Entré

Vaknade vid halv tio idag och ser att det både blåser ute nästan precis som storm fast då endast för träden. Hihi! ;) Och att det även regnar en massa, det bara öser ner en massa regn. Stora vattenpölar på marken och en massa vatten överallt. Möter upp Emi på bussen eftersom hon var så snäll som ville följa med mig till Entré ett shopping ställe i Malmö.

Väl framme på Entré så skulle jag träffa chefen från en affär där pga att jag skall jobba för dom i ett modell jobb där. :) Tänka att det blev mig som dom kontaktade och som dom ville ha. Det var varken jag eller någon som jag känner som har anmält mig i något modell jobb utan det var bara en dag som dom ringde mig och hade hört talas om mig och så vidare. Alltid lika trevligt att få överraskningar av någon som man absolut inte känner eller har träffat förut. :) Skall tillbaka till dom innan jag skall utföra jobbet. 

http://www.entremalmo.se/shopping/malmo/butik/hem-1.145.1.php 

Efter mötet med dom så fortsatte jag och Emi på Entré för att utföra våra ärende till 110%. Jag shoppade bl.a. underkläder, söta strumpor med både pingviner, snögubbar, jultomtar, renar och paket på. Blev totalt helt förälskad i dom söta strumporna så bestämde mig för att köpa dom på direkten. 

Innan vi åkte hem så blev det inom "China box" en kina take a way restaurang dvs. Påväg hem tog vi bussen och där mötte vi på 5 st damer i 45-60 års åldern som satte sig i bussen på dom platserna som äldre eller funktionshindrade skall sitta på och till och med där är skylt vid. Någon minut senare kom en äldre dam typ ca 80-90 år var hon säkert med både käpp och matvagn och bad dom 5 damerna att vara snäll och byta plats men det ville dock inte dom 5 damerna och fnäste med munne och fortsatte att sitta kvar. Den äldre damen hade så svårt att flytta på sig och satte sig lite längre bak i bussen. Hon verkade verkligen vara den där mormorn eller farmorn som var så superduper snäll och go. :)

När jag kom hem så vilade jag mig i några timmar framför datorn och sen blev det att fara iväg till jouren för att vi skulle ha stormöte idag. Efter det blev det att åka iväg och gå ut med Lexton. Vi var ute i 1h & 20 min. Tur att det inte regnade just då. Väl tillbaka har jag och Joanna sett på film.

Och nu skall jag verkligen gå och sova för att jag är absolt så trött, så trött!!!!!!!


Kram

/Johanna

Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!