åkte vi och fikade och sen efter det träffade vi Tove. Var hos henne och Emilia lekte med en truck leksak som var jätte rolig att köra om kring med på golvet. Sedan så ritade vi alla tre. En mysig dag fast det där på dagis hände.


Kram

/Johanna

Datorn kraschade, ny dator!

Hejsan alla. Jag har inte kunnat uppdatera min blogg så mycket då min dator kraschade i måndags kväll. Det är inte första gången den har kraschat men de andra gångerna har jag lyckats fixa det, men inte denna gången. Försökte blogga från min Iphone, men det fungerade inte.

Skulle bjuda pappa på lunch idag och när jag hade väntat på honom i 30 min så ringde jag till hans jobb men dom sa att han redan hade gått på lunch. Blev ganska irriterad pga att jag hade lunchen helt klar och det var bara pappa som fattades. Usch vad jag var irriterad och arg eftersom det inte är gratis att köpa mat och sedan behöva kasta det. Efter 45 min så ringde han mig och bad om ursäkt att han hade missuppfattat mig med dagen. Jaja sådanat kan hända. Får istället besök av honom imorgon torsdag.

Emilie kom istället över på lunch så att jag skulle slippa att kasta maten som jag redan hade lagat. Hände även en liten olycka där jag höll på att bränna upp krytunderlägget pga att jag hade satt stekjärnet först på bordet eftersom köttbullarna var klara. Sen skulle jag sätta dom på spisen igen för att värma upp dom pga att dom hade blivit kalla och då märker och ser inte att grytunderlägget sitter fast under stekpannan förräns det börjar ryka och lukta illa. Men det gick endå ganska bra.

Jag och E cyklade till Mobilia idag igen men denna gången för att handla lite saker till mig. Köpte bl.a. ett par stövlar som har märket HH (Helly Hansen).
 

Köpte en glass till Emi på McDonald´s. Vi cyklade vidare till Mobilia Home och traskade in på Siba för att jag skulle köpa ny dator eftersom min gamla dator hade kraschat. Det blev en ny och fin dator.... Kan ni gissa vilken färg det blev??????

 

 

Japp, japp det blev denna fina Pink färgade datorn!!! Fin va, eller hur?!??!?! Efter det köpte jag två fin, fina presenter till Trollis. Det kan ni aldrig veta vad det var!!!!!! ;)

Kom hem och var bara hemma i ca 1 1/2 timme och sedan så bar det av till Hyllie station för att sedan ta tåget till Hjärup vart det nu ligger någonstans. Ute på landet var det i alla fall.... :) Väl framme i Malmö igen så hämtar jag vagnen pga att den var hos Emi. Ska hämta Emilia imorgon på dagis. Eftersom vi två ska ha playday imorgon tillsammans!!!! :) Äntligen, jag har verkligen längtat länge på det fast det bara var någon dag sedan vi sist hade det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tjohooooooo!! :)

Var och tränade ikväll i två timmar, det var verkligen längesen som jag var och tränade pga att jag har varit sjuk lite då och då. Det var super kul idag, både Ida x 2, Anna, Vera och Madde var där idag.... Kul att träffa dom igår!
Och nu skall jag snart gå och sova eftersom jag snart skall upp igen för att tvätta lite eftersom jag måste få rent mina träningskläder som är inte rena pga träningen igår.


Kram

/Johanna

Fin frukost gäst på besök

Imorse slog jag till och bakade scones redan vid 8.30 tiden. Timmen efter kom den fina frukost gästen på besök och då blev det nybakta scones med te.

Vi cyklade till Mobilia för att shoppa loss ännu en dag fast idag på ett annat ställe än vad vi var igår. Det blev både tröjor, byxor och en jätte fin rosa overall till Trollis! :) Jag köpte en bok som jag länge har velat ha och när en bok äntligen hade gått ner i pris så tog jag mig an at att köpa den direkt.

