Rihanna konsert inställd

Orkade verkligen inte att blogga igår pga att jag var ganska trött och sliten efter en rolig och trevlig eftermiddag med mitt lilla hjärta. :-) Vi var på Entré och gick och tittade lite. Var bl.a. inne på BR-leksaker http://www.br-leksaker.se/ . Efter det åkte vi till Mobilia och gick och mös därefter blev det glass med chokladsås. Gott, gott!! Var även på leksaksaffären där och hittade lite saker som kan vara både till födelsedags presenter och julklappar till Emilia.

 

 

Efter det åkte vi hem och då blev det baconpannkaka till middag. Senare så kom mamma på besök. Emi skulle iväg och se Rihannas stora konsert som blev inställd pga såkallad "sjukdom" tydligen så har hon gjort såhär förut med så det är inget nytt att det blev inställt. Men idag tisdag så kunde hon tydligen göra sin konsert och då hette det att hon inte var sjuk. Hur kan detta komma sig??

 

 

 

Tycker det är synd att det blir så mörkt så tidigt nu om kvällarna. Oftast tror man att det är väldigt sen/ natt när det är så mörkt redan vid 17-tiden. Det tror iallafall barn. :-(


Kram

/Johanna

Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!