Laila Bagge

Både igår onsdag och idag torsdag så har jag inte gjort någonting alls. Såg innan idag på 2 filmer och då blev det filmerna som heter "Cinderella Story 3 & Sharpay´s Fabulous Adventure" Den första filmen var inte så bra alls men där imot den andra filmen blev verkligen en ny favorit film i mina ögon!! :) 

Och imorgon så släpps den nya Iphone 4S, funderar skarpt på att byta till den istället. Eftersom mitt abonemang ändå går ut nu i oktober. Så vad tycker ni, hur skall jag göra? Skall hämta Trollis på dagis imorgon när det är fredag och vi skall till en ny och rolig lekplats, får väl se om vi hittar dit.

Laila Bagge Wahlgren blev mamma åter igen igår den 19/10-2011 till en son till. Så undra om hon kommer att vara med imorgon när det är åter igen dags för Idol. Troligtvis så kommer hon inte att vara det som hon med har yttrat sig men vi får ta och se hur det blir med det. Tror inte att det kommer att bli något program imorgon fredag pga att Laila precis blivit mamma igen samt att Alexander Bard är i Grekland och kan inte ta sig hem på grund av
flygstrejken. Stort grattis till Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren!


Kram

/Johanna
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!