Jag och Emelie träffade på Sofie och Alicia då vi beslöt oss till att ta en fika på McDonald´s jag tog även en kall och god glass. :)

Cyklade hem och påvägen hem så fick jag en väldans fart på min cykel och just då när jag tog ännu mer fart för att jag kände mig stressad för att jag skulle hem för att tvätta. Och plötsligt så säger det bara pang och jag slår i mitt knä i cykeln och ramlar av. Fick ont i mitt knä men inte så super mycket. Vände upp och ner på cykeln för att försöka att sätta tillbaka kedjan på min cykel. Stod där bara i några få minuter och sedan så körde det tydligen förbi en bil med en mamma och hennes son och dom går av sin bil och kommer fram till mig och säger att dom är bra på sådanat så jag får hjälp av dom så till slut så kan jag vända tillbaka min cykel och tacka dom för hjälpen. Även en dam kom förbi med papper till oss. Tack så mycket alla 3 för hjälpen!!!!!! :)

Cyklade vidare till en cykelaffär där jag får spänna min cykel och tack cykelaffären för att jag fick det gratis. Ja, ni hörde rätt jag behövde inte betala för det. Tackar!! :)

Kom äntligen hem och då stressade jag ner med min älskade tvätt för att tvätta. Märkte från ett tag sedan nu ikväll att jag fortfarande har ont i mitt knä och då ser jag världens blå märke på mitt knä och en bula på det!!!! Aj, aj och aj!! :( Blåmärket har färgerna, blå, lila, rött och lite gult i sig. :(


Kram

/Johanna

8 år

Vill passa på att grattulera min lillebror Gustav på hans 8 års dag.


Kram

/Storasyster Johanna

Shopping med Emilie! :)

Detta följde med mig hem idag:

 

Hittar tyvärr inte bild ifrån nätet på det som jag shoppade idag men det kommer. Senare i eftermiddags bjöd jag E x 2 på Tacos! :)

Hjälpte pappa med att bära en tv hem till Kage.

Efter det blev det till jouren! :)


Kram

/Johanna

Pizza time

Blev ingen shopping tur idag med Sofia. :( Det blev istället affären med E x 2 där det blev att köpa hem ingredienser till pizza degarna. Vi gjorde våra egna pizzor och dom blev helt fantastiskt goda. Wow vilka pizzabagare vi är. Även mamma var sugen på våra goda pizzor. :)

 

 

 

 

Senare ikväll blev det inte någon träning som bestämt. Istället kom Kage över i några timmar och vi hjälptes åt att röja hemma hos mig med flyttkartonger och grejer som jag hade överrallt innan. Gick även ner 2 gånger med en massa skit som vi kastade det blev även källaren en gång. Hihi, så duktiga vi var! Nu kan man ju verkligen bjuda hem folk utan att skämmas för hur här ser ut för nu är det fin, fint!!

Imorgon biti kommer Emi och skall äta frukost med mig. Hade tänkt att överraska henne med nybakta scones. Men en tur till affären imorgon biti för att handla smör och fil innan hon kommer på besök! ;) Kan verkligen vara bra att ha det hemma när man bjuder någon på någonting. :)


Kram

/Johanna

Födelsedags kalas x 2

Tjohoo! :-)

I helgen så har jag haft fullt upp, eller det känns som det iallafall. Idag har jag varit på restaurang i stan med min familj. Vi firade en släkting som tydligen hade fyllt år som jag absolut inte visste om pga att vi typ aldrig träffar den personen.

Därefter blev det hem och ge Rolf-Allan mat och sen blev det att fara till affären för att inhandla födelsedags presenter pga att jag skulle på kalas till min lillebror som i denna veckan som kommer fyller 8 år. Cyklade iallafall som en galning till bussen för att sedan möta upp Kage där för att ha sällskap på bussen dit.

 

 

På kalaset så blev det fläskfilé och ris ink. sallad & dryck. Därmed blev det tårta och kaffe och till slut så blev det godis samt vi tittade på Robinsson på tv. Inte för att jag brukar se det men det var det tråkigaste programet som jag någonsin har sett. Usch vad tråkigt och trist det var, jag säger som jag gör men aldrig mer jag ser på det programet fler gånger!!

Åkte hem senare ikväll och hade då med sällskap på bussen utav Kage. Och sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och haft det skönt!


Kram

/Johanna

det går bra nu

jag tror att saker o ting med jobb börjar lösa sig.
jag ska på jobbintervju i veckan, som jag tror att jag kanske får.
det är deltid tror jag, fast lön och bara några gånger i veckan.
hoppas jag får det, får visa min braiga sida, haha.

nej men jag ska göra allt för att få jobbet.
annrs vet jag inte vad jag göra.. prostituera mig?
haha, nejnej, aldrig. men tro mig, tanken har verkligen slagit mig.
men sen jag har sett snabba cash så vågar jag inte riktigt... hehe.

nej men hoppas, håll tummarna!
det måste gå bra, bara måste!
är faktiskt peppad inför den intervjun.
hooopppas!

