Höstloppis

Imorse blev det att umgås med E x 2 gick till Mobilia och sen till Babyproffsen dels för att lämna tillbaka lite saker som Emelie inte skulla ha längre för att hon hade ångrat sig och sen till Babyproffsen på Dalaplan för att få hjälp med Trollis barnvagn men båda två var absolut så otrevliga så det finns inte. När man jobbar med människor så skall man absolut trivas med sitt jobb och vara trevliga men så var inte detta fallet i både Lindex på Mobilia och Babyproffsen på Dalaplan i Malmö. Usch säger jag bara!!!!!! :(

Var på höstloppiset i cirka 10 min sen drog vi där ifrån pga att det var så drygt och tråkigt där. Gick istället ner till stan för att träffa mamma och sen gå vidare och lämna tillbaka lite saker men jag är helt övertygad till att det var deras dåliga humör dag både Lindex på Mobilia, Babyproffsen på Dalaplan och Gina tricot på Gå gatan, Gallerian i Malmö. Tur att vi hade bra personal på STADIUM på Mobilia :)

Efter alla ärende som vi hade blev det till att köpa sallad och sen gick vi til lekplatsen och lekte.

Väl hemma så blev det att fara till Joanna för att hämta nyklarna. Strssade igen hem för att slå in pappas födelsedags presenter och ävern byta om och göra sig fin inför RIKTIGT KALAS!!!! :)

Åkte till pappa och firade hans födelsedag eftersom han fyller år nu i helgen. Åt god mat, efterrätt och sen fika. Drog vidare hem och gick då ut med Lexton. Och kom nyss hem från en stund sedan och skall nu hoppa ner i min goda sköna säng!!

 

   

 

 

 

OBS: 

Har ni längtat efter att se mina bilder?!?!


Kram

/Johanna
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!