och idag har jag planer ska ni veta!
då ska jag först och främst till djuraffären med Rolf-Allan och klippa hans klor och så samt köpa mat till han.
senare på eftermiddagen så ska jag med Sofia till Burlöv och shoppa loss. :)
och senare på eftermiddagen/ kvällen ska jag ha Kage på besök (om det nu blir av, man vet aldrig när det gäller henne) för senare så blir det att träffa Elli och Ida för att vi skall dra och träna! :)
för sen så blir det väl hem och så.

ja, jag vet att det är på en söndag. men vafan, spontanitet och äventyr när det är som bäst!
plus att jag saknar att umgås med mina vänner, var fan ett jävla tag sen!
och med Sofia ska vi shoppa! ska bli riktigt roligt faktiskt.
nice.. känns som om det mesta rullar rätt spår nu.. yaij!


Kram

/Johanna

Comhem

Sedan jag kom hem ikväll ifrån mitt och Trollis äventyr och även efter brandkår och ambulansen på oväntat besök där jag bor så fick jag ett samtal ifrån C. Fick några presenter/ överraskningar av dom pga att dom har gjort så mycket fel så det finns inte.

Blev väldigt nöjd i alla fall av presenterna/ överraskningarna som jag fick utav dom!!!!!! :) Tack C!!!!!
 


Kram

/Johanna

Brandkåren

När jag hade varit hos Emelie och Emilia en stund så var jag påväg hem och då kom det en 2 damer utrusandes ifrån både min trapp och ifrån trappen bredvid och en man samt en tjej och dom sa bara du får inte gå in i någon av trapperna för att det brinner där inne. När dom säger detta så lyssnar jag och då hör jag någonting som tjuter som in i bomben. Det första som jag tänker på när jag hör det som piper något otroligt högt är det ett brandalarm. Jag går ändå in i min trapp och går ner i källaren och då kommer det ytterliggare två personer som är förtvivlade och som bara springer omkring och är rädda om sin nya fina tvätt som dom nyss hade tvättat. Och jag märker direkt att det luktar både rök och bränt så vi går upp igen. Då möts vi av snygga brandmän och någon brandtjej och ambulansen och dom fixar och trixar så nu är det lugnt.

Men jag måste bara påpeka att dom killarna på brandkåren var riktigt snygga!!!!!!! :)
 


Kram

/Johanna

Träd med hår

Jag har haft en toppendag! Har verkligen sprudlat som en solstråle. Allt började med att jag gick upp tidigt för att jag skulle äta en god och lång frukost och bara ta det lugnt och njuta. Gick och hämtade Trollis på dagis och sedan så bar det ut på nya och roliga äventyr. Bl.a. på lekplatsen, tvättstugan, banken, Ving och Ikea. Wow säger jag bara vilken helt underbar eftermiddag vi har haft. Både jag och Trollis åt köttbullar på Ikea.

 

Och sedan så köpte vi 2 styckna fina skärbrädor och 3 styckna färgglada saxar. Vi hittade även ett träd med hår på. Kan ni gissa vad det kan vara?!?! ;) hihi.....

 
Söt eller hur?!?! :)


Kram

/Johanna

Tv inköp

Imorse blev jag väckt av en hemlig oväntad person som är väldigt trevlig. Det var Stefan som kom förbi och skulle hjälpa mig med min ytterdörr. Tack för hjälpen Stefan!! :)

På förmiddagen så cyklade jag iväg till affären för att handla lite ingredienser till lunchen som jag skulle laga, bjuda pappa på samt äta själv. Det blev korvstroganoff med ris och till efterrätt blev det cheescake som jag rörde ihop herromdagen med lite av Emelies hjälp. Tur att att jag har henne ibland eller ja ganska ofta, hihi ;)

När klockan slog 17.00 mötte jag upp pappa och Kage utanför både Expert och Siba där vi skulle köpa lite prylar så som tv och dator. Tv blev det inhandlat till Kage men dator är jag fortfarande lite velig om vilken av sorterna som jag skall köpa. Men skall nog ta och höra med både mamma och Emelie imorgon och se vad dom säger om dom två sorterna.

Tog även en tur inom Mobilia där jag tittade runt lite på olika saker bl.a. inne på Vero Moda, Guldfynd, Scorett, Game och BR-Leksaker. Hann tyvärr inte prova så mycket av det som jag hittade men la undan det tills imorgon då jag hoppas att jag skall få med mig mamma och Emelie på en runda för att visa dom vad jag har hittat för fint. Hittade 2 par vinterskor och ett par byxor så får se vad dom tycker om dom imorgon. :)


Blev en tripp även på McDonald´s då jag blev överlycklig att det endast bara kostade 5:- för min STORA BigMac burgare. Hehe :)


Kram

/Johanna

Utbildning & sjuk

 

I helgen skulle egentligen jag på utbildning men det blev inte direkt så eftersom jag inte har känt mig bra. Och i tisdags när jag äntligen trodde att jag kände mig helt 100% frisk så slog det rätt emot mig. Så dålig jag var har jag nog aldrig varit inte vad jag kan minnas i alla fall. Jag svettades som en liten gris och svetten bara rann av mig. Och hela min pyjamas var så blöt så ni hade nog trott att jag hade duschat med min pyjamas men det hade jag inte gjort.

Sedan igår så skulle jag på ett möte men fick tyvärr ställa in det pga att jag inte kände mig helt bra. Och min älskade träning blev det ihäller inget av. Satt istället med tv och internet experterna per telefon och till slut så fixade vi min tv så att nu kan jag se på alla möjliga tv program och filmer eftersom jag nu har exakt alla kanaler som man kan ha som SF, TV1000 och många andra trevliga kanaler.


Kram

/Johanna

World Trade Center

Allt detta har jag gjort/ hänt under cirka en veckas tid.

Jag och Emelie var på en cykeltur på en förmiddag i förra veckan för att hämta min nya tv box plus internet. Tack för hjälpen för att du kunde hjälpa mig att koppla in allt men ändå så fungerade det inte. Sjukt störigt asså!!!!

Har även passat Trollis på kvällen eftersom Emelie skulle till Granen (vårdcentral som har öppet på kvällar samt på helger på kvällarna) Passade även då på att passa lillasyster Tilda så mysigt så!!!! :)


9 september

Då var det den 11 september/ 9/11. Det har tydligen redan gått 10 år sedan USA blev utsatt för ett världigt stoooort terrosist attentat där lite mindre än 3000 folk dog och många, många fler skadades allvarligt.

 


Hämtade Emilia på dagis och vi åkte till biblioteket för att lämna tillbaka samt låna nya böcker. Och efter det blev det till en lekplats för att gunga. Hon älskar verkligen alla "sina" lekplatser att få gunga är nog det bästa som Emilia älskar. :)


Kram

/Johanna

Klassresa

En gammal man sitter på tåget mot Gävle och en av hans medpassagerare frågar vart han ska resa.
- Jag är på väg till en klassträff i Gävle, svarade han.
- Hur gammal är farbror?
- 89 år
- Då är det väl inte så många kvar av klasskamraterna?
- Nej, de senaste tre åren har det bara varit jag.


Kram

/Johanna

Ego Girl

Jag och Trollis
















Playday

Idag har jag inte gjort så mycket mer än har varit och hämtat Trollis på dagis och efter det blev det till lekplatsen för att leka men hon var inte så sugen på det så vi bestämde oss för att gå till affären för att köpa glass istället.

Och nu sitter jag bara här och tar det lite lugnt innan jag skall börja och laga mat samt läsa lite. Hade även behövt packat upp några lådor till men det tar jag imorgon.

Har även ringt några samtal till Comhem och klagat lite på dom.... Blir så lack!!!!!!!! :-(


Kram

/Johanna

Handkirurgen

Ny vecka och nya tag eller vad man nu brukar säga. Först var tanken att vi skulle cykla till Handkirurgen men eftersom det spöregnade så blev det inte så. Vi tog bussen dit men gick istället hem. Har nyss kommit hem ifrån UMAS där jag och Emelie var för att jag skulle träffa läkaren pga min hand. Väldigt trevlig läkare, det var väääääldigt längesen som jag har träffat på en sådan trevlig läkare.

Sitter här och väntar på att två timmar skall ta och gå eftersom jag skall börja att tvätta då. Men vi hörs!! :-)


Kram

/Johanna

Restaurang och jobb

Igår var jag och jobbade. Efter det var jag och Emilia i Pildammsparken och matade ankorna. Vi såg även små, små mini ankor. Sedan var vi på en rolig lekplats som Trollis verkligen älskade och det blev även glass efter det.

När vi väl kom hem tog jag det lugnt för efter det blev det en cykeltur bort till Vagabond för att bjuda Emelie och Trollis på plankstek. Sedan cyklade vi inom Coop Forum så vi kunde handla lite. Efter det blev det med en tur till Mobilia för att handla glass till Emelie.

Väl hemma så kom mamma på besök, väldigt trevligt!!!! (L) (L)


Kram

/Johanna

Sveriges största loppis!

I lördags var jag och E x 2 på loppis. Enligt internet och några andra så skulle det haft varit "Sveriges största loppis" men det stämde verkligen inte alls. Samt att alla Ikea affärer hade loppis på en del av deras parkering. :-( Det var så trångt och svårt att komma fram med barnvagnen, folk som var stirriga och dessutom var det över kallt. Vi gick även inom Ikea för att både E x 2 skulle äta korv.

Handlade en hel det där endå. Det blev bl.a. 2 skålar som man kan ha godis i, en bok och även två solkräms tuber. Köpte även lite nya kläder till Trollis som någon från loppiset skulle sälja som dom absolut inte hade använt och prislappen var även kvar på dom. Det blev en prinsess pyjamas, ett nattlinne med små hjärtan på, vita jeans och 2 tröjor.

Senare på eftermiddagen så kom en vän över till mig, så det blev att fika.

Den kvällen somnade jag redan klockan 19.00 och var så trött eftersom jag inte mådde så bra.


Kram

/Johanna

Gustav och Tyras discokalas på Leos Lekland

Imorse fick jag lite hjälp utav Emelie när jag skulle tvätta för första gången i den nya tvättstugan. Det gick faktiskt riktigt bra och jag älskar verkligen den tvättstugan riktigt mycket!!! (L)

Tog det lite lugnt efter all tvätt och senare på eftermiddagen så bar det av till Leos Lekland där Gustav skulle ha sitt barnkalas för alla sina klasskamrater. Han hade slått ihopa ditt 8 års kalas med Tyra som också fyllde 8 år. Smart!!!!! :) Det var ett discokalas som dom hade och en massa klasskamrater hade dom som kom. Det serverades pannkakor eller hamburgare till middag och sen blev det marängsswisch till efterrätt och sen blev det förståss godis efter det. Med andra ord, bra kalas!! Olivia, Hjalmar, Emelie, Cajsa, Emil och bl.a Rasmus var där. :)

Efter det träffade jag mamma en mini liten stund eftersom hon skulle åka hem ifrån E & E. Åkte med henne till stan pga att jag skulle göra ett ärende i stan men det blev ändrat så tog bussen hem igen. Påväg hem så ringde Kage och dit cykade jag och där blev det pasta och äkliga köttbullar till middag men tanken var god endå. ;)

Påväg hem så blev det en runda inom affären för att inhandla lite mat. Och nu är jag åter igen hemma hos Rolf-Allan!!!!


Kram

/Johanna

Ny inflyttad x 3!

Min första natt i min älskade lägenhet är avklarad och nu återstår det flera, flera styckna till eftersom jag skall bo här väldigt länge!!!! :) Rolf-Allan mitt marsvin har fått ballkongen att bo i eftersom han trivs bättre där.

Igår när det var onsdag så hade jag saker att göra exakt hela tiden från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Klockan 8.00 kom våra flyttgubbar eftersom vi hade beställt det för att slippa att bära och asa på allt från kartonger till sängar och så. När dom hade hämtat mina saker så körde dom vidare till ett stopp för att hämta fler saker som vi skulle ha i våra nya lägenheter. Väl framme så flyttade vi E x 2 och deras saker först till deras nya lägenhet innan vi kunde börja med mina saker.

Mamma hade fixat fika till alla och därefter blev det att flytta på alla lådor mm. Efter en stund så kom både E och mamma och hjälpte mig att packa upp mina saker. För att E x E flyttade nämligen samma dag som mig och Rolf-Allan (!)

Vi åt kina mat till middag. Inom min familj så har det blivit en tradition varje gång någon flyttar så äter vi kuna mat till middag den dagen :).

Efter att jag hade varit hos E x 2 så gick både jag och mamma och när jag väl kom hem packade jag upp ännu fler lådor. Även om det blev en väldigt tidig kväll för mig igår. Så var jag totalt helt slut i bollen (huvudet).

Imorse så kom E till mig och det var så väldigt mysigt att hon kom på besök hem till mig. Sedan så har jag varit hos henne och lånat, hämtat och lämnat saker. Vi var även i affären och handlade. Och i eftermiddags så har jag bara packat upp en massa flyttlådor så nu har jag inte så många kvar att packa upp. Skööööönt!!!! :)

Skall nu snart gå och sova eftersom imorgon skall jag upp tidigt för att tvätta med E! Skall bli intressant ;)


Kram

/Johanna

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!